Ederim tabi ki canımm. Rabbim en kısa sürede nasip etsin InsaAllahAminnn, çok dua et bize=)
2 sene zor geçti zaten, biraz daha beklemim nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ederim tabi ki canımm. Rabbim en kısa sürede nasip etsin InsaAllahAminnn, çok dua et bize=)
2 sene zor geçti zaten, biraz daha beklemim nolur
İnsallahEderim tabi ki canımm. Rabbim en kısa sürede nasip etsin InsaAllah
Deterjan tarzı kokularda bulandırıyormu canım. Bana şuan sigara kokusu ağır gelmeye başladı sadece.Hic sorma. Ben kızımda eşimden tiksiniyordum kokuyorsun diyordum. Adam dus alıp gelirdi. Şimdi nasıl derdi. Şimdide şampuan kokuyorsun diyip kaçardımm bugünde kokulu tuvalet kağıdı almış. Yetişemedim açmışlar banyoya kaldırdım girmek istemiyorum oraya. Uzun zamandır eve sokmuyordum genital bölgenin doğal florasını bozuyor diye ama adam markete tek gidince böyle oldu işte
Yaparsın yaparsın canımm. Çok ınanıyorum
Normal canım. Herşey doğal ilerliyor. Bulantı koki hassasiyeti falan 1 2 hafta sonra baslar. Ama InsaAllah baslamaz da rahat bir hamilelik geçirirsin. Bu şekilde olunca da zor ama Allah cc sabrını veriyor valla. Ya hayır bide zaten zar zor gelmiş bebislerimiz hiç öyle bulantısı falan şaaapamicam çok şükür halimize ❤
Seninle kalacak kuzumDeterjan tarzı kokularda bulandırıyormu canım. Bana şuan sigara kokusu ağır gelmeye başladı sadece.
ahaha yaa çok zor bir dönem ama yazık adama şimdi nasıl dermiş birde
Kokulu tuvalet kağıtlarına bende karşıyım ama benimkide bunlar güzel derdi önceden zararlı diye diye öğrettim. Bazen ped al diyorum kokulu alıyor tabi bildiğine değil ya önüne geleni alıyor ondan
İnşallah ya canım
Ay canım olsun bulantı hem kilo almam hem sağlıklı ilerlediğini bilirim biraz tatmin ederim kendimi aynen dediğin gibi canım emek verdik onlara da razıyızNormal canım. Herşey doğal ilerliyor. Bulantı koki hassasiyeti falan 1 2 hafta sonra baslar. Ama InsaAllah baslamaz da rahat bir hamilelik geçirirsin. Bu şekilde olunca da zor ama Allah cc sabrını veriyor valla. Ya hayır bide zaten zar zor gelmiş bebislerimiz hiç öyle bulantısı falan şaaapamicam çok şükür halimize ❤
Kızz gündüz yazdım sana nasılsınndiye varmı belirtiler siye görmedinmii senin mesajımı ben görmedimSeninle kalacak kuzum
İnşallah aşkım ya demin tüp bebekten olumlu sonuç alan kişilerin videosunu izledim uzun zamandır ağlamıyordum ağladım dua ettimAa erken başlamış canım ya iyi yapmışsın dinle kafanı bende bildiğin gibiyim canım aynı
Hadi gelsinde biran evvel tedavine başla canım güzel bir başlangıc yapalım
maşallah canım çok güzel yükselmiş sen gitsen keseyi görürsün direk
Bulantıların bu tarz olduğunu çok duydum ama canım böyle çok duydum evinde yemek yiyemeuen başka yerde yiyebilen. Annem mesela evin sokağına girdiği anda miğdeai bulanırmış evin kokusu gelirmiş babamdan tiksinirmiş o yüzden normal geliyor bana inşallah yapabilirim canım yaa
Deterjan olarak kullandığım sıvı sabun ,toz deterjan ve yumuşatıcınin kokusundan tiksindim. Ha bide şampuanın.Deterjan tarzı kokularda bulandırıyormu canım. Bana şuan sigara kokusu ağır gelmeye başladı sadece.
ahaha yaa çok zor bir dönem ama yazık adama şimdi nasıl dermiş birde
Kokulu tuvalet kağıtlarına bende karşıyım ama benimkide bunlar güzel derdi önceden zararlı diye diye öğrettim. Bazen ped al diyorum kokulu alıyor tabi bildiğine değil ya önüne geleni alıyor ondan
İnşallah ya canım
Perişim yazdım hatta iki mesaj sen muhtemel görmedin çiçeğimmAy canım olsun bulantı hem kilo almam hem sağlıklı ilerlediğini bilirim biraz tatmin ederim kendimi aynen dediğin gibi canım emek verdik onlara da razıyız
Kızz gündüz yazdım sana nasılsınndiye varmı belirtiler siye görmedinmii senin mesajımı ben görmedim
Aynen canımmAy canım olsun bulantı hem kilo almam hem sağlıklı ilerlediğini bilirim biraz tatmin ederim kendimi aynen dediğin gibi canım emek verdik onlara da razıyız
Kızz gündüz yazdım sana nasılsınndiye varmı belirtiler siye görmedinmii senin mesajımı ben görmedim
Ahh canım o güzel mucizevi şeyleri sende yaşayacaksın en kısa zamandaaİnşallah aşkım ya demin tüp bebekten olumlu sonuç alan kişilerin videosunu izledim uzun zamandır ağlamıyordum ağladım dua ettim
Sanırım neyi çok kullanıyorsan hamilelikten önce ona tiksintilik geliyor galiba canım bende ara ara içerdim çok değil ama bugün yolda yanımdan geçen biri içiyordu sanki yüzüme üflemiş gibi aldım o koluyu çok fena oldum aynennöyle valla onlarada yazık inşallah yemek falan yapabilirizde bari aç kalmazlarDeterjan olarak kullandığım sıvı sabun ,toz deterjan ve yumuşatıcınin kokusundan tiksindim. Ha bide şampuanın.
Bende sigaradan acayip tiksindim. Ya bide iciciydim ben düşün yani. Şuan aklıma bile gelmesini istemiyorum. Üst kat komşumuz içiyor balkonda kokusu bizim evde. Yüksek sesle konuşuyorum bazen duysunlar diye bu süreç sadece bize değil adamlara da zor geçiyor valla. Yazıklar bizi idare etmek için kırk takla atıyorlar
Umudumu çok kaybettim be kuzum Tutmıcak diyorum sürekliAhh canım o güzel mucizevi şeyleri sende yaşayacaksın en kısa zamandaa
Sanırım neyi çok kullanıyorsan hamilelikten önce ona tiksintilik geliyor galiba canım bende ara ara içerdim çok değil ama bugün yolda yanımdan geçen biri içiyordu sanki yüzüme üflemiş gibi aldım o koluyu çok fena oldum aynennöyle valla onlarada yazık inşallah yemek falan yapabilirizde bari aç kalmazlar
Ayyy resmen görmemişim birtanem çok afedersin yaa birdaha bildirimlerden ilerlemicem bazıları kaçıyor sanırımSağolsun perim beni hiç şaşırtmıyor günü gününe ağrısı bile belli bu ay da olmadı çiçeğimmm yılmadan devam edecez inşallah olana kadar
Malesef canım kolay değil internetten bir eşya siparişi vermiyoruzki hemen olsun. Elimizden ne gelirse yapıcaz artık rabbim sınıyor emek vermemizi bekliyor sınavımızı geçmeyi nasip etsin mükafatını versin inşallahHer söyledğine o kadar çok katılıyorum ki kuzum gerçekten nasip bu kadar uğraşşsakta çok çok istesekde vaktinden önce olmuyor
Hayır hayırr öyle demek yok gerçekten ben şuan inanıyorum ki neyi kabul edersek beynimize onu şartlandırıyoruz.Bende muhtemel regl olacam bir posta ağladım üzüldüm sonraa geçti diyorum temmuz ayında olacak olmassa diğer aya bekleyişlermiz hayırla son bulsun inşallah canımUmudumu çok kaybettim be kuzum Tutmıcak diyorum sürekli
Olumlu sonuçları izlemişsin umut olması gerek ama canım. Birgün olacağına eminiz sadece zamanı varUmudumu çok kaybettim be kuzum Tutmıcak diyorum sürekli
Olsunn kuzum ben fark ettim zaten görmediğini bugun karnımın ağrısını daha iyi hissediyorum ya birde ben daha önce hiç bilmezdım ağrı filan şimdi vücudumu nasıl dinliyorsam anında oluyor ya bu takıntı halimi nasıl geçircem bilmşyorum hatta bunun için online terapi düşünmüyor değilimAyyy resmen görmemişim birtanem çok afedersin yaa birdaha bildirimlerden ilerlemicem bazıları kaçıyor sanırım
Gelmeden dur umudum bitmicek benim
Malesef canım kolay değil internetten bir eşya siparişi vermiyoruzki hemen olsun. Elimizden ne gelirse yapıcaz artık rabbim sınıyor emek vermemizi bekliyor sınavımızı geçmeyi nasip etsin mükafatını versin inşallah
Benimki bazen kendi yapıyor yemeğini bazen dışardan söylüyor. Kızımı da ara sıra anneme gönderiyorum çocuk ac kalmasın diye arada da annem gönderiyor. Öyle idare ediyoruz şükürAhh canım o güzel mucizevi şeyleri sende yaşayacaksın en kısa zamandaa
Sanırım neyi çok kullanıyorsan hamilelikten önce ona tiksintilik geliyor galiba canım bende ara ara içerdim çok değil ama bugün yolda yanımdan geçen biri içiyordu sanki yüzüme üflemiş gibi aldım o koluyu çok fena oldum aynennöyle valla onlarada yazık inşallah yemek falan yapabilirizde bari aç kalmazlar
Kesinlikle bende oyle diyorum çünkü üzülsekte ağlasakta birsey fayda etmicek allahın gucüne gider neolursa olsun motivasyonumuzu yüksek tutucazHayır hayırr öyle demek yok gerçekten ben şuan inanıyorum ki neyi kabul edersek beynimize onu şartlandırıyoruz.Bende muhtemel regl olacam bir posta ağladım üzüldüm sonraa geçti diyorum temmuz ayında olacak olmassa diğer aya bekleyişlermiz hayırla son bulsun inşallah canım
Aynen öyle Joum Morala çook ihtiyacımız varKesinlikle bende oyle diyorum çünkü üzülsekte ağlasakta birsey fayda etmicek allahın gucüne gider neolursa olsun motivasyonumuzu yüksek tutucaz