Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic sorma. Ben kızımda eşimden tiksiniyordum kokuyorsun diyordum. Adam dus alıp gelirdi. Şimdi nasıl derdi. Şimdide şampuan kokuyorsun diyip kaçardımm😂 bugünde kokulu tuvalet kağıdı almış. Yetişemedim açmışlar 🤪 banyoya kaldırdım girmek istemiyorum oraya. Uzun zamandır eve sokmuyordum genital bölgenin doğal florasını bozuyor diye ama adam markete tek gidince böyle oldu işte 😂

Yaparsın yaparsın canımm. Çok ınanıyorum 😍
Deterjan tarzı kokularda bulandırıyormu canım. Bana şuan sigara kokusu ağır gelmeye başladı sadece.
ahaha yaa çok zor bir dönem ama yazık adama şimdi nasıl dermiş birde😂😂
Kokulu tuvalet kağıtlarına bende karşıyım ama benimkide bunlar güzel derdi önceden zararlı diye diye öğrettim. Bazen ped al diyorum kokulu alıyor tabi bildiğine değil ya önüne geleni alıyor ondan😂😂
İnşallah ya canım 🤗

Benimde bir sıkıntı yok şuanlık bel sırt ağrısı ara ara karın kasık ağrısı sadece var. Başka birşeyim yok kuzum ya bilmiyorum normallmi 😬 sat a göre 5+2yim 🙄 I imtisall
Normal canım. Herşey doğal ilerliyor. Bulantı koki hassasiyeti falan 1 2 hafta sonra baslar. Ama InsaAllah baslamaz da rahat bir hamilelik geçirirsin. Bu şekilde olunca da zor ama Allah cc sabrını veriyor valla. Ya hayır bide zaten zar zor gelmiş bebislerimiz hiç öyle bulantısı falan şaaapamicam 😂 çok şükür halimize ❤

Deterjan tarzı kokularda bulandırıyormu canım. Bana şuan sigara kokusu ağır gelmeye başladı sadece.
Kokulu tuvalet kağıtlarına bende karşıyım ama benimkide bunlar güzel derdi önceden zararlı diye diye öğrettim. Bazen ped al diyorum kokulu alıyor tabi bildiğine değil ya önüne geleni alıyor ondan😂😂
İnşallah ya canım 🤗
Seninle kalacak kuzum😍🐣🤲🏻

Normal canım. Herşey doğal ilerliyor. Bulantı koki hassasiyeti falan 1 2 hafta sonra baslar. Ama InsaAllah baslamaz da rahat bir hamilelik geçirirsin. Bu şekilde olunca da zor ama Allah cc sabrını veriyor valla. Ya hayır bide zaten zar zor gelmiş bebislerimiz hiç öyle bulantısı falan şaaapamicam 😂 çok şükür halimize ❤
Ay canım olsun bulantı hem kilo almam 😂 hem sağlıklı ilerlediğini bilirim biraz tatmin ederim kendimi😂😂 aynen dediğin gibi canım emek verdik onlara da razıyız ❤️😍

Seninle kalacak kuzum😍🐣🤲🏻
Kızz gündüz yazdım sana nasılsınndiye varmı belirtiler siye görmedinmii senin mesajımı ben görmedim🙄🙄

Aa erken başlamış canım ya 🙄 iyi yapmışsın dinle kafanı 🤗 bende bildiğin gibiyim canım aynı 😘

Hadi gelsinde biran evvel tedavine başla canım güzel bir başlangıc yapalım 🤗

😍😍💙💙💙

maşallah canım çok güzel yükselmiş sen gitsen keseyi görürsün direk 😍🤗🤗

Bulantıların bu tarz olduğunu çok duydum ama canım böyle çok duydum evinde yemek yiyemeuen başka yerde yiyebilen. Annem mesela evin sokağına girdiği anda miğdeai bulanırmış evin kokusu gelirmiş😂 babamdan tiksinirmiş😂 o yüzden normal geliyor bana😂 inşallah yapabilirim canım yaa 🤗
İnşallah aşkım ya demin tüp bebekten olumlu sonuç alan kişilerin videosunu izledim uzun zamandır ağlamıyordum ağladım dua ettim 🤲🏻

İnşallah ya canım 🤗
Deterjan olarak kullandığım sıvı sabun ,toz deterjan ve yumuşatıcınin kokusundan tiksindim. Ha bide şampuanın. 😂
Bende sigaradan acayip tiksindim. Ya bide iciciydim ben düşün yani. Şuan aklıma bile gelmesini istemiyorum. Üst kat komşumuz içiyor balkonda kokusu bizim evde. Yüksek sesle konuşuyorum bazen duysunlar diye 😂 bu süreç sadece bize değil adamlara da zor geçiyor valla. Yazıklar bizi idare etmek için kırk takla atıyorlar 😂😂

Ay canım olsun bulantı hem kilo almam 😂 hem sağlıklı ilerlediğini bilirim biraz tatmin ederim kendimi😂😂 aynen dediğin gibi canım emek verdik onlara da razıyız ❤️😍

Kızz gündüz yazdım sana nasılsınndiye varmı belirtiler siye görmedinmii senin mesajımı ben görmedim🙄🙄
Perişim yazdım hatta iki mesaj sen muhtemel görmedin çiçeğimm🌸

Aynen canımm 😍

İnşallah aşkım ya demin tüp bebekten olumlu sonuç alan kişilerin videosunu izledim uzun zamandır ağlamıyordum ağladım dua ettim 🤲🏻
Ahh canım o güzel mucizevi şeyleri sende yaşayacaksın en kısa zamandaa 😍😍
Deterjan olarak kullandığım sıvı sabun ,toz deterjan ve yumuşatıcınin kokusundan tiksindim. Ha bide şampuanın. 😂
Bende sigaradan acayip tiksindim. Ya bide iciciydim ben düşün yani. Şuan aklıma bile gelmesini istemiyorum. Üst kat komşumuz içiyor balkonda kokusu bizim evde. Yüksek sesle konuşuyorum bazen duysunlar diye 😂 bu süreç sadece bize değil adamlara da zor geçiyor valla. Yazıklar bizi idare etmek için kırk takla atıyorlar 😂😂
Sanırım neyi çok kullanıyorsan hamilelikten önce ona tiksintilik geliyor galiba canım bende ara ara içerdim çok değil ama bugün yolda yanımdan geçen biri içiyordu sanki yüzüme üflemiş gibi aldım o koluyu çok fena oldum😬 aynennöyle valla onlarada yazık inşallah yemek falan yapabilirizde bari aç kalmazlar 😂

Sanırım neyi çok kullanıyorsan hamilelikten önce ona tiksintilik geliyor galiba canım bende ara ara içerdim çok değil ama bugün yolda yanımdan geçen biri içiyordu sanki yüzüme üflemiş gibi aldım o koluyu çok fena oldum😬 aynennöyle valla onlarada yazık inşallah yemek falan yapabilirizde bari aç kalmazlar 😂
Umudumu çok kaybettim be kuzum 🤦🏼‍♀️ Tutmıcak diyorum sürekli 😪

Sağolsun perim beni hiç şaşırtmıyor günü gününe ağrısı bile belli :rolleyes: bu ay da olmadı çiçeğimmm yılmadan devam edecez inşallah olana kadar😍
Ayyy resmen görmemişim birtanem çok afedersin yaa 😞😞 birdaha bildirimlerden ilerlemicem bazıları kaçıyor sanırım 😞
Gelmeden dur umudum bitmicek benim 😍
Her söyledğine o kadar çok katılıyorum ki kuzum gerçekten nasip bu kadar uğraşşsakta çok çok istesekde vaktinden önce olmuyor
Malesef canım kolay değil internetten bir eşya siparişi vermiyoruzki hemen olsun. Elimizden ne gelirse yapıcaz artık rabbim sınıyor emek vermemizi bekliyor sınavımızı geçmeyi nasip etsin mükafatını versin inşallah 😞😞

Umudumu çok kaybettim be kuzum 🤦🏼‍♀️ Tutmıcak diyorum sürekli 😪
Hayır hayırr öyle demek yok gerçekten ben şuan inanıyorum ki neyi kabul edersek beynimize onu şartlandırıyoruz.Bende muhtemel regl olacam bir posta ağladım üzüldüm sonraa geçti diyorum temmuz ayında olacak olmassa diğer aya bekleyişlermiz hayırla son bulsun inşallah canım💓🤲🏻

• Beğen
Reactions: Jou
Ayyy resmen görmemişim birtanem çok afedersin yaa 😞😞 birdaha bildirimlerden ilerlemicem bazıları kaçıyor sanırım 😞
Gelmeden dur umudum bitmicek benim 😍

Malesef canım kolay değil internetten bir eşya siparişi vermiyoruzki hemen olsun. Elimizden ne gelirse yapıcaz artık rabbim sınıyor emek vermemizi bekliyor sınavımızı geçmeyi nasip etsin mükafatını versin inşallah 😞😞
Olsunn kuzum ben fark ettim zaten görmediğini bugun karnımın ağrısını daha iyi hissediyorum ya birde ben daha önce hiç bilmezdım ağrı filan şimdi vücudumu nasıl dinliyorsam anında oluyor ya bu takıntı halimi nasıl geçircem bilmşyorum hatta bunun için online terapi düşünmüyor değilim

• Beğen

Benimki bazen kendi yapıyor yemeğini bazen dışardan söylüyor. Kızımı da ara sıra anneme gönderiyorum çocuk ac kalmasın diye 😂 arada da annem gönderiyor. Öyle idare ediyoruz şükür 😁

• Beğen
Hayır hayırr öyle demek yok gerçekten ben şuan inanıyorum ki neyi kabul edersek beynimize onu şartlandırıyoruz.Bende muhtemel regl olacam bir posta ağladım üzüldüm sonraa geçti diyorum temmuz ayında olacak olmassa diğer aya bekleyişlermiz hayırla son bulsun inşallah canım💓🤲🏻
Kesinlikle bende oyle diyorum çünkü üzülsekte ağlasakta birsey fayda etmicek allahın gucüne gider neolursa olsun motivasyonumuzu yüksek tutucaz😊😊🙏🙏

X