- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
Bir hafta sonra gideceğim canım ben de hayırlısı artıkBu sefer kalıcıyım canım birdaha değiştirmeyi düşünmüyorum
Belimde sırtıma doğru olab bir ağrı daha çok canım. Kasık ve yumurtalıklarımda da oluyor ara ara gaz sancısı gibi giriyor. Akıntımda bazı günler yoğun sarı oluyor bazı günler beyaz baEnde hiç olmuyor normalmi acaba canım.
doğru diyorsun canım doğana kadar bitmicek bu düşünceler sanırım. Ama bence herşey yolunda senin hiç endişe etmene zaman detaylın
Evett evet adet sancısı gibi anlık böyle 4 5 saniye sürüp geçiyorBir hafta sonra gideceğim canım ben de hayırlısı artık
Akıntı çok değişkendi benimde bazen sarı bazen şeffaf bazen yoğun bazen kıvamlı normal diye biliyorum ya ilk zamanlar adet sancısı gibi sancı çok oluyodu bende sende de mi öyle durrr daha başındasın sen bal perisi hanımbunun kesesi kalbi ikili testi cinsiyeti o bu ben bile daha başında görüyorum kendimi
Yaaa ne dedi kvden nasıl karşıladı anlatsanaEvett evet adet sancısı gibi anlık böyle 4 5 saniye sürüp geçiyoryaa belki dış gebelik olmadığını öğrenirsem birazcık endişeden kurtulabilirim aslında en büyük endişem o. Birde bugün mecburen kayınvalideme söylemek zorunda kaldım. İnşallah sağlıklıdırda kimsenin sevinci yarım kalmaz diyorum sen yarıladın artık canım inşallah sağlıkla devam edicek inşallah çok güzel geçicek
Kuzum çok ayak üstü söyledim pek bişey diyemedi başkası vardı yanımızda o kişi telefonla konuşurken çıtlattım hemenYaaa ne dedi kvden nasıl karşıladı anlatsanaya benim eşim söyledi kalbi duyunca ona bile sokurdandı ya niye günü geçince demediniz beklediniz falan dedi
Merak etme o sancı normal hatta hep derim benim mesela son adetim 10şubat her ayın 10u gibi o sancı gelir bünye alışıyormuş ondan demişti doktor ama sen hemen dış gebelik diye düşünme ya artışında gayet iyiydi
Yazık ya covit pozitif mi sanmış AhahahahKuzum çok ayak üstü söyledim pek bişey diyemedi başkası vardı yanımızda o kişi telefonla konuşurken çıtlattım hemen
Oda pazar günü manisada düğün var. Nasıl yapıcaz diye sorup duruyordu sürekli gelicekmisiniz diye. Bizde birşey diyemiyoruz doktora gitmeden haliyle. Bugün yine sordu bende söyledim en sonunda nöyle bir durum var o yüzden birşey diyemiyeouz şuan dedim. Aaa hadi inşallah dedi. Başta ben pozitif çıktı testim dedim. Öyle diyince covid sandı kadın bir korktu sonra gebelik dedim
İnşallah birtanem aslında şu konuda unutluyum diğer 2 gebeliğimde de tek taraflı ağrım oluyordu çok aşırı. Sol tarafımda sadece 1 noktada sızı oluyordu yanma gibi şuan öyşe birşey hiç yaşamadım. 2. Dış gebelikte kanamam başlamıştı hemen. Şuan kanama hiç yaşamadım çok şükür. Bunlardan umutluyum inşallah sağlıklı bir iç gebeliktir
Kalp atışına kadar söylemicektik canım yaa. Söyleyinde ona göre ben otobüsle giderim bilet alayım falan diyordu. O yüzden sanki önemsemiyormuşuz gibi olcak diye söyledimYazık ya covit pozitif mi sanmış AhahahahMecbur kalmışsın aslında düğn olmasa da söylerimiydin merak ettim
Ya kuzuuYaa sizi ümitlendirmek istemem ama mavera iğne değilde hamilelikte kişiden kişiye değişir ama gaz olayını bende duymuştum ileriki haftalarda yaşadım ben ama sen deyince ni acaba mı dedim kan versen kesin sonuç alırsın bide iğneyle göre 14 en geç nadide olsa 16.gün adet olması lazım gecikme yaşanmıyor kist vb olmadığı sürece diye biliyorum bu ay baya bereketli topik hadi inşallah hayırlısı
Yumurtanın çatlama zamanı belli olduğu için dediğim gibi farklı bi durum kist yada başka birsey olmadığı zaman normal 14. Gün olunuyor adet ama bilmiyorum hayırlı haberler alırsın umarım burada hamile Topiğin de birsürü bayan aynı şeyi anlatıyordu daha yani 4 5 haftalık belki susam kadar çocuk ama göbeğim 4 aylık gibi diye gaz ve şişkinlik ten dolayıYa kuzuubi Arkadadım aynısını söyledi bugün
Hamilelikte olur gaz ve gaz sancısı gibi sancılar dedi
Ve çok afedersin kabız oldum iki üç gündür ki buda yasadığım bi durum değil çok fazla
Bunada belirti olabilir diyor ama testler öyle demiyor
14 ünde vurulmustum iğneyi normalde bugün olmam gerekiyordu regl, normal şartlardada iğne harici 28 30 gün değişiyor döngüm zaten pek sarkma olmadı üç dört aydır
Olmadı yarında olmassam bi kan tahlili vereyim, testlerden dolayı ümidim yok çünkü sabahta yaptım dayanamayıp yine negatifti
Keske olsa öyle bi süpris
Kayınvalidemlerdeydim tatil gibi bişey oldu canım ara verdim her şeye. Adet olmak üzereyim lekelenmem başladı son durumum bu yani
İnsallahh kuzu =)Yumurtanın çatlama zamanı belli olduğu için dediğim gibi farklı bi durum kist yada başka birsey olmadığı zaman normal 14. Gün olunuyor adet ama bilmiyorum hayırlı haberler alırsın umarım burada hamile Topiğin de birsürü bayan aynı şeyi anlatıyordu daha yani 4 5 haftalık belki susam kadar çocuk ama göbeğim 4 aylık gibi diye gaz ve şişkinlik ten dolayı
Kuzuuum kan verdim 505ten 2702ye çıkmış 4 günde çok şükürBenim birkaç zamandır var canım öyle gaz sorunum karnıma sancı şeklinde oluyor hatta ama iğneden 18 19 gün sonra başladıbence gelmezse ver sende kan
Aaa etiketlememişim mi canım hiç farkında değilim kusura bakmaa
he canım kaybın için çok üzgünüm birkere böyle birşey yaşayınca insan birdahakinde çok korkuyor. Benimde bütün tedirginliklerim ondan
Bugün kan vericektin canım verdinmi ☺ evet yavaş hareketler et çok yorma kendini
Erken daha canım adetten önce belli olmayabiliyor biliyorsun
Hımmm.. Daha var mı regliye?Tatlım yayladaydım gece indim sabah haliyle uyuya kalmışım birde eşim evde Bugün kan vermeye gidemedim ama test yaptım yine aynı cıktı bence yok olsaydı daha koyu çıkardı sanki
Iyiyim kuzum sagolasin. Bulantılar dünden beri biraz hafifledi. Ya aslında oturduğum odada ve mutfakta başlıyor bulantim. Oralara girmek istemiyorum. Ama mecburumda. Bugün biraz ise falan verdim kendimi de çok bisey hissetmedim yorgunluk dışındaCanımm sen nasılsınn bulantıların nasıll. Takvimin hayırlı olsunbenimde hayalim ama bekliyorum yapmak için
Ahh canımm. Bende ilk klomen ve ovitrelli kullanmamda olacağını düşündüm. 1 buçuk sene olmadı. Doktorlar bütün testleri yaptılar ve birşey yok dediler. Ama âdetlerim çok düzensizdi. Bu doktorlar bisey bilmiyor engelleyen bisey var diyordum. Hsg yi duydum. Önce onu bi çektirip tüplerin açık olduğundan emin olayım da öyle devam edeyim yoksa boşa kürek çekiyorum diye düşündüm. Adet olunca hemen hsg için gün aldım. Yaptırdık. Tüpler açık çıktı fakat sanırım ufak tefek yapışıklık vardı. Baya basinc uygulamışlardı o yüzden 5 gün falan kanamam oldu. Sonrasında ovulasyon testi ile takip edip degerlendirdik. Hamdolsun Rabbim nasip etti tekrar. Tabi ki bunlar hepsi sadece birer vesile. Zamanı gelmiş. Rabbim yavrunu sana getirecek vesilelerle karşılaştırsin insaAllah. ❤Aynen kuzu, birde bi sorun olmayıncca dedim ne olsa sorun yok =) yumurta güzel büyüdü spermlerde sıkıntı yok falan=)
İyide değerlendirdik kesin olcak =)))
Halbuki zaten 2 senedir bi sıkıntı yok ve olmuyor diğer aylardan çokta farkı yoktu bizim için aslında ama umutlanmıştım=)
Nasip bu sefer yine baslarsak zTen söylemicem hiç birine, onlar daha çok stres yapıyor beni farketmeden=)
Amin kuzucm aminn, insallahAhh canımm. Bende ilk klomen ve ovitrelli kullanmamda olacağını düşündüm. 1 buçuk sene olmadı. Doktorlar bütün testleri yaptılar ve birşey yok dediler. Ama âdetlerim çok düzensizdi. Bu doktorlar bisey bilmiyor engelleyen bisey var diyordum. Hsg yi duydum. Önce onu bi çektirip tüplerin açık olduğundan emin olayım da öyle devam edeyim yoksa boşa kürek çekiyorum diye düşündüm. Adet olunca hemen hsg için gün aldım. Yaptırdık. Tüpler açık çıktı fakat sanırım ufak tefek yapışıklık vardı. Baya basinc uygulamışlardı o yüzden 5 gün falan kanamam oldu. Sonrasında ovulasyon testi ile takip edip degerlendirdik. Hamdolsun Rabbim nasip etti tekrar. Tabi ki bunlar hepsi sadece birer vesile. Zamanı gelmiş. Rabbim yavrunu sana getirecek vesilelerle karşılaştırsin insaAllah. ❤
Evet canım aynen öyle. Zamanı gelecek elbet bir gün. Doktorlar olumlu konuşunca çok umutlanıyor insan. Olmayınca da hayal kırıklığı oluyor. Ama hayal kırıklığı yaşaya yaşaya öğreneceğiz belkide sabretmeyi. Rabbim daha fazla bekletmesin InsaAllahAmin kuzucm aminn, insallah
Ben seyden ümitlendim birazda ya, yumurta 20 mm ve çok kaliteli demişti doktor
Rahim duvarıda çok iyi kalınlasmıs eğer döllenme olursa yüzde doksan tutunur yeri hazır falan dedi
Ee bizde söylenilen zamanları falan değerlendirince yumurta hazır sperm tamam hersey hazır kesin olur dedik
Ama hersey hazır olsada zamanı gelmediyse olmuyor işte, görmüş oldum bi kes daha =)
Aa erken başlamış canım yaKayınvalidemlerdeydim tatil gibi bişey oldu canım ara verdim her şeye. Adet olmak üzereyim lekelenmem başladı son durumum bu yanisen nasılsın görüşmeyeli
Hadi gelsinde biran evvel tedavine başla canım güzel bir başlangıc yapalımBenim adet gelcek galiba ağrım başladı
Çok güzel değil mi
maşallah canım çok güzel yükselmiş sen gitsen keseyi görürsün direkKuzuuum kan verdim 505ten 2702ye çıkmış 4 günde çok şükürSağlıklıdır inşallah yarın doktoruma yazıcam bakalım ne dicek
Bulantıların bu tarz olduğunu çok duydum ama canım böyle çok duydum evinde yemek yiyemeuen başka yerde yiyebilen. Annem mesela evin sokağına girdiği anda miğdeai bulanırmış evin kokusu gelirmişHımmm.. Daha var mı regliye?
Iyiyim kuzum sagolasin. Bulantılar dünden beri biraz hafifledi. Ya aslında oturduğum odada ve mutfakta başlıyor bulantim. Oralara girmek istemiyorum. Ama mecburumda. Bugün biraz ise falan verdim kendimi de çok bisey hissetmedim yorgunluk dışındaya belki komik gelicek ama market ve mağazalardanda tiksiniyorum. Giremiyorum. Eşim aşırı mutluu benim adet düzensiz olduğu için bende doktorun sat tarihi belirlemesini bekledim öyle yapabildim takvimi. Ama sen nasipse carsambadan sonra yapabilirsin senin nasıl gidiyor?
Ahh canımm. Bende ilk klomen ve ovitrelli kullanmamda olacağını düşündüm. 1 buçuk sene olmadı. Doktorlar bütün testleri yaptılar ve birşey yok dediler. Ama âdetlerim çok düzensizdi. Bu doktorlar bisey bilmiyor engelleyen bisey var diyordum. Hsg yi duydum. Önce onu bi çektirip tüplerin açık olduğundan emin olayım da öyle devam edeyim yoksa boşa kürek çekiyorum diye düşündüm. Adet olunca hemen hsg için gün aldım. Yaptırdık. Tüpler açık çıktı fakat sanırım ufak tefek yapışıklık vardı. Baya basinc uygulamışlardı o yüzden 5 gün falan kanamam oldu. Sonrasında ovulasyon testi ile takip edip degerlendirdik. Hamdolsun Rabbim nasip etti tekrar. Tabi ki bunlar hepsi sadece birer vesile. Zamanı gelmiş. Rabbim yavrunu sana getirecek vesilelerle karşılaştırsin insaAllah. ❤
Aminnn, çok dua et bize=)Evet canım aynen öyle. Zamanı gelecek elbet bir gün. Doktorlar olumlu konuşunca çok umutlanıyor insan. Olmayınca da hayal kırıklığı oluyor. Ama hayal kırıklığı yaşaya yaşaya öğreneceğiz belkide sabretmeyi. Rabbim daha fazla bekletmesin InsaAllah
Benimde bir sıkıntı yok şuanlık bel sırt ağrısı ara ara karın kasık ağrısı sadece var. Başka birşeyim yok kuzum ya bilmiyorum normallmiAa erken başlamış canım yaiyi yapmışsın dinle kafanı bende bildiğin gibiyim canım aynı
Hadi gelsinde biran evvel tedavine başla canım güzel bir başlangıc yapalım
maşallah canım çok güzel yükselmiş sen gitsen keseyi görürsün direk
Bulantıların bu tarz olduğunu çok duydum ama canım böyle çok duydum evinde yemek yiyemeuen başka yerde yiyebilen. Annem mesela evin sokağına girdiği anda miğdeai bulanırmış evin kokusu gelirmişbabamdan tiksinirmiş o yüzden normal geliyor bana inşallah yapabilirim canım yaa
Hic sorma. Ben kızımda eşimden tiksiniyordum kokuyorsun diyordum. Adam dus alıp gelirdi. Şimdi nasıl derdi. Şimdide şampuan kokuyorsun diyip kaçardımmBulantıların bu tarz olduğunu çok duydum ama canım böyle çok duydum evinde yemek yiyemeuen başka yerde yiyebilen. Annem mesela evin sokağına girdiği anda miğdeai bulanırmış evin kokusu gelirmişbabamdan tiksinirmiş o yüzden normal geliyor bana inşallah yapabilirim canım yaa