- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
Tiniminimavihanim bebeğimm adetin yaklaştı ne durumdasın varmı birşeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzu, birde bi sorun olmayıncca dedim ne olsa sorun yok =) yumurta güzel büyüdü spermlerde sıkıntı yok falan=)Oy oy işte bu tedavilere umutla başlıyoruz hemen ilk ayda olcak sanıyoruz ama olmayabiliyor canım pes etmek yok ne kadar deneniyorsa dene derim ben Annelerinde bilmeei kötü olmuş
Canım biz çok kolay birşey sanıyoruz ama hamilelik gerçekten mucizevi birşey. Birde işte ne olursa olsun Allah nasip etmedikten sonra dünyayı tersine de çevirsek yine olmuyor. Umudunu yitirmeden devam edicez. Biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi. Bu sürecte yıpranmamak için bende kimseye söylememe taraftarıyımAynen kuzu, birde bi sorun olmayıncca dedim ne olsa sorun yok =) yumurta güzel büyüdü spermlerde sıkıntı yok falan=)
İyide değerlendirdik kesin olcak =)))
Halbuki zaten 2 senedir bi sıkıntı yok ve olmuyor diğer aylardan çokta farkı yoktu bizim için aslında ama umutlanmıştım=)
Nasip bu sefer yine baslarsak zTen söylemicem hiç birine, onlar daha çok stres yapıyor beni farketmeden=)
Hiç bilmiyorumki canım ben ona hiç dikkat etmedim iğneden sonraYa kızlar çok affınıza sığınarak soruyorum
Bu çatlatma iğnesi gaz problemi yapar mı
Artık gerçi etkisi gitmiştir 15 gün ama hala bitmeyen bir gaz sıkıntısı var bende
Sağolsun perim beni hiç şaşırtmıyor günü gününe ağrısı bile belli bu ay da olmadı çiçeğimmm yılmadan devam edecez inşallah olana kadarTiniminimavihanim bebeğimm adetin yaklaştı ne durumdasın varmı birşeyler
Her söyledğine o kadar çok katılıyorum ki kuzum gerçekten nasip bu kadar uğraşşsakta çok çok istesekde vaktinden önce olmuyorCanım biz çok kolay birşey sanıyoruz ama hamilelik gerçekten mucizevi birşey. Birde işte ne olursa olsun Allah nasip etmedikten sonra dünyayı tersine de çevirsek yine olmuyor. Umudunu yitirmeden devam edicez. Biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi. Bu sürecte yıpranmamak için bende kimseye söylememe taraftarıyım
Valla iğne bende böyle bi durum yarattı yada anlamadım nedenHiç bilmiyorumki canım ben ona hiç dikkat etmedim iğneden sonra
Etiket olmayınca yeni gördüm canım mesajı kusura bakma Yok kaybettiğim dedim ya 8 haftalık kalbi durmuştu onda da aynı belirtiler olmuştu demek istedim. İlk bebeğim olucak inşallah halsizlik yapıyor evet ben de kendimi çok yormamaya çalışıyorum erken yatıyorum merdiven falan çıkarken yavaş çıkıyorum havalar da çok sıcak bunaltıyor çarşamba güzel haberler alırsın inşallah canım2. Bebeğinmi canım
Benimde göğüslerde aşırı ağrı var özellikle uçlarına dokunamıyorum belimden sırtıma uzanan ağrı var bu 2 gündür birde çok gaz sancısı gibi sancı oluyor ara ara böyle birden giriyor saniyeler içinde geçiyor. Çok yorgunluğum halsizliğim uyku halimde oluyor ara ara
Evet canım birdaha kan vermedim direk çarşambaya randevu aldım
Öyle kuzum ben 3 senedir bebek istiyorum her ay o umut oluyor bende ama sonuç hep hüsranBakalım olmassa veririm kuzu
Eşimde bari ikna olur
Hoş o regli gelse bile bazı kadınlarda hamilelikte bile oluyormus böyle biliyo musun diye yine ümidini kaybetmiyorda
Ahh ahh ne diim ki
Aynı canım yok koyuluk adet günümü bekliycemİnşallah bitanemm
bende tam onu sorcakrım testini tekrarladınmı diye canım. Yine aynı mı hiçmi koyuluk yok
Oyh seninde uzunmuş zaman kuzuÖyle kuzum ben 3 senedir bebek istiyorum her ay o umut oluyor bende ama sonuç hep hüsran
Bende sürekli ağlardım şimdi daha iyiyim yaaOyh seninde uzunmuş zaman kuzu
Benimde 2 sene
Nasip olur elbet bizede sabır
Ben ilk zamanlar çok üzülüyordum hatta ağlıyodum falanda
Sonra alıstım ama, artık eskisi gibi üzmüyor
Ama bu ay iğne falan kullanınca bende bi ümitlenmedim değil =)
Aynen bende öyle =)Bende sürekli ağlardım şimdi daha iyiyim yaa
Benim birkaç zamandır var canım öyle gaz sorunum karnıma sancı şeklinde oluyor hatta ama iğneden 18 19 gün sonra başladı bence gelmezse ver sende kanValla iğne bende böyle bi durum yarattı yada anlamadım neden
Daha doğrusu iğne gibi ben düşündüm çünkü hayatımda yasamadım hiç böyle bi sıkıntı =)
Neyse hayırlısı bakalım
Sencede regl olmassa yarın kan verim mi bende
Aaa etiketlememişim mi canım hiç farkında değilim kusura bakmaaEtiket olmayınca yeni gördüm canım mesajı kusura bakma Yok kaybettiğim dedim ya 8 haftalık kalbi durmuştu onda da aynı belirtiler olmuştu demek istedim. İlk bebeğim olucak inşallah halsizlik yapıyor evet ben de kendimi çok yormamaya çalışıyorum erken yatıyorum merdiven falan çıkarken yavaş çıkıyorum havalar da çok sıcak bunaltıyor çarşamba güzel haberler alırsın inşallah canım
Erken daha canım adetten önce belli olmayabiliyor biliyorsunAynı canım yok koyuluk adet günümü bekliycem
Mimariyecim çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın çarşambayı bekliyorsun herhalde heyecanla bende bu hafta Tetenoz aşım var ayrıntılı ultrasonum var onların heyecanındayım
Yaa sizi ümitlendirmek istemem ama mavera iğne değilde hamilelikte kişiden kişiye değişir ama gaz olayını bende duymuştum ileriki haftalarda yaşadım ben ama sen deyince ni acaba mı dedim kan versen kesin sonuç alırsın bide iğneyle göre 14 en geç nadide olsa 16.gün adet olması lazım gecikme yaşanmıyor kist vb olmadığı sürece diye biliyorum bu ay baya bereketli topik hadi inşallah hayırlısıYa kızlar çok affınıza sığınarak soruyorum
Bu çatlatma iğnesi gaz problemi yapar mı
Artık gerçi etkisi gitmiştir 15 gün ama hala bitmeyen bir gaz sıkıntısı var bende
Ay kız ismimi değiştirdim artık değilim mimariye deMimariyecim çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın çarşambayı bekliyorsun herhalde heyecanla bende bu hafta Tetenoz aşım var ayrıntılı ultrasonum var onların heyecanındayım
Hatta aklımda hep portakallı çikolatsın ya nasıl var mı kasık ağrıların yoğun akıntın yada başka birseyAy kız ismimi değiştirdim artık değilim mimariye de
Ever canım o günü bekliyorum 1 gün kaldı bakalım
Ayy en güzel şeylerden birisi sanırım ayrıntılı ultason çok heyecanlı olsa gerek
Bu sefer kalıcıyım canım birdaha değiştirmeyi düşünmüyorumHatta aklımda hep portakallı çikolatsın ya nasıl var mı kasık ağrıların yoğun akıntın yada başka birsey
Ya canım heyecan mı korku mu bilmiyorum umarım hersey yolundadır hep söylüyorum ya bunun sonu yok bitmiyo bu korku heyecan merak