- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
İyiyim fıstığım valla heyecanlıyım adet gününü atlattım buna da şükür işte yarın akşam tekrar kan vericem artış nasıl çok merak ediyorum 4 gün geçmiş olucak 4 katına çıkması lazım yani 2000 falan olması gerekiyor sanırım bakalım neler olucakTeşekkür ederim Canımm
Nasılsınn
Ay hadi çok güzel bir değer görüceksin canımm inşallahİyiyim fıstığım valla heyecanlıyım adet gününü atlattım buna da şükür işte yarın akşam tekrar kan vericem artış nasıl çok merak ediyorum 4 gün geçmiş olucak 4 katına çıkması lazım yani 2000 falan olması gerekiyor sanırım bakalım neler olucaksen nasılsın?
Göğüslerim patlıcak gibi 4-5 gündür zaten ilk oradan anladım geçen sefer de böyleydi. Sağ tarafta da ağrı oluyor arada yumurtalar oradaydı ondan heraldeAy hadi çok güzel bir değer görüceksin canımm inşallah
Belirtin falan varmı
Bende iyiyim canım bende çarşamba için heyecanlıyım bakalım hayırlısı
Canım regline kaç gün var ? Hamile olup regliden önce o testen çıkmaya bilir. Regli olsna kadar yinede dikkat etGünaydın kızlar
Bugün hiç çizgi çıkmadı
İğne günü hariç 13. Gün
Dün Ne kadar ümitlendirmişti beni halbuki
Bugün regl günüm kuzuCanım regline kaç gün var ? Hamile olup regliden önce o testen çıkmaya bilir. Regli olsna kadar yinede dikkat et
Bence bi kan ver kuzum hastane yakınsaBugün regl günüm kuzu
İğneninde 14. Günü oldu artık
Bakalım bugün regl gelicek mi
Hastane yakın değil ama sağlık ocağı çok yakın aslındaBence bi kan ver kuzum hastane yakınsa
Senin adetin ne durumda canım gelmedimi henüzBence bi kan ver kuzum hastane yakınsa
Zaten en çok ona üzülüyor insan. Onların ümidineHastane yakın değil ama sağlık ocağı çok yakın aslında
Sabah gidicektim de eğer testimde bişey çıksaydı, çıkmayınca dedim boşuna ne gidicem
Regli de gelmedi henüz
Ben kestim ümidi eşim bir türlü ikna olmuyor, ona sinir oldum sabahtan beri bende
Hala ümit ediyor yok iş yapma yok ağır kaldırma bütün gün bıdı bıdı
Kendi üzüntüm yetmesmiş gibi onun hala ümitlenmesine üzülüyorum oturdum
Yok aşkım adet söktürücüm yeni bitti göğüslerim çok ağrıyor gelicek büyük ihtimalSenin adetin ne durumda canım gelmedimi henüz
Zaten en çok ona üzülüyor insan. Onların ümidine
Şimdi bende çarşamba gidicem doktora eşim gelmej istiyor işe gitmicek gelicek galiba. Birde kötü bir durumla karşılaşırsak nolcak bilmiyorum
Olmazsan bugün yarın ver kuzumHastane yakın değil ama sağlık ocağı çok yakın aslında
Sabah gidicektim de eğer testimde bişey çıksaydı, çıkmayınca dedim boşuna ne gidicem
Regli de gelmedi henüz
Ben kestim ümidi eşim bir türlü ikna olmuyor, ona sinir oldum sabahtan beri bende
Hala ümit ediyor yok iş yapma yok ağır kaldırma bütün gün bıdı bıdı
Kendi üzüntüm yetmesmiş gibi onun hala ümitlenmesine üzülüyorum oturdum
Aynen kuzu valla en çok ona üzülüyorumSenin adetin ne durumda canım gelmedimi henüz
Şimdi bende çarşamba gidicem doktora eşim gelmej istiyor işe gitmicek gelicek galiba. Birde kötü bir durumla karşılaşırsak nolcak bilmiyorum
Bakalım olmassa veririm kuzuOlmazsan bugün yarın ver kuzum
Kotu düşünme tatlım inşallah herşey yolunda olcakSenin adetin ne durumda canım gelmedimi henüz
Tatlım yayladaydım gece indim sabah haliyle uyuya kalmışım birde eşim evde Bugün kan vermeye gidemedim ama test yaptım yine aynı cıktı bence yok olsaydı daha koyu çıkardı sankiBaede canım sen naptın? Kan vericem demiştin sanki
Hadi yoksa birşey gelsin biran evvel de tedavine başla canımYok aşkım adet söktürücüm yeni bitti göğüslerim çok ağrıyor gelicek büyük ihtimal
Oy oy işte bu tedavilere umutla başlıyoruz hemen ilk ayda olcak sanıyoruz ama olmayabiliyor canım pes etmek yok ne kadar deneniyorsa dene derim benAynen kuzu valla en çok ona üzülüyorum
Regl oldu demek ölüm gibi geliyor
Şu iğne ilaç işi dahada stres yaptı beklenti arttı
Tesadüf üzere annelerimizde öğrenmiş oldu
Şimdi onlar bi beklenti eşim bi beklenti
Daha diyemedim zaten annemlere tesr yaptım yok diye
Regl olunca derim artık dedm
Sende kötü düşünme, Allahın izniyle hersey yolunda gidicek insallah
İnşallah bitanemmTatlım yayladaydım gece indim sabah haliyle uyuya kalmışım birde eşim evde Bugün kan vermeye gidemedim ama test yaptım yine aynı cıktı bence yok olsaydı daha koyu çıkardı sanki
Canımm sen nasılsınn bulantıların nasıll. Takvimin hayırlı olsunBaede canım sen naptın? Kan vericem demiştin sanki