Nasılsın canım nasıl oldu ağrılarınCanım bende erkenden uyuya kalmışım zaten
Canım valla adet olmadığın sürece tabiki ihtimal var geriden gelen yumurta olabilir gec döllenmiş olabilir. Herşey ihtimaller dahilinde.İyiki dün eşime bişey dememişim heyecanlanıp
Boş yere onuda ümitlendircektim
Sağlık olsun ne diim
Olsa çıkardı dimi bugün, ihtimal var mı hala kalmadı galiba
Aynı canım geçmedi hala kolumu kaldırınca bile ağrıyoNasılsın canım nasıl oldu ağrıların
Canım valla adet olmadığın sürece tabiki ihtimal var geriden gelen yumurta olabilir gec döllenmiş olabilir. Herşey ihtimaller dahilinde.
Tutuldumu acaba canımAynı canım geçmedi hala kolumu kaldırınca bile ağrıyo
Sen nasılsın nasıl gidiyo
Iıı yok yokNasılsın canım nasıl oldu ağrıların
Canım valla adet olmadığın sürece tabiki ihtimal var geriden gelen yumurta olabilir gec döllenmiş olabilir. Herşey ihtimaller dahilinde.
Canım üzülme ve yılma bak kaç aydır deniyor arkadaşlar. Olucak sabırIıı yok yok
Tatlım tutulsa bi noktası olmazmi sadece üst kısımları boynundan omuz ucalrina doğru iki tarafida ağrıyorTutuldumu acaba canım
Ben iyiyim canım bir sıkıntım yok çok şükür şuanlık sırt ağrısı dışında
İğneyle ilk defa denedim ama kuzu iki senedir hiç korunmadık ve iki senedir hep istiyoruzCanım üzülme ve yılma bak kaç aydır deniyor arkadaşlar. Olucak sabır
Evet doğru bir noktada olurdu sadece canım. Nedenki o zamannacabaTatlım tutulsa bi noktası olmazmi sadece üst kısımları boynundan omuz ucalrina doğru iki tarafida ağrıyor
Sevindim iyi olmana
Ah canım aslında biz naparsak yapalım Allah istemedikce olmuyor malesef hepsi bir sınav rabbim hiç ummadığın anda nasip etsin inşallhİğneyle ilk defa denedim ama kuzu iki senedir hiç korunmadık ve iki senedir hep istiyoruz
Sebepsiz infertilite baska bişey dedikleri yok
İğne falan girince işin içine ne kadar ümitlenmiştim
Hele ki dün testi öyle görünce
Hayırlısı diyelim napalım
Öyle kuzu Allahım ol desin yeter kiAh canım aslında biz naparsak yapalım Allah istemedikce olmuyor malesef hepsi bir sınav rabbim hiç ummadığın anda nasip etsin inşallh
Inşallah tatlım köydeyim aksam inicem yarın sabah yapcam test bakalımEvet doğru bir noktada olurdu sadece canım. Nedenki o zamannacaba
İnşallah içerdede iyi şeyler oluyordur
Ah canım aslında biz naparsak yapalım Allah istemedikce olmuyor malesef hepsi bir sınav rabbim hiç ummadığın anda nasip etsin inşallh
Dünkü erken gebelik testimiydi canımÖyle kuzu Allahım ol desin yeter ki
Regli olsunda bende tekrar başlım tedavime hayırlısıyla bakalım
Bikaç gün bu moddan çıkamamda geçer, 2 sene her ay nasıl geçtiyse =))
Hep dünki testin yüzünden boş boş ümitlendirdi beni=)
Hadi inşallah güzel koyulaşmış olsun canım testinInşallah tatlım köydeyim aksam inicem yarın sabah yapcam test bakalım
Hıhı erken gebelik bugün ki de aynıDünkü erken gebelik testimiydi canım
Hıhı erken gebelik bugün ki de aynı
Yürüsün gitsin bi daha yaparsam
Yarın kan vermicem bu durumda regl beklemek kaldı bana=)
Bu erken gebelik testleri çok yanıltıyor böyle yaCookiie tahmini kaç gün sonra olmam lazım regl 14 Ünde iğne vurulduysam
İğne değiştiriyor mu normal regl zamanı mı kuzu
İlk iğne şimdi bilemiyorum hiç bunları
Normal şartlarda yarın 28. Gün regl gösteriyor ama takvimim
Anladım kuzuBu erken gebelik testleri çok yanıltıyor böyle ya
Canım normalde şartlardan iğneden 14 gün sonra olman gerek bugün yarın olursun sanıyorum. Eğer progestan türü ilaç kullanmıyorsan
Amin canım inşallahDünkü erken gebelik testimiydi canım
Hadi inşallah güzel koyulaşmış olsun canım testin
Devam ediceksen 2. 3. Günü git doktora tekrar canımAnladım kuzu
Kendi takvimime görede zaten yarını gösteriyor, tahmini 28 30 gün civarı çünkü benimde döngüm
Bakalım hayırlısı o zaman, ağrım var ama suanlık akıntı vs bişey gelmedi henüz
Kullanmadım zaten klomen ve ovitrelle harici bişeyde
Saol
Kuzum üzüldüm çok sinir bozucu bir durum benim de başıma gelmiştiGünaydın kızlar
Bugün hiç çizgi çıkmadı
İğne günü hariç 13. Gün
Dün Ne kadar ümitlendirmişti beni halbuki
Teşekkür ederim Canımm