Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninde mi iki sene 😂 aynıyız kuzu o yüzden ümitler de aynı seviyede 😂
Hıhııı tertemiz iki sene 😁
Üstelik sıfır sebep, sebepsiz infertilite malesef =)
Yani bi tedavi vs de yok
Zorla yazdırdım bu ay bu iğneyi ilacı yoksa kadın tutturdu senin olur normal yolla diye😁😁
Olmuyor iki senedir ama masallah çok ümitli😁

İnsallah artık bu ay alırıs bizdr şu güzel haberleri =)

Slm kızlar benim acayip belim ve omuzlarım ağrıyo ya ağır bisey kaldırmadım hadi beli anlıyorum da omuzlar ne alaka

Slm kızlar benim acayip belim ve omuzlarım ağrıyo ya ağır bisey kaldırmadım hadi beli anlıyorum da omuzlar ne alaka
Aa neden olabilirki omuzun bunla bir alakası olabiliemi üşütmüş veya çarptırmış olabiliemisin canım

Aa neden olabilirki omuzun bunla bir alakası olabiliemi üşütmüş veya çarptırmış olabiliemisin canım
Yok kuzum usutmedim boynumun arka tarafından omuz başlarıma doğru acayip ağrıyo google den baktım dış gebelik belirtisi diyo

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Screenshot_20210626-220230_Chrome.jpg

Canım adetin ne kadar süre sonra düzene girdi senin ?
Benim adette asla düzene girecek gibi değil 😞
Kuzum doktora gitmeye başladım 2 yıl önce ilk progestanla başladık iki ay sadece kadınlık hormonu verdi. Sonra klomen vs catma iğnesi aşılamada Gonal F kullandım . Bunlar tedavi içindi . Yani dediki önce regli olmaya başlicaksın . Daha sonra bu hormon ilaçlarını kullandıkça ilk aylarda yani ilk 3 ay hemen düzene girmedi tabi . Sonra 4. Aydan itibaren ben takır takır regli oldum ki 15 yaşından beri yılda 3 sefer olurdum . Sonra tedaviyi bıraktım bırakalı bi beş ay oldu aşılama tutmadı . Ben halen düzenli görüyrum. Hatta geçen ay kendiliğinden yumurtam büyüdü ve catladı ki kimsal oldum. Bence sende bi araştır çörekotu bal tarçın dene bilmiyorum denedin mi. Onu denediğimde kalmıştım. Sev9 yapmıştı . Ondan duymuştum. Birde polikistikoverli olanlara tavuk yemeyin. Doktorum kesinlikle hamile kalsan kalmasan tavuğu hayatından çıkart dedi . Tabi kolay değil . Bende aza indirdim .

Günaydın kızlar☹️
Bugün hiç çizgi çıkmadı ☹️
İğne günü hariç 13. Gün
Dün Ne kadar ümitlendirmişti beni halbuki

Eklentiler

• IMG_20210627_091826.jpg
    IMG_20210627_091826.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 30
Cookiie Cookiie hayırlı olsun tatlım yeni ismin
Canım teşekkür ederim yazamadım size dün gec vakitlerde değişti pek fazla giremedim siteye ☺️ Ben mimariye kızlar bu arada 😬
Günaydın kızlar☹️
Bugün hiç çizgi çıkmadı ☹️
İğne günü hariç 13. Gün
Dün Ne kadar ümitlendirmişti beni halbuki
Canımm hiç moral bozmak yok. Önümüzdeki aylara bakıcaz sabredicez 🙏🏼

☹️ Dün öyle çıkınca ama çok ümitlenmiştim
Bugün ne kadar inandıysam daha koyu çıkcağına testten ayrılamadım bak bak ☹️
Gözyaşımm pıt :KK61:
Çok kötü durum seni çok iyi anlıyroum canım çok kez yaşadım o durumu Allahım bşrdaha yaşamana izin vermesin 😞😞 üzülme lütfen 😞

Canım teşekkür ederim yazamadım size dün gec vakitlerde değişti pek fazla giremedim siteye ☺️ Ben mimariye kızlar bu arada 😬

Canımm hiç moral bozmak yok. Önümüzdeki aylara bakıcaz sabredicez 🙏🏼
Canım bende erkenden uyuya kalmışım zaten 😁

Çok kötü durum seni çok iyi anlıyroum canım çok kez yaşadım o durumu Allahım bşrdaha yaşamana izin vermesin 😞😞 üzülme lütfen 😞
☹️ İyiki dün eşime bişey dememişim heyecanlanıp
Boş yere onuda ümitlendircektim🥺
Sağlık olsun ne diim
Olsa çıkardı dimi bugün, ihtimal var mı hala kalmadı galiba🥺

X