- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
Aslında sabah yapabilirim belki eşimden gizli bi kez dahaAy canım ayrı ağrılar olur regli ağrılarıyla hadi inşallah çıksın birdaaha idrar yapmayacakmısınn canım
Biraz ümitlendim ama insallah boşa değildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında sabah yapabilirim belki eşimden gizli bi kez dahaAy canım ayrı ağrılar olur regli ağrılarıyla hadi inşallah çıksın birdaaha idrar yapmayacakmısınn canım
Hadi yap yap tekrar canımmAslında sabah yapabilirim belki eşimden gizli bi kez daha
Biraz ümitlendim ama insallah boşa değildir
İğne etkisi geçer 12.güne tecrübe ile sabit hadi hayırlı haberler al inşallah canımmEvet kuzuu, hatta ilk hemen çıktığında telefonda çekemedim görünmedi pek bi bes dk bekledim biraz daha belirginleşti sanki
Aslında 12. Günde de erken biliyorum ama dün ondan önceki gün hiç çıkmayınca çizgi artık iğne etkisi gitmiş kesin dedim bugünde böyle görünce acaba diyorum şimdi =)
İnsallahhh =)İğne etkisi geçer 12.güne tecrübe ile sabit hadi hayırlı haberler al inşallah canımm
Ben akşam çıkıp su kaset testlerden alim en iyisi üç bes taneHadi yap yap tekrar canımm
Ah bu test alma sorunları yaa inşallah kurtuluruz bundan son alışımız olurBen akşam çıkıp su kaset testlerden alim en iyisi üç bes tane
Evde belki 50 tane erken gebelik testi vardırAh bu test alma sorunları yaa inşallah kurtuluruz bundan son alışımız olur
Ay hadi kuzum inşallah topigimiz senleniyo yavaş yavaşAynen kuzu yarın bi daha denicem
Eğer regli olmassamda pazartesi kan vericem bakalım
Yalnız bu durum bana umut olur çünkü bak kaçıncı gün anca gördün çizgiyi yani daha yeni gördüysen benim de hiç belli olmaz bi de tedavisiz ovülasyon günü tam kestirilmediği için daha da belli olmazİnsallahhh =)
Ama ben ümitsizlik konusunda senin bi üst versiyonunum kuzu
Bakalım bu ağrılarla regl olmassam pazartesi kan vercem
Reglime iki gün kaldı kuzu surda zatenYalnız bu durum bana umut olur çünkü bak kaçıncı gün anca gördün çizgiyi yani daha yeni gördüysen benim de hiç belli olmaz bi de tedavisiz ovülasyon günü tam kestirilmediği için daha da belli olmaz
Evdemi var kızEvde belki 50 tane erken gebelik testi vardır
Abartmıyorum bu arada
Evet kuzuEvdemi var kız
Aaa ee neden evdekilerden yap kız işte almaEvet kuzu
Benim kardeşim eczacı
Ondan her gittiğimde alıyorum onar beser
Bu zamana kadar hiç pozitifi göstermeselerde 2 senedir yinede bi çekmecem onlara ait
Ya bunları hepsi erken gebelik testi kuzuuAaa ee neden evdekilerden yap kız işte alma
Ama ne güzel kardeşinin eczacı olması he ben gene sokaklarda gitmediğim eczane arıyorum
Hee evet ama kaset testler bence de daha güzel gösteriyor canımYa bunları hepsi erken gebelik testi kuzuu
Ben şu ucuz kaset testlerden istiyorum onlar daha güzel gösteriyor
Daha iyi takip ediliyo gün gün=)
Valla ben kardeşimden almadan önce onar tane alıyodum o bes liralık testlerden her gittiğimde utanıyodum her ay ay gitmeye
Artık senin öyle işlerin bitti kuzucumHee evet ama kaset testler bence de daha güzel gösteriyor canım
Çok haklısın bende utanıyorum çok internetten alıyoruz 10lu 20li o zamanda evde olunca onları yapıp yapıp bitiriyorum sürekli dayanamıyorum
İnşallah bitmiştir kuzum yaa bir keseyi kalbi duyayımdaArtık senin öyle işlerin bitti kuzucum
Mis gibi pozitifi aldın kandada =)
Darısı başıma insallah benimde bi sürelik su testlerle işim biter başka heyecanlarımız baslar artık insallah
İnsallah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin sanada kuzuİnşallah bitmiştir kuzum yaa bir keseyi kalbi duyayımda
Biticek seninde inşallah canım bence bugünki testin inşallah yanıltmazsa var birşeyler
Seninde mi iki sene aynıyız kuzu o yüzden ümitler de aynı seviyedeReglime iki gün kaldı kuzu surda zaten
Çizgi yokla var arası göründüğü gibi
Senin daha var baya, senin belirtilerin çok ben senden ümitliyim =)
Ben 2 senedir her ay tertemiz tek çizgili test görünce ümitlenmemek konusunda pik yapmıs durumdayım da iğne ilaç derken heyecN oldu işte bana