Burdaki hamişlere yardımcı olmakla başladığım işten beta uzmanı olup çıkıcam bissürü mesaj alıcam yakında şevval hanım beta artışım nasıll yorumlayabilir misinizSen daha neyi netleştireceksin kızşevval haklı valla bebek doğmadan inanmayacaksın sanırım hayatım sonucun çok normal saaat ve yer farkını göz alırsan bide Ooo
Aşkım saat aynı işte ben de onu diyorum insanlar birebir aynı saatte veremiyo burda gördük çalışıyolar bi gün sabah vetiyolar ertesi gün iş çıkışı. İki kat arttı daha fazla arttı yazıyolar. Aynı gün de olsa bir saat sonra vermiş olsaydın hiçbi soru işaretin olmucaktı şuanYaaa aşkım valla napayım korkuyorumm yine aynı şeylerdensaat aynı saatlerdeydi aslında. Ama yer farkı var. Birde yüzde 60dan fazla artmış ya amaaann ağrım sızım kanamam olmadığı sürece 1 hafta beklicem canım. Haftaya çarşambaya alıcam doktpra randevu sağlıklıysa görünür inşallah. Değilmi
Şevval yaBurdaki hamişlere yardımcı olmakla başladığım işten beta uzmanı olup çıkıcam bissürü mesaj alıcam yakında şevval hanım beta artışım nasıll yorumlayabilir misiniz
Aşkım saat aynı işte ben de onu diyorum insanlar birebir aynı saatte veremiyo burda gördük çalışıyolar bi gün sabah vetiyolar ertesi gün iş çıkışı. İki kat arttı daha fazla arttı yazıyolar. Aynı gün de olsa bir saat sonra vermiş olsaydın hiçbi soru işaretin olmucaktı şuan
Canım valla gideyim karından göremezse bakarsa vajinalde baksın yeterki sonunda görsündeGörürsün sanırım karından ben vajinal baktırmadım hiç doktor da gerek duymadı açıkcası bide canım ağrı sızı çok oldu bende ilk zamanlar haala adet dönemleri geldiğinde oluyo hissettiriyor kendini tadını çıkarmaya bak
Seninde betana bakıcaz birkaç güneBurdaki hamişlere yardımcı olmakla başladığım işten beta uzmanı olup çıkıcam bissürü mesaj alıcam yakında şevval hanım beta artışım nasıll yorumlayabilir misiniz
Aşkım saat aynı işte ben de onu diyorum insanlar birebir aynı saatte veremiyo burda gördük çalışıyolar bi gün sabah vetiyolar ertesi gün iş çıkışı. İki kat arttı daha fazla arttı yazıyolar. Aynı gün de olsa bir saat sonra vermiş olsaydın hiçbi soru işaretin olmucaktı şuan
Canımm arada aklıma geliyorsun çok şükir iyimişsiniz sağlıcakla gelsin oğluşunKızlar selamlar iş koşturması ve gebelik sorunları nedeniyle bayadır bakamadım buralara umarım herkes iyidir biz gayet iyiyiz çok şükür 13+2 olduk veeeee cinsiyetimizde belli artık minnak bir oğlan geliyor ailemize
ah gördüm mesajlarını canım kaç çıktı betaların, benim hamilelik biraz sıkıntılı geçiyor özellikle geçen ay çok zorlandım pek bakamadım buralaraCanımm arada aklıma geliyorsun çok şükir iyimişsiniz sağlıcakla gelsin oğluşunbende iyiyim canım beta takibi yapıyorum
Ayy inşallah bebeğim ya yine bi sürprizle negatif görürüm gibi geliyo bazenŞevval yahassasiyetlerini okuyorum sen yazdıkça oh oh diyorum yorum yapıp kafanı karıştırmak istemiyorum ama çook güzel belirtiler kısa zamanda bizde senin betayı yorumlarız bence
Evin nasıl alışmışsındır geldi mi kv beğendi mi hanımefendi
Aynen aşkım iyi yapmışsın sabır ve sakinlik lazım birazCanım valla gideyim karından göremezse bakarsa vajinalde baksın yeterki sonunda görsündebenimde aynı adet aprısı gibi ağrılar giriyor canım ama anlık böyle sancı gibi girip çıkıyor. Bel ağrısu biraz uzun sürüyor ama oda kalıcı değil ara ara gelip gidiyor
Seninde betana bakıcaz birkaç güne
Doğru diyorrsun aşkım takılmıcam fazla boşver yüzde 60ı geçmiş yaa amann haftaya aldım çarşambaya randevu doktora
2 gün önce 183, bugün 325 çıktı canım farklı laboratuvarlarda vermiştim o yüzden şuan endişe etmicem haftaya gidicem artık.ah gördüm mesajlarını canım kaç çıktı betaların, benim hamilelik biraz sıkıntılı geçiyor özellikle geçen ay çok zorlandım pek bakamadım buralara
Geliyor sana öerdane heeAyy inşallah bebeğim ya yine bi sürprizle negatif görürüm gibi geliyo bazenGelemedi kvler kp hastaydı o zaman biraz. Biz gidiyoz haftasonu nasipse
Aynen aşkım iyi yapmışsın sabır ve sakinlik lazım birazbenim betaya bakarız tabi canım 0.100
güzel artmış canım değerin maşAllah sağlıkla ilerler inşAllah , mide sorunları çok yaşadım canım yemek falan yiyemedim doğru düzgün sadece ekmek arası, pilav makarna tarzı kuru şeyler yiyebildim, oda bana kilo olarak yansıdı tabi kilo olayıda canımı sıktı biraz2 gün önce 183, bugün 325 çıktı canım farklı laboratuvarlarda vermiştim o yüzden şuan endişe etmicem haftaya gidicem artık.
hayır olsun canım neyin var nasıl zorlandın
Geliyor sana öerdane hee
Ama napıyım hep saçma sapan belirtiler çıkıyo2 gün önce 183, bugün 325 çıktı canım farklı laboratuvarlarda vermiştim o yüzden şuan endişe etmicem haftaya gidicem artık.
hayır olsun canım neyin var nasıl zorlandın
Geliyor sana öerdane hee
Aa olur canım bulantı herkeslerde oluyor sanırım geçer uzun sürmeden inşallah kiloyada ne sıkıyosun canını kız siz sağlıklı olunda gerisini boşver kilo verilirgüzel artmış canım değerin maşAllah sağlıkla ilerler inşAllah , mide sorunları çok yaşadım canım yemek falan yiyemedim doğru düzgün sadece ekmek arası, pilav makarna tarzı kuru şeyler yiyebildim, oda bana kilo olarak yansıdı tabi kilo olayıda canımı sıktı biraz
Hepsi anlamlı belirtiler canımAma napıyım hep saçma sapan belirtiler çıkıyo
tabiki önemli olan sağlıklı olması canım, şimdi biraz sıkmaya başladım kendimi, ekmek falan tüketmiyorum hafif şeyler yiyorum doktorum yürüyüşlere başla dedi günde yarım saat yavaş tempoda yürümeye başladım, ilerleyen aylarda artırcam yürüme süresini şimdi çokta zorlamak istemiyorum.Aa olur canım bulantı herkeslerde oluyor sanırım geçer uzun sürmeden inşallah kiloyada ne sıkıyosun canını kız siz sağlıklı olunda gerisini boşver kilo verilir
Hepsi anlamlı belirtiler canım
Aslında evet adet sancısı korkutuyo beni işte gelcek sanıyorum. İki gün afedersin doğum açılma sancısı olur ya öyle ağrım oldu tam iki gün sürdü geçti hiç yaşamadım bugüne kadar o ağrıyı oraya sancı girmesini. Kafama takılan şey acaba ev taşırken üşüttüm de göğüsler de senle konuşunca psikolojik mi oldu. Yazarken arkadaşıma hakverdim. KonduramıyorumAa olur canım bulantı herkeslerde oluyor sanırım geçer uzun sürmeden inşallah kiloyada ne sıkıyosun canını kız siz sağlıklı olunda gerisini boşver kilo verilir
Hepsi anlamlı belirtiler canım
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun oğlun bu yıl hep oğlan galiba sağlıcakla al kucağına tatlımKızlar selamlar iş koşturması ve gebelik sorunları nedeniyle bayadır bakamadım buralara umarım herkes iyidir biz gayet iyiyiz çok şükür 13+2 olduk veeeee cinsiyetimizde belli artık minnak bir oğlan geliyor ailemize
amin canım Allah razı olsun evet bu yıl çevremdeki hamilelerinde geneli oğlan bekliyor erkek senesi bu seneÇok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun oğlun bu yıl hep oğlan galiba sağlıcakla al kucağına tatlım
Sıkma canını canım bugünler geçici çok bekledik biliyorsun herşey güzel olucak bulantılarda nazar boncuğu olsuntabiki önemli olan sağlıklı olması canım, şimdi biraz sıkmaya başladım kendimi, ekmek falan tüketmiyorum hafif şeyler yiyorum doktorum yürüyüşlere başla dedi günde yarım saat yavaş tempoda yürümeye başladım, ilerleyen aylarda artırcam yürüme süresini şimdi çokta zorlamak istemiyorum.
Bende arkadaşına katılıyorum gerçektenAslında evet adet sancısı korkutuyo beni işte gelcek sanıyorum. İki gün afedersin doğum açılma sancısı olur ya öyle ağrım oldu tam iki gün sürdü geçti hiç yaşamadım bugüne kadar o ağrıyı oraya sancı girmesini. Kafama takılan şey acaba ev taşırken üşüttüm de göğüsler de senle konuşunca psikolojik mi oldu. Yazarken arkadaşıma hakverdim. Konduramıyorum
3 temmuz adet kuzucum 19 haziran yüksek ihtimal yumurtlamaydıSıkma canını canım bugünler geçici çok bekledik biliyorsun herşey güzel olucak bulantılarda nazar boncuğu olsunyürüyüşlerle halledersin kiloyuda
Bende arkadaşına katılıyorum gerçektenkaç gün var adeten kız
Sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez canım evet benim cevremde hep erkek bu yılamin canım Allah razı olsun evet bu yıl çevremdeki hamilelerinde geneli oğlan bekliyor erkek senesi bu sene
İnşaAllah canım sağsağlim doğsunda gerisi hallolur ben hayatım boyunca kilo sıkıntısı çeken biri olarak biraz fazla kafaya takıyorum sonradan veremem diyeSıkma canını canım bugünler geçici çok bekledik biliyorsun herşey güzel olucak bulantılarda nazar boncuğu olsunyürüyüşlerle halledersin kiloyuda
Bende arkadaşına katılıyorum gerçektenkaç gün var adeten kız
Rabbim bekleyen herkese nasip etsin canım bizleride sağ sağlim kavuştursun inşaAllahSağlıklı olsun da kız erkek fark etmez canım evet benim cevremde hep erkek bu yıl