Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum öyle düşünme nerdeyse 2 katı
Yüzde 60dan fazla canım birde laboratuvar farklılığı umut oluyor. Eşimde dedi verme birdaha diye. Zaten istemiyorum daha çok stres ediyor valla nolcaksa haftaya belli olur canım. Hayırlısı herşeyin kaderimizde ne yazılıysa onu yaşarız

Ben regl olcam galiba ya bu iğneden sonra erken regl olma ihtimalim olur ki kızlar anlamadım 15. Gün çatlatma iğnesi vurulmuştum
İğne vurulduğum günü saymassak 9. Gün bugün
Toplamda 24. günde olmam heralde
Acayip ağrım var kasıklarımda, bildiğin regl ağrısı gibi
Bu yerleşme falan olabilir mi ki, gerçi akıntı leke vs de yok
Valla ben böyle kafayı yerim bugün

Aynen öyle ama olumsuz düşünme pozitif ol

Erken regl olabiliyor canım ben ilk ayki tedavimde iğneden 7 gün sonra regl oldum.
ağrılar konusunda aynı adet ağrılarının aynıları oluyor yerleşme heralde o zamanlarda

Erken regl olabiliyor canım ben ilk ayki tedavimde iğneden 7 gün sonra regl oldum.
ağrılar konusunda aynı adet ağrılarının aynıları oluyor yerleşme heralde o zamanlarda
Umarım benimkiler regli belirtileri değildır kuzu
Bu kadar aynı olunca korktum valla erkenden mi gelicek napcak diye
İnsallahh yerleşme gibi bişeylerdir ondandır bu ağrı

Seninde değerlerini gördüm, gayet anlamlı bi yükselme olmus sakın keyfini kaçırma mis gibi pozitif sonuç almısken tedaviden
Sağlıkla ilerler insallahhh

İnşallah olmazsın canım haberdar et bizi gelişmelerden strese girme
Ah csnım inşallah inşallah artık bırakıyorum akışına. Kan man da vermicem haftaya ne olucaksa olur napıyım düşün düşün amaann

Nasılsın canım

Tam 2 kat değil aşkım ama yaa of napcam bilmiyorum

Kaç gün var canım adete
Bilmiyorum canım ya kan sonucuna biraz düştüm

Ee canım doktor vermemişmiydi ya progestanu sana
Yok kuzum vermedi ben burda duydum sordum oda öyle dedi hamile olanlara veriliyor diye gerek duymamış sonrada işte kanama bozukluğu yapıyor dedi bende vazgeçtim al kullan deseydi alacaktım bugün

Bırak başka laboratuvarı verdiğin saat bile etkiler. Sabahtan değil de iki üç sonra verseydin tam %100 belki de daha fazla artış görecektin

Yok kuzum vermedi ben burda duydum sordum oda öyle dedi hamile olanlara veriliyor diye gerek duymamış sonrada işte kanama bozukluğu yapıyor dedi bende vazgeçtim al kullan deseydi alacaktım bugün
Heee ben doktor verdi sandımm canım. Ama doğru o bak ben ilk tedavimde erken adet oldum diye 2. Ay da progestan içtim. Ve adetimi geciktirdi anca progestanu bıraktım 2 3 gün sonra adet oldum. Bundada testten emin oldum öyle içmeye başladım. Sende öyle yap canım pozitif sonucunu alınca inşalalh başla
Bırak başka laboratuvarı verdiğin saat bile etkiler. Sabahtan değil de iki üç sonra verseydin tam %100 belki de daha fazla artış görecektin
Evet bitanem bıraktım kan olayını artık 1 hafta beklicem sonra doktora gidicem. Sağlıklıysa görünür değilse yapcak bişey yok

Eşimden bile önce buraya haber vercem zaten o kesin
Aynen öyle verme kan bosunada strese girme, kendini koru sadece dikkat et gideene kadar yeterli

Eşimden bile önce buraya haber vercem zaten o kesin
Aynen öyle verme kan bosunada strese girme, kendini koru sadece dikkat et gideene kadar yeterli
Ahahah bendr öyle yapmıştımmm

öyle yapıcam aşkım inşallah aksi bir durum olmaz

Onun tutunmasını kolaylaştırsın diye bana kalsa hemen alacaktım kuzum ama işte yan etkiisi varmış inşallah gerek kalmaz hiç bişeye de hayırlı haberi bu ay alırım bende

Ahh bizi şu endişe bitiriyo dün bana bi arkadaşım dedi ki belirtileri yaşıyosun içten içe bu ay hamile olduğunu da biliyosun ama kendine bu konduramıyosun, yakıştıramıyosun. Başka bişeye yormaya çalışıyorsun hastalık arıyorsun. Aslında hepimiz için geçerli sen de sağlıklı gebeliği konduramıyosun ama sağlıklı inan bana bebeğim

Onun tutunmasını kolaylaştırsın diye bana kalsa hemen alacaktım kuzum ama işte yan etkiisi varmış inşallah gerek kalmaz hiç bişeye de hayırlı haberi bu ay alırım bende
İnşallah alıcaksın canım bize güzel haberleri vericeksinn
Ahh canımm çok doğru dedin gerçekten ben konduramıuorum. İnşallah öyledir aşkım bakalım 1 haftacık zamanım var sonra herşey netleşicek

Sen daha neyi netleştireceksin kız şevval haklı valla bebek doğmadan inanmayacaksın sanırım hayatım sonucun çok normal saaat ve yer farkını göz alırsan bide Ooo

Sen daha neyi netleştireceksin kız şevval haklı valla bebek doğmadan inanmayacaksın sanırım hayatım sonucun çok normal saaat ve yer farkını göz alırsan bide Ooo
Yaaa aşkım valla napayım korkuyorumm yine aynı şeylerden saat aynı saatlerdeydi aslında. Ama yer farkı var. Birde yüzde 60dan fazla artmış ya amaaann ağrım sızım kanamam olmadığı sürece 1 hafta beklicem canım. Haftaya çarşambaya alıcam doktpra randevu sağlıklıysa görünür inşallah. Değilmi

Görürsün sanırım karından ben vajinal baktırmadım hiç doktor da gerek duymadı açıkcası bide canım ağrı sızı çok oldu bende ilk zamanlar haala adet dönemleri geldiğinde oluyo hissettiriyor kendini tadını çıkarmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…