Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel artmış kuzumİlk sonucum 183
Bugünki 325.83
Farklı laboratuvarlar ama yine bir sıkıntı var sanırım
Ben kendimi kastım demekki kuzum rahim ağzı açılmadı bi aparat takmasına rağmen dün birazda kanamam oldu peçeteye geldi sadece bir iki damla anca sonrasında o kadar ağrım olmadı kasık ağrısı oluyor ama çok değil bundan önce ilk yumurta çatlatma tedavisi gördüğümde çok ağrım olmuştu regl olana kadar çok ağrı çektim bu ay o kadar olmadı ovitrelleden sonrada olmadı bakalım hayırlsı doktorum ağrı olması iyi bişey demişti ama o ayki ağrılarım bana hiç normal gelmemişti. inşallah kuzum bekleyen herkes güzel sonuç alsın inşallahTatlım işlem sırasında bisey hissetmedim ben ama sonrası çok sanciliydi ilk akşam ağrıdan uyuyamadım resmen bir hafta iki büklüm gezdim sonra herşey normale döndü bi anda inşallah sen güzel sonuç alırsın
Biraz yoğun oluyor doktorum bakalım akşama cevap vermez inşallah sürekli bişeyler soruyorum arayıp artık yüzün kalmadı direk arayamıyorum da tabiki yazarım kuzumİnşallah yine korktuğum başıma gelmez
Sorun bakalım canım ne dicekler bende merak ettim
Adet geçince tekrar yap bence canım 3 gün önce den çıkmayabilir üzülme
İyi şükür bebeğim her an adet gelcekmiş gibi ağrım var sürekli değil özellikle geceleri giriyo aynı iğne yemişim gibi oldum Sen nasılsınnNasılsın canım
Hadi ya o zaman adet söktürücü mü başlasan bebeğimmValla eminim aşkım test yaptım iki tane negatif ben hep böyle gecikmeli oluyorum alışkının yani
Biraz yoğun oluyor doktorum bakalım akşama cevap vermez inşallah sürekli bişeyler soruyorum arayıp artık yüzün kalmadı direk arayamıyorum daİnşallah yine korktuğum başıma gelmez
Sorun bakalım canım ne dicekler bende merak ettim
Adet geçince tekrar yap bence canım 3 gün önce den çıkmayabilir üzülme
Ayy teşekkür ederim canım benim tavsiyen için alırsak dikkat ederim mutlaka dediklerineBen kimsal gebeliğimde reglim geçmesine ragmen testlerde çıkmadı . Ama ucuz test de gördüm .
Günaydın hayatım
Bende progestanı fitil olarak aldım .
beni zorlamadı . Gece yatmadan birtane çok basit. Kullanırken varsa eldivenle yap yoksa elini çok ama çok temiz tut. Şimdi herkese veriyorlar düşük olmasın rahim kalınlaşsın diye . İnşlh güzel sonuçlar alırsın
Nasılsın canımBen kimsal gebeliğimde reglim geçmesine ragmen testlerde çıkmadı . Ama ucuz test de gördüm .
Günaydın hayatım
Bende progestanı fitil olarak aldım .
beni zorlamadı . Gece yatmadan birtane çok basit. Kullanırken varsa eldivenle yap yoksa elini çok ama çok temiz tut. Şimdi herkese veriyorlar düşük olmasın rahim kalınlaşsın diye . İnşlh güzel sonuçlar alırsın
Tam 2 kat değil aşkım ama yaa of napcam bilmiyorumÇok güzel artmış kuzum
Kaç gün var canım adeteİyi şükür bebeğim her an adet gelcekmiş gibi ağrım var sürekli değil özellikle geceleri giriyo aynı iğne yemişim gibi oldum Sen nasılsınn
Hadi ya o zaman adet söktürücü mü başlasan bebeğimm
Cookiie canım yazdı az önce kullanabilirsin ama gebelik durumu olunca veriyoruz biz genellikle onu dedi doktorum
Ee canım doktor vermemişmiydi ya progestanu sanaCookiie canım alıyım kullanayımmı dedim o mesajın ardına kanama bozukluğu yapabilir muayeneden sonra karar veririz dedi korktum ya vazgeçtim ben inşallah tutunur ben işi şansa bırakmayım diye ama doktorumun bi bildiği vardır onu dinleyim en iyisi
Inşallah tatlım evet ağrı ve her türlü akıntı normal demişti bana da hangi şehirde yaptırdın kuzumBen kendimi kastım demekki kuzum rahim ağzı açılmadı bi aparat takmasına rağmen dün birazda kanamam oldu peçeteye geldi sadece bir iki damla anca sonrasında o kadar ağrım olmadı kasık ağrısı oluyor ama çok değil bundan önce ilk yumurta çatlatma tedavisi gördüğümde çok ağrım olmuştu regl olana kadar çok ağrı çektim bu ay o kadar olmadı ovitrelleden sonrada olmadı bakalım hayırlsı doktorum ağrı olması iyi bişey demişti ama o ayki ağrılarım bana hiç normal gelmemişti. inşallah kuzum bekleyen herkes güzel sonuç alsın inşallah
Tatlım bana aşılamayı yaptığı gün vermişti sabah akşam ağızdanCookiie canım yazdı az önce kullanabilirsin ama gebelik durumu olunca veriyoruz biz genellikle onu dedi doktorum
Kan sonucu yeniNasılsın canım
Tam 2 kat değil aşkım ama yaa of napcam bilmiyorum
Kaç gün var canım adete
Bilmiyorum canım ya kan sonucuna biraz düştüm
Ee canım doktor vermemişmiydi ya progestanu sana
Yap aşkım haber ver bana daEvet canım 5. Haftada başlıyo koyulaşma daha önce sende gecikme olduğu için takip et demiştin ben sana
Valla ister çıksın ister çıkmasın yapcam ben cuma akçam bikac tane
Veririm tatlımKan sonucu yeni
Yap aşkım haber ver bana da
İyiyim canım hava şuan cok bunaltıcı bulutlu ve uyumalık :)) benım oldugum yerde öyle :))Nasılsın canım
Kaç gün var canım adete
Anlamadım aşkımKan sonucu yeni
Yap aşkım haber ver bana da
Bizimde burda kapadı gökgürültülü yağmur başladı ben çok seviyorum bu havaları oh şimdi yatıp ffilm bulayım kendimeİyiyim canım hava şuan cok bunaltıcı bulutlu ve uyumalık :)) benım oldugum yerde öyle :))
İş güç devam burdayız . Senin nasıl gidiyor
Kan sonucu yeni mi verdin yazmıştım nasıl öyle gitmiş valla ben de anlamadım aşkım şimdi gördüm yeni sonucu da gayet normal ilerliyo artık telaş yapma kuzum maşallahAnlamadım aşkım
Bizimde burda kapadı gökgürültülü yağmur başladı ben çok seviyorum bu havaları oh şimdi yatıp ffilm bulayım kendime
Benimde normal canım işte uğraşıyorum bildiğin gibi
Kuzum öyle düşünme nerdeyse 2 katıNasılsın canım
Kaç gün var canım adete
Yüzde yüz artış yok canım ya ondan moralim düştü. Farklı laboratuvarlarda etkiler dedi doktor 2 gün sonra tekrarla dedi ama valla vermicem yaa daha çok moralim bozuluyor stres oluyorum böyle haftaya birgün doktora gidicem. Sağlıklıysa zaten haftaya gözükür Allahın izniyle. Değilsede yapcak bişey yok.Kan sonucu yeni mi verdin yazmıştım nasıl öyle gitmiş valla ben de anlamadım aşkım şimdi gördüm yeni sonucu da gayet normal ilerliyo artık telaş yapma kuzum maşallah
İnternette sıkıntı var bugün görmediğim mesaj olursa kusura bakmayın kızlarrr
Başladım kuzum 2 gündür içiyorumİyi şükür bebeğim her an adet gelcekmiş gibi ağrım var sürekli değil özellikle geceleri giriyo aynı iğne yemişim gibi oldum Sen nasılsınn
Hadi ya o zaman adet söktürücü mü başlasan bebeğimm