Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım

İlerleyen zamanla oluyo dimi aşkım bunlar yumurtlamadan iki üç sonra değildir heralde 😂😂

Hahdh ben de şu düğünden önce alsam güzel bi haber ama o kadar erken ki kanda bile çıkmaz 5 günde 😂😂

Kız sen emin misin hamile olmadığından 😂
Valla eminim aşkım test yaptım iki tane negatif 😀 ben hep böyle gecikmeli oluyorum alışkının yani 😂

Yaa ben yok zannettim kuzum inşallah olur ikinci de o zaman ben bide bi macun kullandım istersen bi bak ona c life diye bana iyi geldiğini düşünüyorum onun hormonlarımda felan düzelme var çünki🌺
Biliyorum canım burda arkadaşlar kullanmıştı soğan kuru ve bal tarçın çörek otu denedim bende

Günaydın canım

İlerleyen zamanla oluyo dimi aşkım bunlar yumurtlamadan iki üç sonra değildir heralde 😂😂

Hahdh ben de şu düğünden önce alsam güzel bi haber ama o kadar erken ki kanda bile çıkmaz 5 günde 😂😂

Kız sen emin misin hamile olmadığından 😂
Evet canım 5. Haftada başlıyo koyulaşma daha önce sende gecikme olduğu için takip et demiştin ben sana
Valla ister çıksın ister çıkmasın yapcam ben cuma akçam bikac tane

Canim benim bendede pko var hemde eskiden fogumdan sonra aldığım kiloyu verememiştim üstüne almıştım şubatta diyete başladım şu an 13.kilomdayim bakalım hayırlısı olsun inşallah sende biran önce kavuşursun mucizene
İnşâAllâh kuzum inşallah bide şey soracam ben mi çok kastım saniyelik ağrılardıda aşılama olurken rahim ağzı açılmadı dedi doktor makas gibi bişeyle açtı acıttı baya o bide spermleri sıkarken de acıdı normal mi acaba bunlar uzun sürse baya zorlar insanı ama Allahtan saniyelik di acaba dedim bendemi bi sorun var doktor da acımaz felan dedi

Sevindi canım ama endişeli oda 🤗
Basim çok ağrıyo canım yaa
Gecmiş olsun canım neden acaba bişeyemi sıkıldın
Bugün inşallah alacam canım bende az önce baktımda burdaki konulara hap olarak kullananlar vajinal daha iyi felan demişler
Hiç bilmiyorum canım evet onu diyorlar ama bana birkere doktorum vermişti onu kullandım hep ağızdan

Hiç bilmiyorum canım evet onu diyorlar ama bana birkere doktorum vermişti onu kullandım hep ağızdan
Bakiyim kuzumda doktora mesaj attım benimde hiç bilgim yok ilaç hakkında burda okuduklarım dışında cevap gelmedi daha bide eczacı tanıdık var eşim ona soracak buraya da yazarım iyi yada kötü bişey derler se😊

Bende bugün kaset test yaptm reglime 3 gün var maalesef kuruma çizgisi bile çıkmadı😔 erken mi yaptım acaba

Normal bence sonuçlarınız farklı labaratuvarda 3 5 oynamalar olmuştur muhtemelen
İnşallah yine korktuğum başıma gelmez 😒
Bakiyim kuzumda doktora mesaj attım benimde hiç bilgim yok ilaç hakkında burda okuduklarım dışında cevap gelmedi daha bide eczacı tanıdık var eşim ona soracak buraya da yazarım iyi yada kötü bişey derler se😊
Sorun bakalım canım ne dicekler bende merak ettim 🤗
Bende bugün kaset test yaptm reglime 3 gün var maalesef kuruma çizgisi bile çıkmadı😔 erken mi yaptım acaba
Adet geçince tekrar yap bence canım 3 gün önce den çıkmayabilir üzülme

İnşallah yine korktuğum başıma gelmez 😒

Adet geçince tekrar yap bence canım 3 gün önce den çıkmayabilir üzülme
İnşallah canm bence normal sonuçların üzülme yine tabi daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorumlar 😔 kasık ağrılarına dayanamayıp yaptım aslında testi ama regl sancısı sanırım daha önce hiç bu kadar kasık ağrısı olmamıştı regl öncesi

İnşâAllâh kuzum inşallah bide şey soracam ben mi çok kastım saniyelik ağrılardıda aşılama olurken rahim ağzı açılmadı dedi doktor makas gibi bişeyle açtı acıttı baya o bide spermleri sıkarken de acıdı normal mi acaba bunlar uzun sürse baya zorlar insanı ama Allahtan saniyelik di acaba dedim bendemi bi sorun var doktor da acımaz felan dedi
Tatlım işlem sırasında bisey hissetmedim ben ama sonrası çok sanciliydi ilk akşam ağrıdan uyuyamadım resmen bir hafta iki büklüm gezdim sonra herşey normale döndü bi anda inşallah sen güzel sonuç alırsın

Yok kuzum yaa migren var bende ondan galiba arada oluyo

İnşallah canm bence normal sonuçların üzülme yine tabi daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorumlar 😔 kasık ağrılarına dayanamayıp yaptım aslında testi ama regl sancısı sanırım daha önce hiç bu kadar kasık ağrısı olmamıştı regl öncesi
İnşallah öyledir canım ya yüzde 60 artmış aslında ama 2 dış gebeliğim olduğundan korkuyorum. Gerçi o gebeliklerde hiç bu kdar yükselmemişti ama.
hiç belli olmaz canım öyle düşünme belirtiler aynı
Yok kuzum yaa migren var bende ondan galiba arada oluyo
Hee dinlen canım uyu ilacın varsa al istersen
Gayet normal canım sıkma canını yüzde 60 artmış iste ne güzel
İnşallah iyidir canım yaa doktor 2 gün sonra birdaha dedi ama ben bçyle daha çok stres yapıyorum yaa hiç vermesem de direk haftaya doktoramı gitsem

İnşallah öyledir canım ya yüzde 60 artmış aslında ama 2 dış gebeliğim olduğundan korkuyorum. Gerçi o gebeliklerde hiç bu kdar yükselmemişti ama.
hiç belli olmaz canım öyle düşünme belirtiler aynı

Hee dinlen canım uyu ilacın varsa al istersen

İnşallah iyidir canım yaa doktor 2 gün sonra birdaha dedi ama ben bçyle daha çok stres yapıyorum yaa hiç vermesem de direk haftaya doktoramı gitsem
Oğlanı okuldan almaya gircem uyuyamam ama buz koydum kafama
Sonuçların gayet iyi canım için öyle rahat edecekse verme kafan rahat olur gidince zaten keseyi görürsün bebeğim

Normalde belirti hiç olmayınca üzülüyodum gecede ağrım oldu diye kafaya taktım😁
Kafam gidik =)
Evde test vardı yaptımda bencede o ucuz testler bin kat daha iyi bunlardan hiç bişet anlamadım bu testten çünkü =)
14. Günü beklicem bakalım sabredebilirsem =)
Ben kimsal gebeliğimde reglim geçmesine ragmen testlerde çıkmadı . Ama ucuz test de gördüm .
Günaydın canlarım nasılsınız🍀
Günaydın hayatım ♥️
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıklı bi şekilde ben daha hiç hamile kalamadım yanlış anlama kimyasal bile olsa hamile kalabiliyorsun öyle düşün üzülme ben evlenmeden önce hemen hamile kalırım diye düşünüyordum adetlerim felan düzenliydi sonra kilo alınca pko çıktı rahim filmi çekildim tek tüp kapalı eşimde de sorunlar çıktı yani anlayacan yok yok ama umudumuzu kaybetmeyelim gerçekten stres herşeyi etkiliyor inşallah bizimde kucaklarımız dolar hayırlısı ile bi gün 🤗🤗🥰
Bende progestanı fitil olarak aldım .
beni zorlamadı . Gece yatmadan birtane çok basit. Kullanırken varsa eldivenle yap yoksa elini çok ama çok temiz tut. Şimdi herkese veriyorlar düşük olmasın rahim kalınlaşsın diye . İnşlh güzel sonuçlar alırsın

X