Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basim çok ağrıyo canım yaaİnşallah canımm. Nasılsınn
Valla eminim aşkım test yaptım iki tane negatif ben hep böyle gecikmeli oluyorum alışkının yaniGünaydın canım
İlerleyen zamanla oluyo dimi aşkım bunlar yumurtlamadan iki üç sonra değildir heralde
Hahdh ben de şu düğünden önce alsam güzel bi haber ama o kadar erken ki kanda bile çıkmaz 5 günde
Kız sen emin misin hamile olmadığından
Biliyorum canım burda arkadaşlar kullanmıştı soğan kuru ve bal tarçın çörek otu denedim bendeYaa ben yok zannettim kuzum inşallah olur ikinci de o zaman ben bide bi macun kullandım istersen bi bak ona c life diye bana iyi geldiğini düşünüyorum onun hormonlarımda felan düzelme var çünki
Bugün inşallah alacam canım bende az önce baktımda burdaki konulara hap olarak kullananlar vajinal daha iyi felan demişlerYok yok olmaz gec canım al sen. Vajinal hiç kullanmadım canım
Evet canım 5. Haftada başlıyo koyulaşma daha önce sende gecikme olduğu için takip et demiştin ben sanaGünaydın canım
İlerleyen zamanla oluyo dimi aşkım bunlar yumurtlamadan iki üç sonra değildir heralde
Hahdh ben de şu düğünden önce alsam güzel bi haber ama o kadar erken ki kanda bile çıkmaz 5 günde
Kız sen emin misin hamile olmadığından
İnşâAllâh kuzum inşallah bide şey soracam ben mi çok kastım saniyelik ağrılardıda aşılama olurken rahim ağzı açılmadı dedi doktor makas gibi bişeyle açtı acıttı baya o bide spermleri sıkarken de acıdı normal mi acaba bunlar uzun sürse baya zorlar insanı ama Allahtan saniyelik di acaba dedim bendemi bi sorun var doktor da acımaz felan dediCanim benim bendede pko var hemde eskiden fogumdan sonra aldığım kiloyu verememiştim üstüne almıştım şubatta diyete başladım şu an 13.kilomdayim bakalım hayırlısı olsun inşallah sende biran önce kavuşursun mucizene
Sevindi canım ama endişeli odaCookiie eşin ne tepki verdi
Gecmiş olsun canım neden acaba bişeyemi sıkıldınBasim çok ağrıyo canım yaa
Hiç bilmiyorum canım evet onu diyorlar ama bana birkere doktorum vermişti onu kullandım hep ağızdanBugün inşallah alacam canım bende az önce baktımda burdaki konulara hap olarak kullananlar vajinal daha iyi felan demişler
Normal bence sonuçlarınız farklı labaratuvarda 3 5 oynamalar olmuştur muhtemelenİlk sonucum 183
Bugünki 325.83
Farklı laboratuvarlar ama yine bir sıkıntı var sanırım
Bakiyim kuzumda doktora mesaj attım benimde hiç bilgim yok ilaç hakkında burda okuduklarım dışında cevap gelmedi daha bide eczacı tanıdık var eşim ona soracak buraya da yazarım iyi yada kötü bişey derler seSevindi canım ama endişeli oda
Gecmiş olsun canım neden acaba bişeyemi sıkıldın
Hiç bilmiyorum canım evet onu diyorlar ama bana birkere doktorum vermişti onu kullandım hep ağızdan
İnşallah yine korktuğum başıma gelmezNormal bence sonuçlarınız farklı labaratuvarda 3 5 oynamalar olmuştur muhtemelen
Sorun bakalım canım ne dicekler bende merak ettimBakiyim kuzumda doktora mesaj attım benimde hiç bilgim yok ilaç hakkında burda okuduklarım dışında cevap gelmedi daha bide eczacı tanıdık var eşim ona soracak buraya da yazarım iyi yada kötü bişey derler se
Adet geçince tekrar yap bence canım 3 gün önce den çıkmayabilir üzülmeBende bugün kaset test yaptm reglime 3 gün var maalesef kuruma çizgisi bile çıkmadı erken mi yaptım acaba
İnşallah canm bence normal sonuçların üzülme yine tabi daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorumlar kasık ağrılarına dayanamayıp yaptım aslında testi ama regl sancısı sanırım daha önce hiç bu kadar kasık ağrısı olmamıştı regl öncesiİnşallah yine korktuğum başıma gelmez
Adet geçince tekrar yap bence canım 3 gün önce den çıkmayabilir üzülme
Tatlım işlem sırasında bisey hissetmedim ben ama sonrası çok sanciliydi ilk akşam ağrıdan uyuyamadım resmen bir hafta iki büklüm gezdim sonra herşey normale döndü bi anda inşallah sen güzel sonuç alırsınİnşâAllâh kuzum inşallah bide şey soracam ben mi çok kastım saniyelik ağrılardıda aşılama olurken rahim ağzı açılmadı dedi doktor makas gibi bişeyle açtı acıttı baya o bide spermleri sıkarken de acıdı normal mi acaba bunlar uzun sürse baya zorlar insanı ama Allahtan saniyelik di acaba dedim bendemi bi sorun var doktor da acımaz felan dedi
Yok kuzum yaa migren var bende ondan galiba arada oluyoSevindi canım ama endişeli oda
Gecmiş olsun canım neden acaba bişeyemi sıkıldın
Hiç bilmiyorum canım evet onu diyorlar ama bana birkere doktorum vermişti onu kullandım hep ağızdan
Gayet normal canım sıkma canını yüzde 60 artmış iste ne güzelİlk sonucum 183
Bugünki 325.83
Farklı laboratuvarlar ama yine bir sıkıntı var sanırım
İnşallah öyledir canım ya yüzde 60 artmış aslında ama 2 dış gebeliğim olduğundan korkuyorum. Gerçi o gebeliklerde hiç bu kdar yükselmemişti ama.İnşallah canm bence normal sonuçların üzülme yine tabi daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi yorumlar kasık ağrılarına dayanamayıp yaptım aslında testi ama regl sancısı sanırım daha önce hiç bu kadar kasık ağrısı olmamıştı regl öncesi
Hee dinlen canım uyu ilacın varsa al istersenYok kuzum yaa migren var bende ondan galiba arada oluyo
İnşallah iyidir canım yaa doktor 2 gün sonra birdaha dedi ama ben bçyle daha çok stres yapıyorum yaa hiç vermesem de direk haftaya doktoramı gitsemGayet normal canım sıkma canını yüzde 60 artmış iste ne güzel
Oğlanı okuldan almaya gircem uyuyamam ama buz koydum kafamaİnşallah öyledir canım ya yüzde 60 artmış aslında ama 2 dış gebeliğim olduğundan korkuyorum. Gerçi o gebeliklerde hiç bu kdar yükselmemişti ama.
hiç belli olmaz canım öyle düşünme belirtiler aynı
Hee dinlen canım uyu ilacın varsa al istersen
İnşallah iyidir canım yaa doktor 2 gün sonra birdaha dedi ama ben bçyle daha çok stres yapıyorum yaa hiç vermesem de direk haftaya doktoramı gitsem
Ben kimsal gebeliğimde reglim geçmesine ragmen testlerde çıkmadı . Ama ucuz test de gördüm .Normalde belirti hiç olmayınca üzülüyodum gecede ağrım oldu diye kafaya taktım
Kafam gidik =)
Evde test vardı yaptımda bencede o ucuz testler bin kat daha iyi bunlardan hiç bişet anlamadım bu testten çünkü =)
14. Günü beklicem bakalım sabredebilirsem =)
Günaydın hayatımGünaydın canlarım nasılsınız
Bende progestanı fitil olarak aldım .Çok geçmiş olsun canım benim inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıklı bi şekilde ben daha hiç hamile kalamadım yanlış anlama kimyasal bile olsa hamile kalabiliyorsun öyle düşün üzülme ben evlenmeden önce hemen hamile kalırım diye düşünüyordum adetlerim felan düzenliydi sonra kilo alınca pko çıktı rahim filmi çekildim tek tüp kapalı eşimde de sorunlar çıktı yani anlayacan yok yok ama umudumuzu kaybetmeyelim gerçekten stres herşeyi etkiliyor inşallah bizimde kucaklarımız dolar hayırlısı ile bi gün