Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni çok iyi anlıyorum kuzucum şubatta ben de denedim olmadı ama bizim sorunumuz erkek faktörüydü. İlaç kullanmadan olmucaktı yani eşim. Demek istediğim inşallah olmuştur senin ama olmadıysa da ben çok yaptım sen yapma kendini harap etme 😂 İlk olunca umut çok yüksek oluyo ki olmalı da çünkü çooook kalan var o şekilde ☺️
İnsallah kuzu insallahh olmustur
Sizin en azından bi sebep varda çözüm aramıssınız
Bizim sebepsiz infertilite 😒
Vee 2 sene oldu
Bi sıkıntı yok zamanları doğru düzgün değerlendirdik falan ya baya ümitlendim =))

İnsallah alırıs güzel haberler🥰😘

Aşılama oldum ama tutmadı tatlım mutlaka kullan progestan i bide eşinden uzak dur tatlım
Doktoruma mesaj attım kuzum vajinal olan fitiller daha iyimiş galiba ondan istedim bakalım ne cevap verecek bide ilişki olsun dedi bana zararı olurmu ilişkinin gün aşırı ilişki önerdi

Aşılama oldum ama tutmadı tatlım mutlaka kullan progestan i bide eşinden uzak dur tatlım
İnşâAllâh tez zamanda nasip olur kuzum hayırlı sağlıklı evlatlar ne kadar süredir istiyorsunuz benim 2 yıl oldu ilk yıl o kadar takmıyor dum ama ikinci yıl baya zor geldi hiç mi olmayacak korkusu insanı mahvediyor bide çocuk düşünmüyorsunuz daha soruları 😔

Doktoruma mesaj attım kuzum vajinal olan fitiller daha iyimiş galiba ondan istedim bakalım ne cevap verecek bide ilişki olsun dedi bana zararı olurmu ilişkinin gün aşırı ilişki önerdi
Evet vajinal olanlar daha iyi iki üç defa olabilir bisey olmaz ama sonra olmasın bence yani bir hafta sonra falan yani bizde öyleydi bi defa önerdi ilişki aşılamadan sonra benimki kimyasal olmuştu malesef kuzum

Maden suyu düşüğüde engelliyormuş kuzum
Aa öylemiymiş canım severim maden suyunu içerim bol bol
Hadi iyi sonuçlarla gel canım inşallah
İnşallah canım gittim geldim verdim tekrar idrar kültürü bakalım
Kızlar günaydınnnn herkeseee🙋‍♀️
Bugün iğneniyi vurulduğum günüde sayarsak 10. Günüm
Bikaç gündür hiç ağrım vs yoktu hatta neden yok olmadı mı falan diye kafaya takmıstım🤦‍♀️
Ama dün gece Resmen regl ağrısıyla uyandım kasıklarım o kadar çok ağrıdıı ki
Regl oldu zannettim erkenden o kadar
Ama herhangi bi akıntı vs hiç bişey olmamış
Erken olduğunu biliyorum sonuç için ama erken gebelik testi yaptım sabah😶
Silik çizgi nerdeyse görünmüyor hiç yok gibi
10. Gün bu kadar gider mi iğne etkisi
Yada sizce bikaç gün sonra değişme ihtimali var mı sonucun
Testim ovula erken gebelik testiydi
Günaydın canım. Benimde 10. Gün çok bel ağrım vardı. 11. Gün çok silik çizgim vardı 12. Gün koyulaştı cizgi. Şuan daha erken tabi ama sen bu kadar erken öğrenme zaman geçmiyor. 14 15. Günü bekle canım 🤗😍
Biraz bekle canım daha erken umut var her zaman ☺️

Gece bel karın ağrısı yokladı yine beni 😂😂 göğüsler sadece ucu ile sınırlı kalmayıp vaktine göre erken hassaslaştı 😂 Dediğin gibi aşkım var bişeyler psikolojik de değil çünkü daha yumurtladım mı acaba derken hatta ilk ağrıyan beli ona yorarken vücut ısıma baktığımda "ohoo ben yumurtlamayı bitirdim çoktan" dedi bana 😂😂 İdrarımda bazen afedersin değişik bi koku oluyo enfeksiyon var diye korkuyorum ama göğüsler ne alaka 😂😂
Kızlar benim göğüslerde şey farkettim o kahvelik alan varya onun etrafı baya bir dağılmış genişlemiş etrafına doğru ama alacalı alacalı kızarık gibi 😂
Kızlar bende dün ilk defa aşılama oldum doktorum eve gidince uzan ağır kaldırma ertesi gün normal hayatına dönebilirsin dedi ama tabi ağır kaldırmamak şartıyla aşılama yaptırıp tutanlar şunada dikkat et diyebileceğiniz önerileriniz varmı bebeğin tutunması için 🤗🥰

Bide progestan diye bi ilaç varmış ondan kullanmak gerekmi varmı aranızda kullanan kızlar
Hoşgeldin canımm hayırlısı olsun aşılaman güzel sonuc al inşallah 🤗 progestan kullanıyorum ben hatta doktorum demedi ama ben yine kullanıyorum rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyor bir zararı yok yani 🤗

İnşâAllâh tez zamanda nasip olur kuzum hayırlı sağlıklı evlatlar ne kadar süredir istiyorsunuz benim 2 yıl oldu ilk yıl o kadar takmıyor dum ama ikinci yıl baya zor geldi hiç mi olmayacak korkusu insanı mahvediyor bide çocuk düşünmüyorsunuz daha soruları 😔
Tatlım ben evleneli 14 temmuzda 10 yıl olcak 7 yaşında bi oğlum var allah bağışlarsa 5 yıldır uğraşıyorum ikinciye catlstma iğneleri rahim filmi aşılama doğal kürler hepsini denedim bu ay olmazsa yine aşılama olcak bakalım

İnsallah kuzu insallahh olmustur
Sizin en azından bi sebep varda çözüm aramıssınız
Bizim sebepsiz infertilite 😒
Vee 2 sene oldu
Bi sıkıntı yok zamanları doğru düzgün değerlendirdik falan ya baya ümitlendim =))

İnsallah alırıs güzel haberler🥰😘
İnşallah bebeğim inositol+folik asit kullanmayı denedin mi sebepsizlerde çok etkili olduğunu duymuştum
Tatlım benimde kaşıklar fena ara sıra göğüste basladi ve su an acayip basim agriyo
Hadi inşallah ya beraber alalım şu güzel haberi 😍

Evet vajinal olanlar daha iyi iki üç defa olabilir bisey olmaz ama sonra olmasın bence yani bir hafta sonra falan yani bizde öyleydi bi defa önerdi ilişki aşılamadan sonra benimki kimyasal olmuştu malesef kuzum
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıklı bi şekilde ben daha hiç hamile kalamadım yanlış anlama kimyasal bile olsa hamile kalabiliyorsun öyle düşün üzülme ben evlenmeden önce hemen hamile kalırım diye düşünüyordum adetlerim felan düzenliydi sonra kilo alınca pko çıktı rahim filmi çekildim tek tüp kapalı eşimde de sorunlar çıktı yani anlayacan yok yok ama umudumuzu kaybetmeyelim gerçekten stres herşeyi etkiliyor inşallah bizimde kucaklarımız dolar hayırlısı ile bi gün 🤗🤗🥰

Günaydın canım. Benimde 10. Gün çok bel ağrım vardı. 11. Gün çok silik çizgim vardı 12. Gün koyulaştı cizgi. Şuan daha erken tabi ama sen bu kadar erken öğrenme zaman geçmiyor. 14 15. Günü bekle canım 🤗😍

Kızlar benim göğüslerde şey farkettim o kahvelik alan varya onun etrafı baya bir dağılmış genişlemiş etrafına doğru ama alacalı alacalı kızarık gibi 😂

Hoşgeldin canımm hayırlısı olsun aşılaman güzel sonuc al inşallah 🤗 progestan kullanıyorum ben hatta doktorum demedi ama ben yine kullanıyorum rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını sağlıyor bir zararı yok yani 🤗
Insallah iyi cikar sonuclar evet baya bi koyulasiyo bi kac ay sonra vaya genis ve koyu kahve oluyo tatlim

İnşallah bebeğim inositol+folik asit kullanmayı denedin mi sebepsizlerde çok etkili olduğunu duymuştum

Hadi inşallah ya beraber alalım şu güzel haberi 😍
Insallah bebegim boyle giderse hafta sonu baslarim ben teste

Seni çok iyi anlıyorum kuzucum şubatta ben de denedim olmadı ama bizim sorunumuz erkek faktörüydü. İlaç kullanmadan olmucaktı yani eşim. Demek istediğim inşallah olmuştur senin ama olmadıysa da ben çok yaptım sen yapma kendini harap etme 😂 İlk olunca umut çok yüksek oluyo ki olmalı da çünkü çooook kalan var o şekilde ☺️

Tamam badem ❤️😍 Nasılsın ne durumda belirtiler 😂

Fated Fated günaydınn balımm sen ne alemdesin bugün ??😍
Hal adeti bekliyorum aşkısı 🤦🏼‍♀️ Olunca gidicem bugün diyette başladım

Teşekkür ederim canım Hoşbuldum o zaman alıyım ben ilacı daha dün yapıldı aşılama geç kalmadım demi bugün akşam yaparım hemen alınca bende az önce baktım burdan da seninde dediğin gibi vajinal olarak kullanınca yan etkisi olmuyor muş 🤗🥰

Günaydın canlarım nasılsınız🍀
Günaydın canım
Insallah iyi cikar sonuclar evet baya bi koyulasiyo bi kac ay sonra vaya genis ve koyu kahve oluyo tatlim
İlerleyen zamanla oluyo dimi aşkım bunlar yumurtlamadan iki üç sonra değildir heralde 😂😂
Insallah bebegim boyle giderse hafta sonu baslarim ben teste
Hahdh ben de şu düğünden önce alsam güzel bi haber ama o kadar erken ki kanda bile çıkmaz 5 günde 😂😂
Hal adeti bekliyorum aşkısı 🤦🏼‍♀️ Olunca gidicem bugün diyette başladım
Kız sen emin misin hamile olmadığından 😂

Teşekkür ederim canım Hoşbuldum o zaman alıyım ben ilacı daha dün yapıldı aşılama geç kalmadım demi bugün akşam yaparım hemen alınca bende az önce baktım burdan da seninde dediğin gibi vajinal olarak kullanınca yan etkisi olmuyor muş 🤗🥰
Yok yok olmaz gec canım al sen. Vajinal hiç kullanmadım canım 🤗

Günaydın canım

İlerleyen zamanla oluyo dimi aşkım bunlar yumurtlamadan iki üç sonra değildir heralde 😂😂

Hahdh ben de şu düğünden önce alsam güzel bi haber ama o kadar erken ki kanda bile çıkmaz 5 günde 😂😂

Kız sen emin misin hamile olmadığından 😂
Nasılsın canım 🤗

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıklı bi şekilde ben daha hiç hamile kalamadım yanlış anlama kimyasal bile olsa hamile kalabiliyorsun öyle düşün üzülme ben evlenmeden önce hemen hamile kalırım diye düşünüyordum adetlerim felan düzenliydi sonra kilo alınca pko çıktı rahim filmi çekildim tek tüp kapalı eşimde de sorunlar çıktı yani anlayacan yok yok ama umudumuzu kaybetmeyelim gerçekten stres herşeyi etkiliyor inşallah bizimde kucaklarımız dolar hayırlısı ile bi gün 🤗🤗🥰
Canim benim bendede pko var hemde eskiden fogumdan sonra aldığım kiloyu verememiştim üstüne almıştım şubatta diyete başladım şu an 13.kilomdayim bakalım hayırlısı olsun inşallah sende biran önce kavuşursun mucizene

Tatlım ben evleneli 14 temmuzda 10 yıl olcak 7 yaşında bi oğlum var allah bağışlarsa 5 yıldır uğraşıyorum ikinciye catlstma iğneleri rahim filmi aşılama doğal kürler hepsini denedim bu ay olmazsa yine aşılama olcak bakalım
Yaa ben yok zannettim kuzum inşallah olur ikinci de o zaman ben bide bi macun kullandım istersen bi bak ona c life diye bana iyi geldiğini düşünüyorum onun hormonlarımda felan düzelme var çünki🌺

X