- 20 Aralık 2020
- 17.087
- 75.646
Anladım kuzum inşallah gecikme gebeliktendırBenim kilom var kuzum kilodan oldu büyük ihtimal ölüyorum sandım ya adetlerim düzensiz başka bi problem gözükmüyor adetim geçti yine 10 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım kuzum inşallah gecikme gebeliktendırBenim kilom var kuzum kilodan oldu büyük ihtimal ölüyorum sandım ya adetlerim düzensiz başka bi problem gözükmüyor adetim geçti yine 10 gün
Yok kuzum test yaptım negatifAnladım kuzum inşallah gecikme gebeliktendır
hele günde 3 litre su içmenle fayda var dur helee hemen umutsuzluğa kapılmaaa CookiieBebeğim evet bir kaç değer oynamış ama kırmızı olması lazımdı ay hayırrr endişe yapma şu an idrar için bol bol su içmen lazım bu ilk başlarda böyle olabilir ne zaman randevu aldın kuzum
Yarın gidicem dahiliyeye aşkım sorucam doktora gerekirse tekrar idrar vermek isticem. Çünkü pekte güvenemiyorum bu idrara zor şartlarda verdim tahlili çok. Korkudan vücutta ne varsa bir gıdım idrarla salmışım resmenBebeğim evet bir kaç değer oynamış ama kırmızı olması lazımdı ay hayırrr endişe yapma şu an idrar için bol bol su içmen lazım bu ilk başlarda böyle olabilir ne zaman randevu aldın kuzum
Olsun bitanemBen pek anlamam kuzum
İçiyorum aşkım ama o ara biraz bırakmıştım ebet birde o gün uyandım 7 de 10 da tahlili berdim belki yarım bardak faalan içmişimdir o saate kadar yani geceden susustumhele günde 3 litre su içmenle fayda var dur helee hemen umutsuzluğa kapılmaaa Cookiie
belkide olabilir ha sabah içtin diye nebilim küçükcük bişe içmekte farkedermii yaİçiyorum aşkım ama o ara biraz bırakmıştım ebet birde o gün uyandım 7 de 10 da tahlili berdim belki yarım bardak faalan içmişimdir o saate kadar yani geceden susustum
Yok aşkım yani hiç içmemiştim su geceden yatmadan önceden içtiğim suyla tahlil verdim ondan olabilirmi diye şeyttim. İçtiysem sabah bi yarım bardak içmişimdirbelkide olabilir ha sabah içtin diye nebilim küçükcük bişe içmekte farkedermii ya
yokyok bitanem allah korusunn çok çok çok güzell haberlerr alasın inşallahhhhhhh gözyaşların sevinçlerle dökülsün amin amin aminYok aşkım yani hiç içmemiştim su geceden yatmadan önceden içtiğim suyla tahlil verdim ondan olabilirmi diye şeyttim. İçtiysem sabah bi yarım bardak içmişimdir
Ah canım benim Allah bin kez razı olsun güzel dileklerin için rabbim dileklerini sana çevirsinyokyok bitanem allah korusunn çok çok çok güzell haberlerr alasın inşallahhhhhhh gözyaşların sevinçlerle dökülsün amin amin amin
Test yaptin mi peki canim?Benim kilom var kuzum kilodan oldu büyük ihtimal ölüyorum sandım ya adetlerim düzensiz başka bi problem gözükmüyor adetim geçti yine 10 gün
Aynen kuzum idrar tahlilini yeniden var bir de orada değerlendirirsin bazen de laboratuvardaki referans aralıklara bile fark edebiliyor.Tabi tedavi ediliyor bebeğim ama çok ilaç verme taraftarı değiller ilk aylarda sen bence bugün bol suyla günü bitirmeye çalış idrarını bekletme sık sık git mesaneni boşalt.Yarın gidicem dahiliyeye aşkım sorucam doktora gerekirse tekrar idrar vermek isticem. Çünkü pekte güvenemiyorum bu idrara zor şartlarda verdim tahlili çok. Korkudan vücutta ne varsa bir gıdım idrarla salmışım resmen
Bu değerler enfeksitom falan tedavi edilebilirmi canım birde protein çıkması gerci internetten baktım protein hamilelikte çıkabilir yazmışlar ama. Son aylarda
Olsun bitanem
Aminn bitanemm önce sen bi haber all hele deAh canım benim Allah bin kez razı olsun güzel dileklerin için rabbim dileklerini sana çevirsin
Allahım hepiniz güzel haberi alın biran evvel yaa
Öyle yapıcam aşkım suyum yanımda inşallah önemli birşey yoktur çok teşekkür ederimmAynen kuzum idrar tahlilini yeniden var bir de orada değerlendirirsin bazen de laboratuvardaki referans aralıklara bile fark edebiliyor.Tabi tedavi ediliyor bebeğim ama çok ilaç verme taraftarı değiller ilk aylarda sen bence bugün bol suyla günü bitirmeye çalış idrarını bekletme sık sık git mesaneni boşalt.
Hayırlısıyla inşallah aşkımAminn bitanemm önce sen bi haber all hele de
Ne demek rica ederim çiçeğim inşallah yarına netleşmiş olurÖyle yapıcam aşkım suyum yanımda inşallah önemli birşey yoktur çok teşekkür ederimm
Güzel ebemNe demek rica ederim çiçeğim inşallah yarına netleşmiş olur
Kuzum sende hiç göğüs hassasiyeti duymamıştım . Bata kaç gün var tam olarak. Birde göğüs ucu öyle olursa kesin rengini de takip etSağ göğüs ucu o kadar acıyo ki merdiven çıkarken kıyafetim değdiği için canım acıdı. Ben bu ay da hamile çıkmazsam ki vücudum çıldırmış olmalı kapatır giderim dükkanı
Bu yolda beraberiz kuzumGüzel ebem
Bebelerimizide beraber büyütücezBu yolda beraberiz kuzum
Göğüs ucu yara gibi acıyo canım iş yaparken merdiven çıkarken kıyafete sürttükçe sızım sızım sızlıyo. İlk defa yaşıyorum bunu ben hayırlısı Temmuz başı her an bat gelebilir tam yumurtlama hangi gün bilemiyorum 16-19 Haziran arası onu biliyorumKuzum sende hiç göğüs hassasiyeti duymamıştım . Bata kaç gün var tam olarak. Birde göğüs ucu öyle olursa kesin rengini de takip et