umutla bekleyiş

lal1980

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
109
1
44
öncelikle herkese merhaba uzun süredir bu sitenin takipçisiyim.2 senedir bir umutla bebeğimiz olmasını bekledik ama olmadı malesef bugün yine adet oldum.yine üzgünüm insan alışıyo herhalde ilk başlar ağlardım deli gibi ama şimdi ağlayamıyorum sadece üzgünüm ne olucağınını bilememezlik var işte en kötüsüde bu zaten.eşimin sperm morfolojisi %5 çıktı geçen yıl,bekledik ama artık beklemenin bi anlamı yok 2 yıl oldu çünkü. 6 ocakta randevumuz var.ben daha önce doktora gitmiştim bende bi sorun yoktu.şimdi nasıl bilemem bu kadar strese ! erol tavmergen'den randevu aldık nasipse gidicez bakalım bizi neler bekliyo Allahım rast getirir herşeyi inşallah.tecrübeli bir doktor olduğunu duymuştum.hastası olan birileri varsa bana yazabirseniz sevinirim.tşk.

canım benim rabbim inşallhh arzu ettiğin şeyi verir beklemek oldukça zor haliyle neyse yazdığın konuya yakın konular var topicler var belki arkadaşlar o yüzden yazammaışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…