- 24 Şubat 2017
- 79
- 38
- 3
- 40
- Konu Sahibi cimrigelin
-
İnsallah canim. Nickine bayildim bu arada kirmizi baslikli kiz. İnsallah en kisa zamanda bir kizin da olur. Biraz bahseder misin kendinden. Ne zamandir istiyorsun kac yillik evlisinBaşlığın tam da beni anlatıyor :) topigin hayırlı olsun, senin de dediğin gibi gobusler Bebiş dolsun inşallah kısa zamanda :))
İnşallah canım...İnsallah canim. Nickine bayildim bu arada kirmizi baslikli kiz. İnsallah en kisa zamanda bir kizin da olur. Biraz bahseder misin kendinden. Ne zamandir istiyorsun kac yillik evlisin
Rabbim tez zamanda gondersin bebegini insallah canim. Bir arkadasimda da kuruluk var jel kullaniyor oda faydasini cok gordu. Ama kullandigin jel spremleri olduruyor mu arastirdin mi?Bu arada yine burada araştırma yaparken bizim kuruluk için kullandığımız yöntemin spermleri öldürdüğünü okumuştum, ne kadar doğru bilemiyorum ama inşallah doğrudur da şu jel bebegimin gelmesine vesile olur...
Bu jel sebepsiz infertilitede etkiliymis canım, hatta kullanım kılavuzunda bu jeli kullanırken 6 ay gebe kalamazsaniz bir doktora görünün şeklinde şeyler yazıyor. Yani doğal yolla hamile kalmak için üretilmiş. Kullananlar bayağı memnun görünüyor. Bakalım inşallah bize de yakın zamanda vesile olur.Rabbim tez zamanda gondersin bebegini insallah canim. Bir arkadasimda da kuruluk var jel kullaniyor oda faydasini cok gordu. Ama kullandigin jel spremleri olduruyor mu arastirdin mi?
Bu yolda hersey mubahtirBu jel sebepsiz infertilitede etkiliymis canım, hatta kullanım kılavuzunda bu jeli kullanırken 6 ay gebe kalamazsaniz bir doktora görünün şeklinde şeyler yazıyor. Yani doğal yolla hamile kalmak için üretilmiş. Kullananlar bayağı memnun görünüyor. Bakalım inşallah bize de yakın zamanda vesile olur.
Diğer söylediğini ben de okumuştum canım. Evet mantıklı görünüyor. Olmadi onu da deneriz napalim :)
Aman dikkat et kendine özellikle ayaklarına.. Malum bebek istiyoruz her şeyi ince eleyip sık dokumak lazim :))Bu yolda hersey mubahtir
Sanirim usuttum.bende her yerin petegi acik evde donuyorum battaniye altinda esimde guluyor kis kiss bana
Ya pek fena ben basak burcuyum ve fazla titizim. Ofiste olunca temizlik ecde temizlik kendime hakim olamiyorum . bu sefer de cok usutuyorum hep havalandiririm evi. Sonra aksam olunca da ayak altina sicak su torbasi..Aman dikkat et kendine özellikle ayaklarına.. Malum bebek istiyoruz her şeyi ince eleyip sık dokumak lazim :))
Anlıyorum seni, ben ee geçen günlerde bu yüzden yatak döşek yatmak zorunda kaldım ama yine de bir şekilde dikkat etmemek gerekiyorYa pek fena ben basak burcuyum ve fazla titizim. Ofiste olunca temizlik ecde temizlik kendime hakim olamiyorum . bu sefer de cok usutuyorum hep havalandiririm evi. Sonra aksam olunca da ayak altina sicak su torbasi..
Yapsan olmaz yapmasan olmaz misali.Anlıyorum seni, ben ee geçen günlerde bu yüzden yatak döşek yatmak zorunda kaldım ama yine de bir şekilde dikkat etmemek gerekiyor
Aynen öyle..Yapsan olmaz yapmasan olmaz misali.
Bat ne zmn senin?
Sorma ya kaç gündür içim içimi yiyor, günler geçmek bilmiyor sanki.. Düşünmemeye çalışıyorum olmuyor..Ayy az kalmis ne guzel. Beni16 mart sanki asir gibi geliyor.
Belirtilerin var mi
Benim daha var ama 4 gun once yunurta aki akintim geldi birde 2 gun once geldi ilk defa yumurtlama takibi yaptim. Degerlendirdik tabi neler olacak bakalim. Henuz birsey yok.Sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?