Umutla bebeğini bekleyen çılgın annelerin topiği

cimrigelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
79
38
3
40

Merhaba,

Umutla bekleyelim bebislerimizi. Ama stressiz keyifli bir bekleyis icinde olalim. Stres bizin en en buyuk dusmanimiz.

no stres

Guzel dostluklar kuralim. Heyecanlarimizi mutluluklarimizi huznumuzu sevincimizi kisaca bu surecte butun duygularimizi paylasalim.

O zaman ne diyoruuuzz

Gelsin bebisler Dolsun gobusler

Haydi Bismillah...

Oncelikle ben kendimden bahsedeyim. 33 yasindayim 5 yillik evliyim. Bir senedir cocuk istiyoruz. Fakat bir yil seyahat is gezisi vs derken gun takibi vs yapamadim. Sonra apar topar dr kontrolleri testler filmler vs derken hersey temiz cikti. Esim de 35 yasinda. Bu ay takibi dikkatli yapiyorum. Sat 13 subatti. 23 subatta yumurta aki akintim oldu degerlendirdik. Dunde akinti oldu dunde degerlendirdik. Artik hakkimizda hayirlisi.

Bu bekleyis gercekten cok zormus. Sanki bat tarihine yillar varmis gibi.

İliskiden sonra hemen kalkmamak lazimmis. Oyle okudum birkac formda. Bu konuda deneyimlerinizi paylasir misiniz?

Başlığın tam da beni anlatıyor :) topigin hayırlı olsun, senin de dediğin gibi gobusler Bebiş dolsun inşallah kısa zamanda :))

Başlığın tam da beni anlatıyor :) topigin hayırlı olsun, senin de dediğin gibi gobusler Bebiş dolsun inşallah kısa zamanda :))
İnsallah canim. Nickine bayildim bu arada kirmizi baslikli kiz. İnsallah en kisa zamanda bir kizin da olur. Biraz bahseder misin kendinden. Ne zamandir istiyorsun kac yillik evlisin

İnsallah canim. Nickine bayildim bu arada kirmizi baslikli kiz. İnsallah en kisa zamanda bir kizin da olur. Biraz bahseder misin kendinden. Ne zamandir istiyorsun kac yillik evlisin
İnşallah canım...
Ben 4.5 yıllık evliyim, başta kendimiz erken diye bebek istemedik, korunduk. Daha sonra benim bazı durumlarımdan dolayı korunmak zorunda kaldık. 2 yıl kadardır da ara ara korunduk mecburen. Yani tam anlamıyla şu kadardır bebeğim olmuyor diyemiyorum. Karışık benim mesele :) ama her evli çift gibi biz de artık anne baba olmayı çok istiyoruz. Dr a göründük. Ikimizde de sıkıntı çıkmadı çok şükür. Bende kuruluk var, burada araştırma yaparken preseed diye bir jelle tanıştım. Bu jel ile deneme yaptığımız ilk ayim bu.
Bayağı uzun yazmışım yahu, hayatımın geniş özeti oldu resmen :))

Bu arada yine burada araştırma yaparken bizim kuruluk için kullandığımız yöntemin spermleri öldürdüğünü okumuştum, ne kadar doğru bilemiyorum ama inşallah doğrudur da şu jel bebegimin gelmesine vesile olur...

Rabbim tez zamanda gondersin bebegini insallah canim. Bir arkadasimda da kuruluk var jel kullaniyor oda faydasini cok gordu. Ama kullandigin jel spremleri olduruyor mu arastirdin mi?

Birde burda bir bayan paylasmisti. Esi temiz bir bardaga bosaliyormus ve siringa ile spermleri iceri enjekte ediyormus ice dogru. Tabi enjektorun igne kismini cikartarak.

Rabbim tez zamanda gondersin bebegini insallah canim. Bir arkadasimda da kuruluk var jel kullaniyor oda faydasini cok gordu. Ama kullandigin jel spremleri olduruyor mu arastirdin mi?
Bu jel sebepsiz infertilitede etkiliymis canım, hatta kullanım kılavuzunda bu jeli kullanırken 6 ay gebe kalamazsaniz bir doktora görünün şeklinde şeyler yazıyor. Yani doğal yolla hamile kalmak için üretilmiş. Kullananlar bayağı memnun görünüyor. Bakalım inşallah bize de yakın zamanda vesile olur.
Diğer söylediğini ben de okumuştum canım. Evet mantıklı görünüyor. Olmadi onu da deneriz napalim :)

Bu yolda hersey mubahtir

Sanirim usuttum.bende her yerin petegi acik evde donuyorum battaniye altinda esimde guluyor kis kiss bana

Aman dikkat et kendine özellikle ayaklarına.. Malum bebek istiyoruz her şeyi ince eleyip sık dokumak lazim :))
Ya pek fena ben basak burcuyum ve fazla titizim. Ofiste olunca temizlik ecde temizlik kendime hakim olamiyorum . bu sefer de cok usutuyorum hep havalandiririm evi. Sonra aksam olunca da ayak altina sicak su torbasi..

Ya pek fena ben basak burcuyum ve fazla titizim. Ofiste olunca temizlik ecde temizlik kendime hakim olamiyorum . bu sefer de cok usutuyorum hep havalandiririm evi. Sonra aksam olunca da ayak altina sicak su torbasi..
Anlıyorum seni, ben ee geçen günlerde bu yüzden yatak döşek yatmak zorunda kaldım ama yine de bir şekilde dikkat etmemek gerekiyor

Ayy az kalmis ne guzel. Beni16 mart sanki asir gibi geliyor.

Belirtilerin var mi
Sorma ya kaç gündür içim içimi yiyor, günler geçmek bilmiyor sanki.. Düşünmemeye çalışıyorum olmuyor..
Belirti derken de adet oncesi çıkması gereken sivilceler şimdiden çıktı, göğüs hassasiyetim olurdu olmadi, bi de sanki ufaktan kasiklarimda batma oluyor. Tük bunlar nelirti mi değil mi bilemiyorum tabi.. Zaman gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…