• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umut varmıkiiiii

aysedere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
21
9
1
38
aysedereYeni ÜyeÜye

Merhaba arkadaşlar ben 2 ci kez bebek istiyorum 4 aydır daha olmadı fakat bu ay reglim 1 gün sürdü ve çamur gibi geldi diğer 2 günde pet bile kullanmadım damla damla siyahrenkte geldi normalde biraz kasık ağrım ve göğüslerde acıma şişlik olurdu bu sefer olmadı şuanda reglim yok ama kasık ağrım ve brl ağrım var ayrıca ilk gebeliğimide reglim bitti 1 hafta sonra öğrendim acaba yine olurmu aynı şey çok kaşıntım var idrarım çok koyu bunlar belirti olabilirmi kafamda deli sorular akıl verinn lütfen

Canım neden bir test yapmıyorsun
Evde test yok eşimde evde değil nöbetci eczanede çok uzak yoksa çoktan gittiydim merakda ediyorum eşim gelirken alacak ama işte içim durmuyoki merak sardı iyice interneti karıştırırken buldum denedim acaba başka deneyen varmı merak ettim

Evde test yok eşimde evde değil nöbetci eczanede çok uzak yoksa çoktan gittiydim merakda ediyorum eşim gelirken alacak ama işte içim durmuyoki merak sardı iyice interneti karıştırırken buldum denedim acaba başka deneyen varmı merak ettim
Karbonat testi ile ilgilide başlık açmıştım o sandım iyice şaşırdım valla ben bu akşam acile gider kesin sonuç alırım herhalde:halay::halay::halay:

Back