- 21 Ocak 2008
- 245
- 10
a.s.:dance:Çok araştırdım en sonunda kendim için ve eminim sizler içinde doğru adres UMUT tüp bebek merkezi olduğuna karar verdim. Özellikle Enver Bey. Nasılmı? ; kişiye özel tedavi belirliyorsa bir merkez kesinlikle bu işi biliyorlar demektir. Basma kalıp protokolü ayşeye fatmaya vermiyorsa daha bir netleşiyor insan.Bu benim ikinci denemem bir öncekini Marmara hastanesinde yaptırdım oradan sonra cennetteyim gibi geliyor. Bir kere psikolojik olarak inanılmaz rahatsınız ve bu işi gerçekten profesyonel yapan insanların elindesiniz. Çok yer araştırdım ve en sonunda gönlüm rahat umuttayım. Aynı zamanda Alman Hastanesinden Prof.Dr.Mustafa Bahçeci' nin ekibi.Yani uzman bir kadro.Gönül ferahlığıyla teslim olacağınız bir merkez. Bugün oradaydım, ilaçlarıma tam anlamıyla bugün başladık, adetimin 2.günü, kısmetse 12 gün sonra bebişlerimi alıcam :)) tutunacaklar annelerine bu sefer hissediyorum.Doktorum Enver Bey güleryüzü ve kendinden emin haliyle inanılmaz bir güven ve huzur veriyor. Bir de ailenizden biri gibi olduğunu düşündüğünüz Psikolog Yasemin hanım var, şimdiden teşekkürler hepinize. Tutmasada sorun değil, orada huzurluyum, yine aynı yere giderim.:lepi::lepi: