Tüp Bebek Merkezleri Umut tüp bebek yolcuları...

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
Merhaba arkadaşlar kısmet olursa ben birkaç ay içinde umutta tüp bebeğe başlıycam..Sizlerden şunu öğrenmek istiyorum Umut Tüp Bebek Merkezi'nden bir şeklide yolu geçmiş tüm arkadaşlar hamile olan veya olmayan burada probleminizi vede sonuçlarınızı paylaşırmısınız benimle?Bu benim için çok önemli çünkü maddi olanaklar nedeniyle ilk ve belkide son kez deneyeceğim tüp bebek tedavisini.Bu şekilde belki bu merkezin başarı oranını ölçebilirim diye düşündüm.Lütfen olumlu yada olumsuz yazın..Herkez için herşeyin hayırlısı olsun...

• Konu Sahibi EU1
Merhaba mutlaka tavsıye edıyorum ama ben pozıtıf sonuç aldığım ıçın değil ilgi ve alakalarında dolayı sana tavsıye edıyorum. Bende 5 yıllık evlıyım 5 aşılama geçirmiştim olmadı ılk tupbebek denememızı umut tupbebekte denedık dokturm enver kurttu çok iyi tıtız bı doktor ve sonuç pozitiif...
Ben tavsıye ederım cnm maddı olarakta dığer merkezlere gore fıyatı uygun bende çok ama çok araştırmıştım ve doğru yere adım atmışım ama diyorum sana pozıtıf sonuç aldığım ıçın değil ortamdan oturu tavsıye ederım sende farkedıcen zaten tedavıye başlayınca
bol şans :)) allah senınle olsun yar ve yardımcın olsun umarım en kısa zamanda hamıle kalırsın

• Konu Sahibi EU1
Çok teşekkür ederim paylaşımın için.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini yada bebeklerini:))

• Konu Sahibi EU1
Zenan saol cevabın için sanırım senden başka bir allajın jukulda yazmıycak gibi.ben anladımki bu sitede sadece samimi arkadaş olanlar birbirlerine yazıyor.hani şirketlerde olurya gruplaşma denen şey aynısını burada üzülerek görüyorum..canları sağolsun napalım

• Konu Sahibi EU1
canım bende şiddetle tavsiye ediyorum önceki tedavilerimde görmediğim ilgi ve yöntemleri uyguladılar
bizde problem eşimde sperm sayısı ve kalitesinin çok düşük olması idi
fiyat olarakta çok uygun benimde olumsuz dahi olsaydı biz eşimle kaarar vermiştik tekrar orada deniyecektik allaha şükürler olsunki gerek kalmadı ve umutta ilk denememde hamileyim

• Konu Sahibi EU1
canım bende geçen ay kendi dr mun tavsiyesi üzerine görüşmeye gitmiştim enver bey tavsiye edilmişti ancak o gün randevu talep ettiğim saatte transferi olduğu için levent beyle görüşmüştüm yaklaşık 1 saat konuştuk ama muhteşem bir görüşme yaptık zaten ekip olarak çalışıyorlar ve levent beyde müthiş bir insan herşeyden önce sanki karşında bir psikolog var zanediyorsun en ince ayrıntısına kadar bilgi veriyorlar bende aralık başında tedaviye inşallah başlıcam ve levent beyede güvenim sonsuz ve tüp bebek tedavisine onunla başlıcam

• Konu Sahibi EU1
Çok teşekkürler arkadaşlar allah hepimizin yardımcı olsun

• Konu Sahibi EU1
bende ikinci denememi umutta yaptırdım, çok şükür hamileyim. enver beydi doktorum, son derece memnunum, inanılmaz ilgili ve tecrübeliler.Şiddetle tavsiye ederim.

merhaba bende diğer arkadaşlara katılıyorum en doğru adres derim bir kez görüşmeye gidersen ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksın

merhaba bende diğer arkadaşlara katılıyorum en doğru adres derim bir kez görüşmeye gidersen ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksın

Tşk ederim cevabın için.seninde sanırım test gününe az kaldı umarım hamilesindir sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini:))ben enver beyle bundan biriki ay önce görüştüm aralık ayında düşünüyoduk tüp bebeği bana 4000 lira olan fiyatın benim için geçerli olucağını sölemişti o zman.fakat işler değişti şimdi ancak şubat mart gibi yaptırabilicem tüp bebeği.bilmiyorum o zamanda geçerli olurmu bu fiyat.kesin bişeyde söylemiyolar şu gün bitcek diye.senden ricam sorabilirmisin ne zamana kadar diye.sonuçta daha yakınsın ordakilerle belki bişey söylerler.şimdiden tşk ederim.

su damlası cnm bende 1 ay ertelemek zorunda kaldım aralık için fiyat henüz aynı fakat sonraki aylar için bilemiyoruz dediler diğer bir konu tedaviye başlamadan önce benim ilk tüp tedavim olacağı için senden ve eşinden birtakım testler istiyorlar bunlar 4000 ytl nin haricinde eğer bu testleri umutta yaptırırsan 350 ytl cıvarındaymış ve tedavi esnasında bazi kişilerden 150 ytl cıvarında ekstra ilaç parası isteyebiliriz dediler ama bu tedaviye bağlı dediler yani anlıyacağın 4000ytl haricinde daha 500 ytl masrafın olabilir

Arkadaşlar 4,000 diyosunuz ya raporlu fiyatı bu dimi. Raporsuz 5,200 demişlerdi. Biz yarın rapor için gidicez ne kadar sürede çıkar acaba raporu alır almaz Umut ta alıcaz soluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…