Umut Sarikaya Karikatürleri

Ya ben bakip bakip gülüyorum öyle böyle degil Bu Umut Sarikaya cizimleri hayatima girdiginden beri tuhaf bir ben oldum Cizimlerin tipleri yeter ya karnimi agritmaya Bugün Uykusuz alamadim, biseyler eksik sanki hayatimda :84: Yarin ilk isim bir dükkana gidip dergiyi almak olcak

umut sarıkaya yı, bu güzel insanı, ben önceden yazılarıyla sevdim, bağlandım, benim de söyleyeceklerim var sayfasını okudum yarıldım, zorla okuttum millete, zorla yarılmalarını istedim, beni anlayanlar da çıktı anlamayanlar da, bir sayfa minik minik yazıyı kim okuyacak şimdi de get dediler, kitabı çıktı aldım, eşimle sabah güne ondan bir parça okuyarak başlardık, tekrar tekrar başa döndük, duyduğuma göre ikincisi çıkmış, hemen alayım, ayrıca kocaman umut sarıkayanın işimdeyim gücümdeyim karikatürlerinin toplamı çıkmış gittim hemen yine büyük bir görgüsüzlükle aldım okudum, şuan hala tekrar tekrar okuyup mest olmakla meşgulum.

dediğin gibi çizimlerin tipleri yeter o ince burun o dudak, baklava dilimli kazak, o diz yapmış eşofman aman yarabbi, yetenek işte..

başımızdan eksik etmesin ne diyim

karikatür eklemeye devam edersen çok sevinirim, aboneliklerime aldım, hepsi güzel gerçi ama seçtiklerin harika

Biraz gec yazdim kusura bakma konularima bakmamisim pek :78: Su an kopuyorum, yikiliyorum tanrim su Hello Kitty yi alin götürün karsimdan yoksa yigilacam yere
O kaplandan ben de istiyorum. :84: Sariyken de binicem yesilken de binicem ama.

Okut, dagit, sevdir. Ben en cok begendigim cizimlerini kesip saklamayi düsünüyorum. Ev dergiyle doldu tasti ama hangi birini kesip ayircam o ayri, bütün sayfayi alsam daha iyi.

Ama toplama karikatürlerini ben de istiyorum Her hangi bir kitapcidan alabilirim degil mi? Hazir subat tatiline girmisken kendime vakit ayirayim biraz, gülmeye cok ihtiyacim var.

Devam edecegim bi de su son sayidakileri bulabilsem. Özellikle o bi tarafindan yildiz sacan pegasusu bütün KKnin görmesini istiyorum Etmesin amin. Nazarini da koyalim :122:

Iste bu yaa! Gece gece mahvetti bunlar beni........

Zoraki gülümseyen inek ve cicekler.

Don düs, catal gözük :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…