• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umut olmaya geldim🥰🥰#erkenmenepoz#dusuk amh#fsh yuksekligi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emiise

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2020
56
97
3
39
Oncelikle hepinize merhaba cok umutluyim sizinle paslasmak istiyorum.🥰1 yillik evliyim yaklasik 6 aydir bebek istiyodul olmadi gittim doktorlar erken menepoz dusuk amh fsh yuksekligi var dediler .Senin normal yoldan cocugin olmaz tup bebek bile zor dediler .Bugun hamile oldugumu ogrendim.Aranizda benim durumumu yasanlar varsa ne olur drlerin soylediklerine takilmasinlar benim dunyami yiktilar ama Rabbim nasip etti insallah darisi tum osteyenlerin basina🥰🙏

Oncelikle hepinize merhaba cok umutluyim sizinle paslasmak istiyorum.🥰1 yillik evliyim yaklasik 6 aydir bebek istiyodul olmadi gittim doktorlar erken menepoz dusuk amh fsh yuksekligi var dediler .Senin normal yoldan cocugin olmaz tup bebek bile zor dediler .Bugun hamile oldugumu ogrendim.Aranizda benim durumumu yasanlar varsa ne olur drlerin soylediklerine takilmasinlar benim dunyami yiktilar ama Rabbim nasip etti insallah darisi tum osteyenlerin basina🥰🙏
Hayırlı olsn cnm amh ve fsh kaçtı bi de bisey kullandinmi gebelik için

merhaba kızlar benimde amh 0.46 fsh 37 ve iki tane çikolata kistim var geçen ay rahim filmi çektirdim tüpler açık 2.5 yıldır hamilelik oluşmadı. doktor tüp bebekten başka çare yok dedi. yaşım 35. neler yaptınız nasıl geçirdiniz bu süreci bilgi verebilir misiniz? umuda ihtiyacım var :( E Emiise -Yagmur- -Yagmur-

Allah ne dilerse o olur ne güzel bir müjde <3
Sag salim kucaginiza alirsiniz bebeginizi insallah.

Bazen akisina birakmak, teslimiyet en iyi cözüm :)

merhaba kızlar benimde amh 0.46 fsh 37 ve iki tane çikolata kistim var geçen ay rahim filmi çektirdim tüpler açık 2.5 yıldır hamilelik oluşmadı. doktor tüp bebekten başka çare yok dedi. yaşım 35. neler yaptınız nasıl geçirdiniz bu süreci bilgi verebilir misiniz? umuda ihtiyacım var :KK43: E Emiise -Yagmur- -Yagmur-
Benim de yasim 35 bana tup bebek bile umutsuz dediler aslinda hic bisy yaomadim hayirlisini istemekten baska sadece prowomen diye witamin kullandim kafaniza takmayin drler insanin dunyasini yikiyolar bana hatta biri hic tup bebekle ugrasma olmaz git yumurta nakli yaptir desi kibrista o animi hic unutamiyorum ona da hakkimi helal etmiyorum dua edin hayirlisini isteyon rabbim yazmissa zamani gelince veeriyo dualrim sizinle

Benim de yasim 35 bana tup bebek bile umutsuz dediler aslinda hic bisy yaomadim hayirlisini istemekten baska sadece prowomen diye witamin kullandim kafaniza takmayin drler insanin dunyasini yikiyolar bana hatta biri hic tup bebekle ugrasma olmaz git yumurta nakli yaptir desi kibrista o animi hic unutamiyorum ona da hakkimi helal etmiyorum dua edin hayirlisini isteyon rabbim yazmissa zamani gelince veeriyo dualrim sizinle
teşekkür ederim. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah. çok sevindim adınıza, darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah

Öncelikle hayırlı olsun... Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın evladınızı. Ben mecburi kürtaj sonrasında 51 gün sonra regl gelince amh bakıldı. 33 yaşındayım. Amh 0.4 fsh 11. Doktor 6 ay deneyin, ondan sonra yolumuzu çizeriz dedi.. 3 aydır deniyoruz..
Umarım Allahım bana da isteyen herkese de nasip eder :dua: :dua:
Sadece ankarada bi dr prowomen diye bi vitamin onerdi onj kullandim
Ben kendim araştırarak prowomen kullanmaya başladım daha bir hafta oluyor. Eşim de promenk kullanıyor.. Umarım iyi gelir...
30 adet var kutuda 1 paket kullandim 2.ayimda hamile oldugumu ogrendim ha bide her sabah haslanmis yumurta yedim daha dogal tuketmeye basladim yiyecklerimi
Her sabah ben de yiyorum... Demek aynı şeyleri yapmışız... Umarım iyi gelir yaptığım şeyler...

Bal0ncuk Bal0ncuk teşekkür ederim canım 😘😘😘

Back
X