Umut Olmasa Da Yavru Kediyi Sahiplendirmek İstiyorum

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.476
32.646
Evet malum cins bir kedi değil bu sebeple umutsuzum yine de Zoro'muz için ilanı açıyorum.
Kendisi bir bahçedeki 30 kediden şanslı olan biriydi, diğerleri bahçe yıkılacağı için sokağa bırakılacaktı.
Elimden sadece birine geçici yuva olabilmek geliyordu ve bu miniği eşime büyük baskı yaparak aldım, hatta almak için Pendik'ten Kağıthane'ye uzuuun bir yol katettik. Şansı gerçekten dönmüş müdür bunu kalıcı yuva çıkıp çıkmadığında anlayacağız.
Yarın aşılarını yaptıracağım, henüz 2 aylık ama sesi bile çıkmıyor. Gidip kumuna tuvaletini yapıyor, kuru mamasını yiyor, kendi kendine oynuyor. Cins değil ama çok sevimli gerçekten. İlk gün taşıma kabından çıkmak istemez ve ürkek gözlerle bakarken şu an ensemle sandalye arasına sıkışmış bir halde uyuyor.
Lütfen kedi arayan, isteyenler varsa bu minik oğlana ulaşsın. Kurtardık derken kaybetmeyelim, onun da kalıcı bir yuvası olsun... Bir kaç yere daha ilan verdim ancak tabi ki hiç arayan soran olmadı
Alacak kişiye kalan maması ve kumuyla birlikte verilecektir.
Yer: İstanbul Pendik

Çirkin böcek seni yaaaa. Bu konuda en buyuk platform facebooktaki hayvan severler sayfası. Eğer vermediyseniz oraya da ilan verin mutlaka. Umarım sıcacık bir yuvan olur:)

Çirkin böcek seni yaaaa. Bu konuda en buyuk platform facebooktaki hayvan severler sayfası. Eğer vermediyseniz oraya da ilan verin mutlaka. Umarım sıcacık bir yuvan olur:)
Mail attım ama yayınlanmadı daha...
Sanırım bu beneği kimse istemeyecek

Yok mu yardım edecek kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…