ben 18 yaşındayım. sanırım sivilce izlerinin çaresi yok.. aylardır geçmeyen izler var. kiminiz yüzünüzdeki 3-4 iz için deliricek gibi oluyosunuz ama benim sadece bi yanağımda nerdeyse 50 tane kırmızı sivilce izi var. abartmıyorum.. tabi yine şükretmek lazım kötünün kötüsü var, benimkinden daha kötüleride var. ama neler kullandım neler,, hiçbir açılma düzelme yok deliricem.. lazer falan istemiyorum daha kötü oluyo diyolar.. yardıma ihtiyacım var, çünkü ben bıktım artık. 2 tane cildiyeye gittim, biri yüzümü daha kötü yaptı birsürü sivilce çıktı, ikinciside sadece sivilcelerimi geçirdi şimdi izler kaldı. hep bu sitedeyim ne önerseniz kullanıyorum.
kullandığım ürünlerden hatırladıklarımı yazıyorum;
bepanthen, bepanthen plus, madecassol, ozon yağı, kantaron yağı, arap kızı, tretin, pişik kremi, kil maskesi, aynı sefa kremi, imex, dermatix jel, gülsuyu, elma sirkesi, bebek pudrası..vs daha hatırlamadığım çok vardır. her bişey aldığımda umutla aldım ama yok yok..
bu izler yüzünden sosyal hayatım mahfoldu. sürekli kapatıcılar fondotenlerle duruyorum, saçımı hep açık bırakıyorum. şuan tretine devam ediyorum hiçbi işe yaramıyo sadece kızartıyo soyuyo ama geçmiyolar.
3. cildiyeye gitsemmi diye düşünüyorum.. yada dermoroller ve bi serum alıp kullansammı.. bilmiyorum

kullandığım ürünlerden hatırladıklarımı yazıyorum;
bepanthen, bepanthen plus, madecassol, ozon yağı, kantaron yağı, arap kızı, tretin, pişik kremi, kil maskesi, aynı sefa kremi, imex, dermatix jel, gülsuyu, elma sirkesi, bebek pudrası..vs daha hatırlamadığım çok vardır. her bişey aldığımda umutla aldım ama yok yok..

3. cildiyeye gitsemmi diye düşünüyorum.. yada dermoroller ve bi serum alıp kullansammı.. bilmiyorum