• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Umut kalmadı, bu izler intihar sebebi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

afrodit93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
21
0
36
İstanbul
ben 18 yaşındayım. sanırım sivilce izlerinin çaresi yok.. aylardır geçmeyen izler var. kiminiz yüzünüzdeki 3-4 iz için deliricek gibi oluyosunuz ama benim sadece bi yanağımda nerdeyse 50 tane kırmızı sivilce izi var. abartmıyorum.. tabi yine şükretmek lazım kötünün kötüsü var, benimkinden daha kötüleride var. ama neler kullandım neler,, hiçbir açılma düzelme yok deliricem.. lazer falan istemiyorum daha kötü oluyo diyolar.. yardıma ihtiyacım var, çünkü ben bıktım artık. 2 tane cildiyeye gittim, biri yüzümü daha kötü yaptı birsürü sivilce çıktı, ikinciside sadece sivilcelerimi geçirdi şimdi izler kaldı. hep bu sitedeyim ne önerseniz kullanıyorum.
kullandığım ürünlerden hatırladıklarımı yazıyorum;
bepanthen, bepanthen plus, madecassol, ozon yağı, kantaron yağı, arap kızı, tretin, pişik kremi, kil maskesi, aynı sefa kremi, imex, dermatix jel, gülsuyu, elma sirkesi, bebek pudrası..vs daha hatırlamadığım çok vardır. her bişey aldığımda umutla aldım ama yok yok.. :50: bu izler yüzünden sosyal hayatım mahfoldu. sürekli kapatıcılar fondotenlerle duruyorum, saçımı hep açık bırakıyorum. şuan tretine devam ediyorum hiçbi işe yaramıyo sadece kızartıyo soyuyo ama geçmiyolar.

3. cildiyeye gitsemmi diye düşünüyorum.. yada dermoroller ve bi serum alıp kullansammı.. bilmiyorum
:43:

belkide cildini çok yorduğun için izlerin geçmiyordur?

cildininde rahatlaması nefes alması lazım, birsüre hiçbirşey kullanma ve otururken bile yanında bulundurduğun o aynayı as yerine , gözünün önünde olmasın:34: sivilce ve izler birazda psikolojiktir, sen kafayı taktıkça onlar çoğalır.

buarada bende de var şuanda bikaçtane iz, madecassol krem hametan krem ve kantaron yağını dönüşümlü olarak kullanıyorum 1 haftadır. ve takmamaya çalışıyorum.

geçmiş olsun:49:

canım muhtemelen ergenlık sıvılcelerıdır onlar .
yanı senın yasıtlarının cogu yasıyor bu sıkıntıyı cok dert etme .
bıraz bekle .yasın soyle bır 20-21 olsun .eger yıne gıtmesse o zaman
guzellık merkezlerın de soyucu peelıng uygulaması yapıyorlar .
onları denersın .ve kesın sonuc da alırsın .
artık herseyın tedavısı var dert etme .
sımdı doktorun sana boyle bırsey tavsıye etmez yasın cok kucuk .
doktor da ergenlık sıvılcelerıne dayalı kremler verır en fazla .
suan da doktorunun dedıklerını uygula .
dedıgım gıbı 20-21 gıbı yasında da hala o ızler kalmaya devam edıyorsa
o zaman soyucu peelıngler yaptırırsan .
ornek ; sanatcı ızel de yuzunu sıvılceler yuzunden zımparalatmıs .
bu ne kadar saglıklı bır yontem bılmıyorum tabı ama ,dedıgım gıbı mulaka tedavısı var .

roaccutane ı kullandınmı ?

işte benim yüzümde çok sivilce olduğu zaman doktor kullan demişti ama yan etkileri yüzünden annem falan istemedi, kullanmadım ama sivilcelerim geçti. yani şimdi sorun izlerr.. bu arada dikkate alıp cevap yazdığınız için hepinize teşekkürler :)

canım muhtemelen ergenlık sıvılcelerıdır onlar .
yanı senın yasıtlarının cogu yasıyor bu sıkıntıyı cok dert etme .
bıraz bekle .yasın soyle bır 20-21 olsun .eger yıne gıtmesse o zaman
guzellık merkezlerın de soyucu peelıng uygulaması yapıyorlar .
onları denersın .ve kesın sonuc da alırsın .
artık herseyın tedavısı var dert etme .
sımdı doktorun sana boyle bırsey tavsıye etmez yasın cok kucuk .
doktor da ergenlık sıvılcelerıne dayalı kremler verır en fazla .
suan da doktorunun dedıklerını uygula .
dedıgım gıbı 20-21 gıbı yasında da hala o ızler kalmaya devam edıyorsa
o zaman soyucu peelıngler yaptırırsan .
ornek ; sanatcı ızel de yuzunu sıvılceler yuzunden zımparalatmıs .
bu ne kadar saglıklı bır yontem bılmıyorum tabı ama ,dedıgım gıbı mulaka tedavısı var .

doğru diyosunuz ama ben işin içinden çıkamayınca teknoloji hiç gelişmemiş yüzüm hala böyleyse diye düşünüyorum.. şimdi bugünn salyangoz özlü kil maskesi, yüz temizleme jeli ve yüz kesesi alıcam. umarım kısa sürede geçerler, yeni bişeyler aldıkça umutlarım çoğalıyo :1:

belkide cildini çok yorduğun için izlerin geçmiyordur?

cildininde rahatlaması nefes alması lazım, birsüre hiçbirşey kullanma ve otururken bile yanında bulundurduğun o aynayı as yerine , gözünün önünde olmasın:34: sivilce ve izler birazda psikolojiktir, sen kafayı taktıkça onlar çoğalır.

buarada bende de var şuanda bikaçtane iz, madecassol krem hametan krem ve kantaron yağını dönüşümlü olarak kullanıyorum 1 haftadır. ve takmamaya çalışıyorum.

geçmiş olsun:49:

madecassol sizde işe yarıyomu? bana pek yaramadı ama yinede arada kullanıyorum . bizi bizim gibi çekmeyenler anlamazz:41:

dermotokozmetoloji uzmanlarının yaptığı PRP uygulamasını bir araştır derim.kardeşimde geçtim sivilcelerin kızarıklarını derin derin çukurlar vardı.biz toplam 3 seans yaptırdık sonuç %100 olmasada iyi bir düzelme elde ettik.kaardeşim erkek 22 yaşında.tabi bayanda etkisi nasıl olur bilemem görüşmek lazım :) kendi kanını alıp santrifüj denen makinada çevirdikten sonra kanın üstünde kalan plazma denilen sarı suyun cilde enjekte edilmesi işlemidir.eeee çivi çiviyi söker :)

dermotokozmetoloji uzmanlarının yaptığı PRP uygulamasını bir araştır derim.kardeşimde geçtim sivilcelerin kızarıklarını derin derin çukurlar vardı.biz toplam 3 seans yaptırdık sonuç %100 olmasada iyi bir düzelme elde ettik.kaardeşim erkek 22 yaşında.tabi bayanda etkisi nasıl olur bilemem görüşmek lazım :) kendi kanını alıp santrifüj denen makinada çevirdikten sonra kanın üstünde kalan plazma denilen sarı suyun cilde enjekte edilmesi işlemidir.eeee çivi çiviyi söker :)

ilk defa duyuyorum :44: garip bişeymiş, araştırıcam teşekürler :)

öncelikle şunu belirtmkte fayda var roaccutane kesinlikle kullanmayın, çünkü hiç bir zaman çözüm olmamıştır bende sizin yaşlarınızda kullandım ama malasef hiç bir netice alamadım,
o izlerden kurtulman mümkün, epiroller uygulamasıyla, bende de oldukça yoğun sivilce çukuru yani akne sıkarı vardı ve uzman biri tarafından aldığım epiroller uygulamasıyla kurtuldum, cildim en az 10 yaş gençleşti ve izlerden kurtuldum. dilerim sizde kurtulursunuz,

tatlım ne yaptın nasıl oldu bende sefa kremı kullanmyı dusunuyrum bnde asırı yok ck az ama yınede rahtsız oluyrum bu durumdan sureklı makyaj yapyrum oyuzdenndee malsfkııı

ben 18 yaşındayım. sanırım sivilce izlerinin çaresi yok.. aylardır geçmeyen izler var. kiminiz yüzünüzdeki 3-4 iz için deliricek gibi oluyosunuz ama benim sadece bi yanağımda nerdeyse 50 tane kırmızı sivilce izi var. abartmıyorum.. tabi yine şükretmek lazım kötünün kötüsü var, benimkinden daha kötüleride var. ama neler kullandım neler,, hiçbir açılma düzelme yok deliricem.. lazer falan istemiyorum daha kötü oluyo diyolar.. yardıma ihtiyacım var, çünkü ben bıktım artık. 2 tane cildiyeye gittim, biri yüzümü daha kötü yaptı birsürü sivilce çıktı, ikinciside sadece sivilcelerimi geçirdi şimdi izler kaldı. hep bu sitedeyim ne önerseniz kullanıyorum.
kullandığım ürünlerden hatırladıklarımı yazıyorum;
bepanthen, bepanthen plus, madecassol, ozon yağı, kantaron yağı, arap kızı, tretin, pişik kremi, kil maskesi, aynı sefa kremi, imex, dermatix jel, gülsuyu, elma sirkesi, bebek pudrası..vs daha hatırlamadığım çok vardır. her bişey aldığımda umutla aldım ama yok yok.. :50: bu izler yüzünden sosyal hayatım mahfoldu. sürekli kapatıcılar fondotenlerle duruyorum, saçımı hep açık bırakıyorum. şuan tretine devam ediyorum hiçbi işe yaramıyo sadece kızartıyo soyuyo ama geçmiyolar.

3. cildiyeye gitsemmi diye düşünüyorum.. yada dermoroller ve bi serum alıp kullansammı.. bilmiyorum
:43:
Benim de sol yanağımda çok fazla iz vardı sıkmaktan. BB krem kapatıcı ve pudra sürmeden çıkmıyordum sonra Fatih Sultan Mehmet Hastanesinde Ali Eren Alptekin var ona gittim. Azitro, imex ve clindoxyl verdi bana. Ve ilk günden pürüzler azaldı, kızarklıklar gitti baya azalttı imex de güzel kapatıyor şimdi bb krem kapatıcı kullanmıyorum imex sürüyorum dışarı çıkarken de pudra sürüyorum ve iki haftada baya baya azalttı izleri de sivilceleri de. Eğer İstanbul Anadolu Yakasındaysan bi de Ali Eren Alptekin'e git bence. Yüzünü incelerken azıcık utanabilirsin ama sonra yüzünü aça aça saçlarını savura savura gezersin ;)

Back
X