Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Soğan suyu bildigim kadariyla hamile kalmaya yardimci olmuyor. Rahimi temizliyor diye kalmis aklimda. Tabi bilgisi olanlar yazsin kesin emin degilim ben. Bebek istiyorsaniz allah tez zamanda kucaginiza almayi saglikla nasip etsin
Canım ben soğan suyu içim hamile kalan çok duydum hatta sosyal medya da gebelerin falan takip ettiği sayfada bir kız bana soğan suyu içtim çevremdekilerin baskısıyla sırf onlar sussun diye hiç umudum yoktu ama o ay hamile kaldım dedi. Ben de şubatta kimyasal gebelik geçirdim ondan beri adetlerim düzensiz ve önce 2-3 gün lekelenme oluyor sonra adet oluyorum doktora gittim kist varmış çok ağladım zaten anne olmak istiyorum daha da zorlaşacak diye bu ay bende her ne olursa olsun soğan suyu içeceğim Allahtan ümit kesilmez