Umut fakirin ekmegidir a dostlar. Ikilemdeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16 gün için bekle ya zaten taşınma ha diyince 2-3 günde olmuyor tabi siz yalnız yasiyorsunuz eşyanız azdır ama 16 gün için o umudu beklerdim.
Ev fiyat olarak normal cok ucuz degil oyle. O kadar temiz guzel olmasa da o fiyata o muhitte yine ev bulunur ama iste ikilemde kaldim oyle galiba ben de bekleyecegim

Ciksa ekim gibi giderim diye dusunuyorum cunku eylule kadar vize alamazsaniz hakkinjz yaniyormus. Coksa dayanirim ciktigini bilsem ama cikmazsa ev kacmis olur diye uzulurum. Suradan teselli ediyirum kendimi ev normal fiyatta cok ucuz degil. O kadar temiz guzel olmasa da ayni fiyat ayarinda bulunur yine ev
O kadar kolay olacağını hiç sanmıyorum yıllardır şansımızı deneriz, çokça video izledik gitmeleri hep bir yılı bulmuş

Merhaba. Ben greencard'a basvurdum. Sonucu 6 mayis'ta cikacak. Çok çok düşük bir ihtimal ama ya çıkarsa düşüncesi aklımda. Burada cok sikintili bir muhitteyim. Çıkmazsa burada az önce ev sahibiyle konuştuğum düzgüne benzeyen bir ev var. Ama tutmak istiyorsam acele etmem gerek. Eğer tutarsam çok para gidecek tek seferde neredeyse 1500 dolar masraf edeceğim nakliyeydi kira depozit bilmem neydi derken o kadara denk gelecek. Bana cikarsa bu masraf fuzuli olacak hesabimda gosterecegim para cok azalacak. Umut fakirin ekmegidir evet gece gece bunu dusunmekten uyku girmedi gozume :KK70: ikilemdeyim. Ne yapmam gerek :KK70: yarin beni bekliyor ev sahibi. Gitmesem mi beklesem mi 6 mayis'a kadar :KK70: tutmayayim, bekleyeyim, nasilsa cikar ev ilani degil mi? 6 bin lira civarlarinda bakiyorum zaten bulunur di mi :KK70: dalga gecmeyiniz ya da biraz geciniz :KK70: dusuk de olsa bir ihtimal sonucta... kotu muhitte ucuz diye kalmak para biriktirebilmek icin mantikli mi? Asiri gurultu ve pis bir yer ama kirasi 1800 iste.
Huzurlu olduğunuz yerde yaşayın
Greencard düşük de olsa bir ihtimal olmazsa ihtimalini de düşünüp ona göre de planınız olsun

Hayirli olsun. Ya irlanda da aslinda cok gyzel olurrr ama 7 seneye kadar nasil uzatiyorsunuz ki peki

dil okulu vizesiyle geldim. 8 aylık vize veriyorlar. 2 defa dil okulu alma hakkın var. 1 kez daha uzatıp bir iş yerinde 1.seneni doldurduğunda irlanda türkiye anlaşmasıyla çalışma vizesi alıyorsun aynı iş yerinde 2 yıl daha calısma kosuluyla 3. senenin sonunda oturum kartı alıp iş değiştirebliyorsun, oturum kartını aldıktan sonra bildiğin vatandaş gibi oluyorsunuz, işsizlik maaşı vs. devlet size yardımlar yapıyor. sonrasında 3 sene sonra daha vatandaşlık süerçleri başlıyor yani çok zor değil araştırın irlanda türkiye anlşaması yazın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back