Anlayamıyorum insanları ne merhametsizler. Ha evladını atmışsın ha köpeğini. Geçen gün internette gördüm bebekleri oldu diye kedilerini evden atmışlarAllah korusun benim köpeğim felç olacak ve ben onu terk edeceğim öyle mi
Ameliyat oldu da, 3 hafta kucağımda indirdim çıkardım. Ona göre eve mobilya aldım, yatağa ve koltuğa çıkma merdiveni (hayvanlar için). Bir de çok eğilmeden rahat yesin içsin diye ayaklı mama su kaplığı.
Sahip değilmiş o, merhametsizin tekiymiş.
Çocukları da yaşlanınca onları atar inş diyorum ben böyle tipleri duydukça. 2 kaşık suda boğmalık, nankör şeyler. Sanki biblo atıyor.Anlayamıyorum insanları ne merhametsizler. Ha evladını atmışsın ha köpeğini. Geçen gün internette gördüm bebekleri oldu diye kedilerini evden atmışlar
Ben isin sahiplenme kisminda degilim.
Hangi vicdansiz kopegi felc oldu diye sokaga terkeder.Nasil vicdansizlik bu.Aklim almiyor !
Illaki bir yolu vardir yahu. Götür istemiyorsan barinaga birak ama onlarin güvende oldugu yer olsun ya. Nasil sokaga birakabiliyorsun veya cöpe atabiliyorsun ? Bu hayvan ya, sen insanin yardimina ihtiyaci var ! Ne cahil, cehalet ve vicdansiz insanlar bunlar ?Yeni doğmuş göbeği üstünde kedileri çöpe atanlar var. Hangi vicdandan bahsediyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?