• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamazlik mi bilmiyorum

Birgaripanne

Sevda kalptendir.
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
5.242
12.998
248
Selam kk kadinlari
Gercekten cok yipraniyorum kendimi nasil ifade edebilecegimi bilmiyorum buyuk bir bosluktayim..
1. Herseyi umursamadigim gibi dini konulardada bir yazi okuyorsam mesela supheye dusuyorum?
Soyle ki bir psikolog cocuklarimiz ateist olmasin derken Allah in olduguna inaniyor ama gerekenleri yapmiyor demisti o durumdayim
2. Esimin bir seyi 2 3 defa tekrar etmesi ?
Bunu nasil engelleyebilirim konusuyorum tartisiyorum 1 hafta sonra yine ayni
3. Kafami hangi duvara vuracagimi sasiriyorum çünkü gercekten yoruldum
Fikirlerinize ihtiyacim var cevremde hic kimseye anlatamam ..
Simdiden tesekkurler

Kafanızı duvarlara vurmayı eşiniz 3 kere de anlıyor dıye mı tercıh edıyorsunuz?

Selam kk kadinlari
Gercekten cok yipraniyorum kendimi nasil ifade edebilecegimi bilmiyorum buyuk bir bosluktayim..
1. Herseyi umursamadigim gibi dini konulardada bir yazi okuyorsam mesela supheye dusuyorum?
Soyle ki bir psikolog cocuklarimiz ateist olmasin derken Allah in olduguna inaniyor ama gerekenleri yapmiyor demisti o durumdayim
2. Esimin bir seyi 2 3 defa tekrar etmesi ?
Bunu nasil engelleyebilirim konusuyorum tartisiyorum 1 hafta sonra yine ayni
3. Kafami hangi duvara vuracagimi sasiriyorum çünkü gercekten yoruldum
Fikirlerinize ihtiyacim var cevremde hic kimseye anlatamam ..
Simdiden tesekkurler
Tam anlamadım ben

Kafanızı duvarlara vurmayı eşiniz 3 kere de anlıyor dıye mı tercıh edıyorsunuz?
Hayir 3 5 deil 15 defa diyor mesela birsey yapacagim deil mi bu benim rutinim olmus bir is ev isi yada baska birsey zaten yapacagim ama esim bunu surekli diyerek beni cildirtiyor

Soyle anlatayim o zaman oglumla ilgileniyordum hizlica yazmak istedim olmamis.
Gercekten cok yorgunum ama beden yorgunlugu deil ki dinlenip gecsin.
Ustune esim surekli yanimda otur diyor,hobi olarak basladigim bir meslek edindim kendime onceleri destekliyordu.hatta makineyi kendi aldi bende yaptigim islerden odedim ama simdi carsiya gidiyorum alisveris yapmam gerekiyor isim icin,anca gez diyor. 150 metre otede arkadasimin yanina gittim uygun fiyat islk mendil almis kaliteli iyi yapmissin diyor. yarim saat sonra vay efendim ne hayvanlarla ilgilenmisim ne cocuklarla ne evle su da bu da..
Beni manipule ediyor 6 abisinin eşlerinin benden fazlasi var eksigi yok. bu yonde esimse cok gezme kendisi de ev de surekli ama ben bunaliyorum artik!
Sıkılıyorum dedim, hobi edindim yeter ki sıkılma diyor, ay gecmeden ne geregi vardi diyor hem oneriyor hem vaz geciyor.
Kafami duvara vurma sebebim bu adam evlendikten 2 yil sonra nasil degisir ?anlamiyorum ustune üstlük asiri kiskanc birde bana diyor kiskanc diye kendi nasil baskilamaya calisiyorsa bende aynisini yapiyorum, bir de annemin dibinden ev aldik küs ile gidemiyorum.
Ama bir gun bir gidicem o zaman anyayi konyayi gorur..

Son düzenleme:
Soyle anlatayim o zaman oglumla ilgileniyordum hizlica yazmak istedim olmamis
Gercekten cok yorgunum ama beden yorgunlugu deil ki dinlenip gecsin
Ustune esim surekli yanimda otur diyor hobi olarak basladigim bir meslek edindim kendime onceleri destekliyordu hatta makineyi kendi aldi bende yaptigim islerden odedim ama simdi carsiya gidiyorum alisveris yapmam gerekiyor isim icin anca gez diyor 150 metre otede arkadasimin yanina gittim uygun fiyat islk mendil almis kaliteli iyi yapmissin diyor yarim saat sonra vay efendim ne hayvanlarla ilgilenmisim ne cocuklarla ne evle su da bu da
Beni manipule ediyor 6 abisinin eşlerinin benden fazlasi var eksigi yok bu yonde esimse cok gezme kendisi de ev de surekli ama ben bunaliyorum artik
Sıkılıyorum dedim hobi edindim yeter ki sıkılma diyor ay gecmeden ne geregi vardi diyor hem oneriyor hem vaz geciyor
Kafami duvara vurma sebebim bu adam evlendikten 2 yil sonra nasil degisir anlamiyorum ustune üstlük asiri kiskanc birde bana diyor kiskanc diye kendi nasil baskilamaya calisiyorsa bende aynisini yapiyorum bir de annemin dibinden ev aldik küs ile gidemiyorum
Ama bir gun bir gidicem o zaman anyayi konyayi gorur
Ablacım bi nokta virgül gözünü seveyim ya 🤦🏼‍♀️ Yazıyorsunuz o kadar biraz dikkat edin, bizde anlamaya çalışıyoruz burda.

Ustune esim surekli yanimda otur diyor hobi olarak basladigim bir meslek edindim kendime onceleri destekliyordu hatta makineyi kendi aldi bende yaptigim islerden odedim ama simdi carsiya gidiyorum alisveris yapmam gerekiyor isim icin anca gez diyor 150 metre otede arkadasimin yanina gittim uygun fiyat islk mendil almis kaliteli iyi yapmissin diyor yarim saat sonra vay efendim ne hayvanlarla ilgilenmisim ne cocuklarla ne evle su da bu da
Beni manipule ediyor 6 abisinin eşlerinin benden fazlasi var eksigi yok bu yonde esimse cok gezme kendisi de ev de surekli ama ben bunaliyorum artik
Sıkılıyorum dedim hobi edindim yeter ki sıkılma diyor ay gecmeden ne geregi vardi diyor hem oneriyor hem vaz geciyor
Kafami duvara vurma sebebim bu adam evlendikten 2 yil sonra nasil degisir anlamiyorum ustune üstlük asiri kiskanc birde bana diyor kiskanc diye kendi nasil baskilamaya calisiyorsa bende aynisini yapiyorum bir de annemin dibinden ev aldik küs ile gidemiyorum
Yani ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım 😂 ne anladım ya da ne anlamadım bilmiyorum

Ablacım bi nokta virgül gözünü seveyim ya 🤦🏼‍♀️ Yazıyorsunuz o kadar biraz dikkat edin, bizde anlamaya çalışıyoruz burda.

Yani ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım 😂 ne anladım ya da ne anlamadım bilmiyorum
Düzenledim
Gercekten beynim o kadar dolu ki ifade bile edemiyorum kendimi

Birde sunu aciklar misiniz ?
Bir kisi size sundan rahatsiz oluyorum yada sunu yapma dediginde bir kez neden diye sorarsiniz ve cevap alirsiniz demi ?
3 defa sorup da cevap alinca anliyor kas kafali
Ki burdaki gibi anlasilmazda degilim gayet sade ve açıklayıcı bir sekilde diyorum .
Esim bunu bana gun icindeki yaptigim her sey icin soruyor .
Neden simdi yaptin ?
Gibi

Yani ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım 😂 ne anladım ya da ne anlamadım bilmiyor
Düzenledim
Gercekten beynim o kadar dolu ki ifade bile edemiyorum kendimi
Depresyonda olabilir misinizz?? Ben de su an depresyondayım eşim anlat ne sıkıntın var dedi anlatacak gücüm bile yok. Tükenmişlik sendromuna yakalandık bence😂

Hayir 3 5 deil 15 defa diyor mesela birsey yapacagim deil mi bu benim rutinim olmus bir is ev isi yada baska birsey zaten yapacagim ama esim bunu surekli diyerek beni cildirtiyor
Birde sunu aciklar misiniz ?
Bir kisi size sundan rahatsiz oluyorum yada sunu yapma dediginde bir kez neden diye sorarsiniz ve cevap alirsiniz demi ?
3 defa sorup da cevap alinca anliyor kas kafali
Ki burdaki gibi anlasilmazda degilim gayet sade ve açıklayıcı bir sekilde diyorum .
Esim bunu bana gun icindeki yaptigim her sey icin soruyor .
Neden simdi yaptin ?
Gibi
canım öyle istedi deyip kenara çekilin :-)

Yani ne diyeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım 😂 ne anladım ya da ne anlamadım bilmiyor

Depresyonda olabilir misinizz?? Ben de su an depresyondayım eşim anlat ne sıkıntın var dedi anlatacak gücüm bile yok. Tükenmişlik sendromuna yakalandık bence😂
Anlatiyorum onu da anlamiyor ki
Mesela gun icinde birsey yaptim haberi olsun diye ariyorum niye daha once dememisim
Ve isten gelir yine sorar aksam yine sorar kp de oyle aynisi
Seviyorum ama artik dayanacak gucum kalmiyor. gecenlerde en son psikolojik ilac aldim bir sure kendide normal hayata gecti ne zaman ilaci biraktim yine basladi
Her seyi soruyor hayati sorgulayacaksan git bir bilim adami kadini bul !?
Gerci kiz kardesleri sinir krizi falan gecirdiginde hakli kocasi soyle boyle diyor kic.min kenari sanki kendi mukemmel
ben kriz gecirince yalan soyluyormusum gibi davraniyor
Ailesi kendisi yokken birseyler soylerdi
Ben anlatirdim kendine benim ailem oyle demez derdi sende yalan soylemezsin derdi arada kalirdi.ne zaman ailesi kendi yaninda gercegi soyledi bana inandi ama sonraki konularda yine ayni
Madem inanmiyorsun guvenmiyorsun bastan soyleseydinde yolumuzu degistirseydik diyorum ama bunu da anlamiyor

Çok ilginç ya, ilgiyle takip edicem konuyu. Açık bir iletişim sorunu meselesi gibi.

Eşiniz 2 yıldır böyle değildi de yeni mi değişti yani, öyle bir mesajınız var yanlış anlamadiysam?

Çok ilginç ya, ilgiyle takip edicem konuyu. Açık bir iletişim sorunu meselesi gibi.

Eşiniz 2 yıldır böyle değildi de yeni mi değişti yani, öyle bir mesajınız var yanlış anlamadiysam?
Evet nisanli iken ve evliligimizin ilk iki yili boyle deildi 4 yillik evliyiz bu iki yili zehir etti bana

Evet nisanli iken ve evliligimizin ilk iki yili boyle deildi 4 yillik evliyiz bu iki yili zehir etti bana
O zaman sizin oturup konuşmanız lazım, konuşarak olmuyorsa profesyonel destek alın. Sorunları görmezden gelerek, içinize atarak ilerlemeniz daha büyük sorunlara yol açar.

2. yılda bir şey mi oldu acaba, travma vs gibi eşinizi çok etkileyen? Bir derdi, bir problemi vardır belki böyle olmasına sebep olan.

Back
X