umursamaz sevgili mi? İLLALLAH !!!

cokcokcuk1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
170
55
28
bıktım kendime engel olamıyorum ama bıktım ben böyle bir eziyet görmedim ama salaklık bende umursamaz bir erkekle ne diye devam eder ki bi insan ? laf dinletemiyorum kendime çok kızgınım bu vaziyetle devam edersem daha çok kazık yerim bu erkeklerden allahım şu ramazan günü yalvarıyorum nolur beni akıllandır nolur yarabbim herşeyin farkında olup aciz bir kız pozisyonunda devam eden olmak istemiyorum yalvarırım aklımı başıma getirde en doğrusu nasıl davranmaksa öyle yapayım amin.
Benim durumumda olan var mı arkadaşlar salaklık değil mi bu ? neden hayatımın merkezine koydum ki ? hadi ilk başlarda koydum farkındayken çıkarsana hayatının merkezinden ! ama olur mu olmaz doyamadım yediğim kazıklara doyamadım :/

Ne yapman gerektiğini biliyorsun.Neden konu açtın ki ? Umursamıyorsa sevmiyordur çok net. Sal ipini.

sal ipini demekle olmuyor ki allah aşkınıza empati kurun sevgisini biliyosun ama umursamazlıkları var diye sen olsan bırakırmıydın çabalamazmaydın

sal ipini demekle olmuyor ki allah aşkınıza empati kurun sevgisini biliyosun ama umursamazlıkları var diye sen olsan bırakırmıydın çabalamazmaydın
Seven erkek kaybetmemek için elinden geleni yapıyor.Sen ne kadar bitsin dersen de bırakmıyor.Bi kusurunu söylediğinde sırf sen üzülme diye değişmek için her şeyi yapıyor.Yapmam dediği ne varsa yada vazgeçmem dediği ne varsa sırf sen istedin diye bir dakika bile düşünmüyor.Umursamamak söz konusu bile olamaz.Kaybetme ihtimalini bile düşünemez.Sevmeyen erkek ne yapıyor biliyomusun ? Ne olursa olsun kalbine girememişsen bi daha giremiyorsun.Kaybetme korkusu yok.Senin çabanı görmüyor.Sen üzüldüğünle kalıyorsun.Tabi sen olay anlatmadığın için tam olarak anlayamıyoruz.Havada kalıyor her şey.Anlatırsan daha net yorumlar gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…