umursamamazlık

tabiki üzülürdüm ama o onların yanıda değer vermediği zamanda sayılmıyorum gidiyorum kız bana hiç yer misin içer misin yok yan yana oturuyoruz ona soruyor bişey ye iç diye bana gelince yok

Asıl sorunu sor o zaman.
İnsan evine gelmiş misafire neden ikramda bulunmaz,neden düşman beller?
Çok büyük kavgalarınız mı oldu da yüzünüzü görmek bile istemiyor sanki görümce?

Asıl sorunu sor o zaman.
İnsan evine gelmiş misafire neden ikramda bulunmaz,neden düşman beller?
Çok büyük kavgalarınız mı oldu da yüzünüzü görmek bile istemiyor sanki görümce?
hayır ben hiç saygısızlık yapmadım kız aşırı kıskanç oyüzden

eşim evlenmeden öncede ailesine çok düşkündü ama bu kadar mıydı onu anlamıyorum...şimdi bu düşkünlük benim gözümde anormal geliyor çok tuhaf...onları herşeyiyle kabullenen eşim benim en ufak hatamda dünyayı başıma yıkıyor..bana değer vermeyen görümcelerimin davranışlarını hiçe sayıyor, görmüyor, umursamıyor.ailesinin aslında onu zamanında onu kullandığını görmüyor.sinir oluyorum bu yüzden eşimden soğuyorum.

mucizem5 , konunuz bu haliyle o kadar havada kalıyor ki anlayabilmek için daha önce açtığınız konulara da bakma ihtiyacı duyuyor insan.

Eşinizle ilgili ilk açtığınız konuda eşinizin , ailesinin evinde iken sinir krizi geçirdiğini yazmışsınız. O konuda dahi sorulara verdiğiniz cevaplardan konuyu anlamaya çalışmış arkadaşlar.

Eşinizle aranızdaki sorunları çözmek adına iletişim kuramıyor gözüküyorsunuz. Eşiniz kendini çıkmaza girmiş hissediyor gibi gözüküyor. Ailesi sizin neyiniz var diye sormuş ve sonrasında olaylar patlak vermiş , eşinizde sinir krizi geçirmiş. Bu noktada ailesi neden sizinle ilgilenmedi , oğullarıyla ilgilendi konusuna takılmışsınız.

Eşinizin geçirdiği sinir krizini dahi ailesine karşı sizi kötülemek için yaptığını düşünüyor gözüküyorsunuz. Olay sonrası evinize geldiğinizde konuşmak istediğinizde eşiniz : " hep aynı şeyler " demiş.

Eşinizle tartışmalarınızın temel nedenine inmelisiniz. Yaşadığınız sorun her ne ise ailesinden kaynaklanmıyor olabilir.

eşiniz size sürekli küfrediyor, evden kovuyor,
siz vakti zamanında ona siddet gostermissiniz,
sorunlarınızı konusmaya calıstıgınızda "hep aynı seyler" diyip konusmaktan kacıyor,
ve mutsuzsunuz...

bu ilişkiden beklentiniz nedir?

ailesini dunyanın en kotu insanları kabul edelim ama siz aynı evin icinde de anlasamıyorsunuz ki.
sorunlarınızın tek kaynagı aile mi?
bunu tum konularınızda sormuslar, hicbirine de adam akıllı cevap vermemissiniz.

ayrıca esinizle konusmaktan anladıgınız "mikrop gorumce" den bahsetmek ve onun sizi surekli savunmasını, ailesine karsı kotu davranmasını beklemek ise adam konusmak istememekte haklı derim.

kusura bakmayın, esinizin de sizin de hic dengeli insanlar oldugunu sanmıyorum.
o da mutsuz ve istemiyor evliligi, siz de.
eee ayrılmak icin sizi tutan ne?

bosanmakla ilgili de "dul kalmaktan korkuyorum" demissiniz.
size "dul" kelimesiyle ilgili algılarınızı da degistirmenizi tavsiye ederim.

ek: tum konularınızı her ayın 2. haftasında acmıssınız,
regl tarihlerinize denk geldigini dusunmemek elde degil...

regl tarihi ile ne ilgisi var onu anlayamdım ben derdimi paylaştım bu kadar yüklenmenize gerek yok

Onlarin yüzüne gül, ama içten sevme, çok basit işine geldigi gibi ol. Yoksa eşini resmen kendi ellerinle kucaklarina itersin canım

X