umursamamazlık

nasıl yapmalıyım bilemiyorum bunların kıskançlığıda o kadar belli ki bunu bile anlaması lazım

Lafını etme oradan döndüğünüz de sen de soğuk yap, ilgilenme, eşinin ilgisine cevap verme
ben hep diyorum sana, senin eşin konuşarak dert anlatabileceğin bir adam değil,
eşinin biraz burnunu sürttürmelisin, sana yaşattıklarını yaşatmalısın eşine ki, yaptıklarının yanlış olduğunu anlasın,
en önemlisi biraz seni anlasın ..
Bu adam senin de bir insan olduğunu ve duygulara sahip olduğunu çoğu kez unutuyor.

nasıl yapmalıyım bilemiyorum bunların kıskançlığıda o kadar belli ki bunu bile anlaması lazım
Onla kendi kiskancligini gormz senin kiskandigini dusunurler.hic tinlama senin uzuldugunun farkinda olduklari icin dahada cok yapiyolardir.hic takma bile bosveer.bak ozaman esin zamanlanasil degisecek sabir sabir

Lafını etme oradan döndüğünüz de sen de soğuk yap, ilgilenme, eşinin ilgisine cevap verme
ben hep diyorum sana, senin eşin konuşarak dert anlatabileceğin bir adam değil,
eşinin biraz burnunu sürttürmelisin, sana yaşattıklarını yaşatmalısın eşine ki, yaptıklarının yanlış olduğunu anlasın,
en önemlisi biraz seni anlasın ..
Bu adam senin de bir insan olduğunu ve duygulara sahip olduğunu çoğu kez unutuyor.
evet çok haklısın ben surat yaptım mesela bu seferde bunun için kavga oldu anlamıyor neden surat yaptığımı ya da anlamazlıktan geliyor.bu sefer aramızda soğukluk oluyor

evet çok haklısın ben surat yaptım mesela bu seferde bunun için kavga oldu anlamıyor neden surat yaptığımı ya da anlamazlıktan geliyor.bu sefer aramızda soğukluk oluyor

Hiç takmıyormuş gibi görün,
görümcelerinde sen takmasan haz alamazlar .
Eşine gelince de sen de orada ve sonrasında soğuk ama tavır yapma ..

bi kere demiştim kavga ettik ne alakası var dedi

O zaman boşverin bence hiç kavga edip evinizin huzurunu bozmayın inanın ki değmez. Ablasıyla ilgilensin istediği kadar oradayken siz tepki vermezseniz bu duruma belki kendiliğinden düzelir. Şimdi siz tepki verdiğiniz sürece inada bindirebilir işi eşiniz.

Onla kendi kiskancligini gormz senin kiskandigini dusunurler.hic tinlama senin uzuldugunun farkinda olduklari icin dahada cok yapiyolardir.hic takma bile bosveer.bak ozaman esin zamanlanasil degisecek sabir sabir
onları zerre umursamıyorum kız rekabet halinde benimle zaten çok hissetityor adam benimle ilgilenmeye kalksa hemen yanına geliyor ben eşimin bu ikiyüzlülüğüne kızıyorum

onları zerre umursamıyorum kız rekabet halinde benimle zaten çok hissetityor adam benimle ilgilenmeye kalksa hemen yanına geliyor ben eşimin bu ikiyüzlülüğüne kızıyorum
Anliyorum seni arkadasim.birebir yasiyorum bende.onlar kiskanc gelin diye damgayi vuruyolar ama aslinda tiksinti veriyolar suratlarini gormek istemiyosun bile

Eş ailesi yüzünden kavgalarla sadece evliliğini yıpratırsın arkadaşım.
Bırak kimle ne kadar sıcak,samimi olmak isterse olsun.
Önemli olan seni üzmemesi.
Sonuçta o da ablası atacak değil ya.
Biraz idare etmelisin.
Ablasını kötülemek ya da onlar yüzünden adama surat asmak sana zarar verir,yine eşinle kötü olursun.
Gittiğiniz zaman 2 saat hoş muhabbet lay lay lom sonra tamam dönersiniz evinize,onların iyi kötü adlarını bile anmayın bence.

Eş ailesi yüzünden kavgalarla sadece evliliğini yıpratırsın arkadaşım.
Bırak kimle ne kadar sıcak,samimi olmak isterse olsun.
Önemli olan seni üzmemesi.
Sonuçta o da ablası atacak değil ya.
Biraz idare etmelisin.
Ablasını kötülemek ya da onlar yüzünden adama surat asmak sana zarar verir,yine eşinle kötü olursun.
Gittiğiniz zaman 2 saat hoş muhabbet lay lay lom sonra tamam dönersiniz evinize,onların iyi kötü adlarını bile anmayın bence.
bende böyle düşünüyorum tama boşver takma diyorum ama inanın kendime yapılan haksızlık zoruma gidiyor salak gibi hissediyorum kendimi hiç kötülemem konuşmam eşim zaten hiç böyle konuşturmaz kalbimin kırılacağını bildiğimden sadece surat yaparım

Zaten evlenmeden önce kardeşlerini çocuklarını gözleri görmez,
evlendikten sonra da pek bir kıymetli olur oğulları ..
Görümcen de evlenecek birgün ele karışacak,
sen hiç üzülme, deymez.
hakikaten evlenmden önce bu kadar değillerdi ya şaşırıyorum

bende böyle düşünüyorum tama boşver takma diyorum ama inanın kendime yapılan haksızlık zoruma gidiyor salak gibi hissediyorum kendimi hiç kötülemem konuşmam eşim zaten hiç böyle konuşturmaz kalbimin kırılacağını bildiğimden sadece surat yaparım
Estağfurullah niye salak olasın ki?
Surat da asma bence.
Dışarıdaki insanlar için huzurunuzu kaçırma.
Eşin gibi yap herkese he he de,lay lay lom yap.
Evine gelince mutlu mesut yaşa.

ama bu ikiyüzlülük olmuyor mu
İki yüzlülük mü?
Bence bu idare etmek.
Birbirimizi,büyüklerimizi,ailelerimizi idare etmezsek huzurumuz olmaz ki.
Düşünsene sıkıntı senin ailende olsaydı,eşin sürekli bunun için problem çıkarsaydı sen üzülmez miydin,sinirlenmez miydin?

İki yüzlülük mü?
Bence bu idare etmek.
Birbirimizi,büyüklerimizi,ailelerimizi idare etmezsek huzurumuz olmaz ki.
Düşünsene sıkıntı senin ailende olsaydı,eşin sürekli bunun için problem çıkarsaydı sen üzülmez miydin,sinirlenmez miydin?
tabiki üzülürdüm ama o onların yanıda değer vermediği zamanda sayılmıyorum gidiyorum kız bana hiç yer misin içer misin yok yan yana oturuyoruz ona soruyor bişey ye iç diye bana gelince yok

X