umursamamazlık

mucizem5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
300
22
44
eşim evlenmeden öncede ailesine çok düşkündü ama bu kadar mıydı onu anlamıyorum...şimdi bu düşkünlük benim gözümde anormal geliyor çok tuhaf...onları herşeyiyle kabullenen eşim benim en ufak hatamda dünyayı başıma yıkıyor..bana değer vermeyen görümcelerimin davranışlarını hiçe sayıyor, görmüyor, umursamıyor.ailesinin aslında onu zamanında onu kullandığını görmüyor.sinir oluyorum bu yüzden eşimden soğuyorum.

Ne yaşadınız mesela? Olayın içindeyken göremeyebilirsiniz.. belki sizde de suç vardır.
Ayrıntılı anlatmadığınız için tek taraflı yorum yapamayız.

Soğumakta haklısın tabii.
İnsan aile ve eş ayrımını yapamazsa mutlu bir yuvası olmaz ki.
Oturup konuşmuşsundur elbet.
Derdi neymiş yoksa o da mı soğumuş senden artık?

Eğer sen sürekli ailesi ile gerekli gereksiz eleştirilerde bulunuryorsan eşini ailesine daha fazla itersin ..
Böyle bir durum var mı =?

Aranızdaki sorunlar sürekli ailesinin yüzünden mi çıkıyor? Daha önceki bir konunuzda da eşinizin ailesinin yanında sinir krizi geçirdiğinden bahsetmiştiniz. Sorun aile kaynaklı mı, yoksa ikinizin aranızda mı anlaşmazlıklar var?

haklısınz kızlar...mesela görümcelerim hiç saymaz saygı göstermez bi muhabbet bi değer yok..onların yanıda değişiyor eşim görümcem kıskandığından yaklaşamıyor eşim bana değer vermiyor gibi göründüğünden onların yanında onlarda bu durumdan haz alıyor ama evde başka yerde iyi davranır

yok aile kaynaklı değil hep ama başta ben hata yapıp herşeyi onlarla paylaştığımdan böyle olmuştu.şimdi gitmeden önce iyiyken onların yanında değişiyor soğuk oluyor

yok aile kaynaklı değil hep ama başta ben hata yapıp herşeyi onlarla paylaştığımdan böyle olmuştu.şimdi gitmeden önce iyiyken onların yanında değişiyor soğuk oluyor

Ailesinin yanında davranışlarının neden değiştiğini mutlaka sormuşsunuzdur eşinize cevap olarak ne diyor?

Boş ver ya, ne önemi var, istedikleri hazı alsınlar, o kadar basit insanlarsa.
Hem belki özelini gözler önünde yaşamak istemiyordur eşiniz. Ben ne kadar bir insanı sevsem de, 3. kişilerin yanında bunu çok belli edemem. Siz normalde mutlu bir çiftseniz böyle küçük sebeplerden huzursuzluk çıkarmayın.

yok ailesinin dışında herkesin yanıda küs olmadığımız sürece iyidir ama onların yanında soğuk

yıllarca ailesi sömürmüş şimdide en ufak bişeyde ailesi biz yaptık diyorlar hrşeyi sesi çıkmıyor hiç farkında değil kullanıldığının

Temelde eşinle bir sorun yoksa boşver,takma o zaman.
Onlara gittiğiniz zaman 2 saat ablayla fazla ilgileniversin ne olacak,inan iyi bile olur en azından evinize döndüğünüzde sizin huzurunuz kaçmamış olur.

yıllarca ailesi sömürmüş şimdide en ufak bişeyde ailesi biz yaptık diyorlar hrşeyi sesi çıkmıyor hiç farkında değil kullanıldığının

Farkındadır arkadaşım eşin de ergen değil ya.
Herşeyin farkındadır da tatsızlık çıkmasın diye "he he" diyordur.

İşe geldiği gibi yansıtıyordur eşin ..
Yoksa farkında olmayacak yaşta değil sonuçta .
Sen bence tepkilerini sadece konuşarak değil de biraz istikrarlı ve kararlı tavırlarla yansıtırsan bu evlilikte
yol katedebilirsin.

Temelde eşinle bir sorun yoksa boşver,takma o zaman.
Onlara gittiğiniz zaman 2 saat ablayla fazla ilgileniversin ne olacak,inan iyi bile olur en azından evinize döndüğünüzde sizin huzurunuz kaçmamış olur.
kavgalarımız olmuyor değil oluyor ama geçiyor..o zamanda ben sinir oluyorum ne bu böyle yılışık hareketler..sanki kaç yıl görmemiş gibi hareketler yapıyor.onlarda bu durumdan haz alıyor görümcemin kıskançlığı hele o kadar belli ki

nasıl yapmalıyım bilemiyorum bunların kıskançlığıda o kadar belli ki bunu bile anlaması lazım

haklısın her şey bir yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…