- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
- Konu Sahibi gulenyuzumsunsen
Az önce bi topikte bebeği olmayan birine rastladım ona bir kaç öneride bulununca aklıma 4 sene önce okumadığım konusunu bırakmadığım bu topikler geldi.
Gelip bi iki yorum yapmak istedim.
10 yıldır tipik bi pkoluyum.
Tüylenme , kilo, adet düzensizliği , ani tatlı krizleri ve daha nice bilinen sorunlar...
10 yıldır en çok 20 kez regl olmuşumdur .
Genç kızlık yaşlarında hamile kadınlarla aynı odaya girmenin sıkıntısıyla başlayıp,
Evlenmeden önce kafada hep acaba çocuğum olur mu korkusuyla devam eden ömrün en güzel yılları...
Evlendim ve 2 yıl çocuğum olmadı.
Doğum kontrol hapları, tarlusallar , soğan kürleri , hayıt otları , yumurta büyüten bal çörekti kürleri Meryem süresi , hz ibrahimin duası ve daha sayamadıklarım can yoldaşım dı...
Her ay adet olma beklentisi , sonuç hüsran...
Adet oldun diyelim , gelişmemiş yumurtalar.. sonuç hüsran..
Kendini emziriyor sanan prolaktin hormonu yüksek bir vücut...
Haplarla hassaslaşıp enfeksiyon olan bir rahim...
Adet olunca evet şimdi kesin diğer ay da aynı gün olcam diye beklemeler...o gün gelince test yapmalar. Koca bir tek çizgiye saatlerce bakmak.acaba ikinci varda ben mi göremiyorum diye çabalamak...ve sonuç O AY YİNE HÜSRAN...
Yani bir çoğunuzla aynı şeyleri yaşadım..
O sıralar bu topikleri ezberlerken bazı arkadaşlar güzel olumlu yorumlar yapıyordu böyle onları bulup sıkı sıkı sarılasım geliyordu.işte şu an bunun için burdayım..
Aşılama -tüp bebek tedavileriyle tanışmadık belli ama tanışan arkadaşları da anlıyorum ve diyorum ki.
Bütün bu olumsuzların sonunda artık düşünmücem Allahım hakkımda ne zaman hayırlıysa o zaman benim yüzümü de güldür , sana teslim oldum sen bizide sevindir dediğim ay hamile kaldım...
Sonra o bebeğim doğdu ve 11 aylıkken adet oldum ve 1 yaşındayken yeniden hamile olduğumu öğrendim.. şimdi iki tane güzeller güzeli meleğim var.
Yani demem o ki pkoyla hamile kalınıyor arkadaşlar,
Yumurta tembelse de Allah ol diyince oluyor.
Senin hakkında sağlığında ömründe ne gün hayırlıysa Allah sana onu o gün veriyor.
Hiç bir zaman ümidinizi kesmeyin.
Bizim de imtihanımız bu yöndeymiş diyin duaya Allah'a sarılın...
Siz sarıldıkça yükler hafifleyecek, yüzler gülecek buna İnanın.
İsteyen herkese ennnn hayırlısından cennet kokulu bebişler diliyorum...
Sabrınız bol olsun...
Gelip bi iki yorum yapmak istedim.
10 yıldır tipik bi pkoluyum.
Tüylenme , kilo, adet düzensizliği , ani tatlı krizleri ve daha nice bilinen sorunlar...
10 yıldır en çok 20 kez regl olmuşumdur .
Genç kızlık yaşlarında hamile kadınlarla aynı odaya girmenin sıkıntısıyla başlayıp,
Evlenmeden önce kafada hep acaba çocuğum olur mu korkusuyla devam eden ömrün en güzel yılları...
Evlendim ve 2 yıl çocuğum olmadı.
Doğum kontrol hapları, tarlusallar , soğan kürleri , hayıt otları , yumurta büyüten bal çörekti kürleri Meryem süresi , hz ibrahimin duası ve daha sayamadıklarım can yoldaşım dı...
Her ay adet olma beklentisi , sonuç hüsran...
Adet oldun diyelim , gelişmemiş yumurtalar.. sonuç hüsran..
Kendini emziriyor sanan prolaktin hormonu yüksek bir vücut...
Haplarla hassaslaşıp enfeksiyon olan bir rahim...
Adet olunca evet şimdi kesin diğer ay da aynı gün olcam diye beklemeler...o gün gelince test yapmalar. Koca bir tek çizgiye saatlerce bakmak.acaba ikinci varda ben mi göremiyorum diye çabalamak...ve sonuç O AY YİNE HÜSRAN...
Yani bir çoğunuzla aynı şeyleri yaşadım..
O sıralar bu topikleri ezberlerken bazı arkadaşlar güzel olumlu yorumlar yapıyordu böyle onları bulup sıkı sıkı sarılasım geliyordu.işte şu an bunun için burdayım..
Aşılama -tüp bebek tedavileriyle tanışmadık belli ama tanışan arkadaşları da anlıyorum ve diyorum ki.
Bütün bu olumsuzların sonunda artık düşünmücem Allahım hakkımda ne zaman hayırlıysa o zaman benim yüzümü de güldür , sana teslim oldum sen bizide sevindir dediğim ay hamile kaldım...
Sonra o bebeğim doğdu ve 11 aylıkken adet oldum ve 1 yaşındayken yeniden hamile olduğumu öğrendim.. şimdi iki tane güzeller güzeli meleğim var.
Yani demem o ki pkoyla hamile kalınıyor arkadaşlar,
Yumurta tembelse de Allah ol diyince oluyor.
Senin hakkında sağlığında ömründe ne gün hayırlıysa Allah sana onu o gün veriyor.
Hiç bir zaman ümidinizi kesmeyin.
Bizim de imtihanımız bu yöndeymiş diyin duaya Allah'a sarılın...
Siz sarıldıkça yükler hafifleyecek, yüzler gülecek buna İnanın.
İsteyen herkese ennnn hayırlısından cennet kokulu bebişler diliyorum...
Sabrınız bol olsun...
Son düzenleme: