- Konu Sahibi eserbest10
-
Merhaba kızlar... uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Özellikle geç döllenme konularını... Ilk defa mesaj atmak istedim, belki birine umut olur diye.
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim.
Ve bugün beklenen adet tarihim geçeli 21 gün oldu.
5.gün idrar testi- negatif
8.gün idrar testi- negatif
10.gün kan tahlili- 0.106
12.gün kan tahlili- 0.5
20.gün idrar testi- pozitif
21.gün kan tahlili- 683.84
12.gün hastaneye gittim. Cunku kist mi var acaba yada baska bi rahatsızlığım mı diye düşünmeye başlamıştım. Hamilelik şüphem olduğunu ama 2 gün önce kan tahlilimin negatif çıktığını söyledim. Şunu da belirteyim daha önce hiiiç kadın doğuma gitmemiştim. Ultrasonla ile karından ve alttan muayene etti. Gebelik olmadığını söyledi ve B-Hgc ve birkaç hormon için kan tahlili istedi. Beta 0.5ti... Negatif biliyodum ama neden 0.106dan 0.5e yükselmişti anlamadım. Doktor 2si de negatif sonucta dedi, tamam dedim doktor daha iyi bilir.
Prolaktinim yüksek çıkmış ama üst sınıra çok yakın, bide Dvitaminim çok düşüktü.. Ahaa dedim içimden bu hormon annelik içgüdüsünü sağlayan hormon acaba hala hamile olma ihtimalim var mı ? Bu arada ben biyoloji öğretmeniyim doktorun bana söylediği herşey hakkında bilgim var aslında, B-Hcg hariç... Ama doktor dediki kesinlikle hamile değilsin bu hormon yüksek olduğu için adet olamıyosun. Prolaktin yüksekliği kısırlığa bile neden olur biliyorum. Ama hamile olduğuma da kendimce eminim. Neyse... doktor sonuçta dedim bi bildiği vardır. Prolaktin için bi ilaç verdi.. aldım ama kullanmak da içime sinmedi..
Kendimce bi karar verdim: 1 hafta daha adet olmazsam son kez idrar testi yapıcam, negatif çıkarsa ilaca başlıcam diye...
1 hafta geçti gelen giden yok ama p.tesiden beri göğüs ağrım inanılmaz merdiven çıkıp inemiyorum o derece.
dün hala gelen giden olmayınca okul çıkışı 2tane test aldım. Birini de sabah yaparım negatif çıkarsa, sabah idrarıyla yapın derlerya hep..
Eve gelir gelmez tuvalete koştum. Saniyesinde 2.çizgi çıktı. Elim ayağım birbirine dolandı. Ama dedim belki bozuktur sakin ol.. sabah diğerini de yaptım yine aynı sonuç. Hemen hastaneye gittim kan tahlili için sonuç 683.84 ❤
Sonuç olarak adetin gelmediyse hamilelik ihtimalin hep var. Kan tahlili kesin sonuç da deseler sen kendini, vücudunu dinle..
Doktora tabiki gidilmeli sonuçta hamilelik olmaya da bilir... Ama ben şuna çok kızdım. Benim bildiğim geç döllenme denen olayı, be doktor sen hiç mi duymadın?! Insan derki gel bi hafta sonra tekrar edelim.. ya icseydim ilacı???
ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSIN COK BEKLETMESIN.
Inşallah benim evladım da sağlıkla doğar.
Sizin mesajlarınız bana umut olmuştu inşallah bu mesaj da birilerine umut olur..
Aynen öyle...gerçekten bir mucize olmuş.. Rabnim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .. dediğiniz gibi regl gelmediği müddetçe umut var.. hatta regl gelip hamile kalanlar da var sonuçta
Anayım ben anaaa :)bu arada hakikaten iyi ki ilaçları içmemişsiniz annelik güdüsü işte direk t etmiş demek ki.. çok mutlu oluyprum böyle haberleri okuyunca..
İsteyen herkese nasip olur bu duygu inşAllah
Benim bat'tan beri adet belirtilerim vardi. Ama her zamankilerden biraz fazla. Ama gogus uclarim p.tesiden beri cok hassas ve gercekten daha oncekilerden cok farkli...Yaa bende aynı durumdayım yarın kan testi yaptırıcam içimde umut var gögüs uçlarım sızlıyor ne bilim adet olucak gibi ama olmuyorumda belim kasıklarım ağrıyor belkide stresten inş benimde bi mucizem olur
Hayırlısı herşeyin... belli olmaz yine de..İnşallah ama sanmıyorum ya geç döllenme falan imkanı yok uzun zamandır yani yumurtlama harici yapmadık eşim hastaydı ramazan geldi falan olmadı yani ben kesin adet olucam
Aminn.. çok teşekkürlerGeç döllenme olmuş o zaman, Allah sağlıkla kucağınixa almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?