Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım, ne güzel yazmışsın. evet umut çok önemli. bizleri ayakta tutan da umutlarımız değilmi zaten. ben de bu ay umutlu olanlardanım. bir tedavi sürecine başladım. umutla gelişmeleri bekliyorum. umutlarımız boşa çıkmaz inşallah.
merhabalar
Umutları hiç tükenmeyen bizler.Her yeni günümüz bir umut kapısı olsun ve umudumuz hiç tükenmesin.
Allah her umudu olanları umutlarına kavuştursun.
merhabalar
Umutları Hiç Tükenmeyen Bizler.her Yeni Günümüz Bir Umut Kapısı Olsun Ve Umudumuz Hiç Tükenmesin.
Allah Her Umudu Olanları Umutlarına Kavuştursun.
eveeeet gereken herşeyi söylemişsin
bizede AMİN demek kalıyor canım yerimseniben
hayırlı uğurlu olsun yeni sayfamız...eline,diline sağlık ne güzel yazmışsın
Allahım bu bekleyişte hepimize sabır versin
yarabbi sana yalvarıyorum.sevgılı peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih evlatlar istiyoruz ey cok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin hatrın için kabul etmesini istiyorum ya
rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul eyle.
ALLAH ım hepimizin duasını kabul etsin AMİN
aminnnnnnnnnnn ne güzel dua etmişsin balsurat bize amin demekten başka birşey bırakmamışsın rabbim kabul eder inşallaha.s.
yarabbi sana yalvarıyorum.sevgılı peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden hayırlı ve salih evlatlar istiyoruz ey cok sevdiğim peygamberim muhammed aleyhusselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum senin hatrın için kabul etmesini istiyorum ya
rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul eyle.
canım benim ne güzel yazmışın bir tanem benimmerhabalar
Umutları hiç tükenmeyen bizler.Her yeni günümüz bir umut kapısı olsun ve umudumuz hiç tükenmesin.
Allah her umudu olanları umutlarına kavuştursun.
balım benimm ne güzel dua etmişsin yaa...inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmak nasip olur.....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...Allahım bu bekleyişte hepimize sabır versin