selam kızlar yazdıklarını okudum Allah hepinize en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin Allahım hepinizi sevindirsin.. benimde sizler gibiydi. 1,5 yıl bebeğim olmadı..ne bende nede eşimde sorun yoktu. her ay doktora giderdim bu ayda olmadı diye. hiçbişeyin yok derdi her defasında.. kafayı yiyecek gibi olmuştum. sürekli dua ettim hep istedim Allah'tan hep hiç umudumu kaybetmedim kendi kendime her ay dedimki üzülme bu ay olabilir olmazsa birdahaki ay olucak eminim Allah vericek dedim hep.. tam 1,5 yıl geçti üstünden çatlama iğnesi bile denedim onunlada olmayınca. tamam dedim zorlamanın anlamı yok devam dua'lara :) kafamdan atamadım tabi her regl günü yaklaştığında kendi kendime düşünürdüm ayyy bu ay hamilemiyimdir acaba diye çaktırmazdım eşime çünkü kızardı bana bu kadar çok üzülüyorum kendimi yıpratıyorum diye.. regl olduğumda oturup ağlardım hep.... üstelik doğum kontrol hapını sadece 2 ay kulllanmıştım hep derlerdi haptan dolayı geç hamile kalınır diye ama 1,5 yıl geçmiş hadi canım haptan falan değil mutlaka var ki bişi olmuyor diyordum... sonra geçtiğimiz şubat ayı 28 değilde 29 çekti :) Allah Allah normalde benim bir önceki adet tarihimden mutlaka 2 gün önce falan olurum neden olmadım ki falan dedim ama hep bekliyordum adet olmayı günde 10 sefer wc ye gidip bakardım oldum mı diye.. olmadım :) günler geçti tık yok :) şimdi hamileyim 5,5 ayı bitirdik...
Allahıma şükürler olsun .. SAKIN UMUDUNUZU YİTİRMEYİN CANLARIM AMA AĞZINIZDAN DUAYI EKSİK ETMEYİN. eminimki sizlerinde kocaamaaaan göbüşünüz olucak ileriki aylarda :)
canlarım acaba ynemi benzetiyom belirtleri bilmiyorum ama 2-3 gündür kasıklarımda acayip bi ağrı var sanki yürürken aşağıya çekiyo beni gibiii bi ağarlık yanii afedersnizz tuvaletimide(küçük)yapsam hep dolu yapıyorum 10 dk içinde yine var gibi sanıyorum çok geldi gidiyorum çok az ama bu kasıklarım hep dolu...akıntım beyaz ve aşırı şekilde geliyorr!!!! şuanlık bunlar var ama bilemiyorum yaa inş. vardır aslında saydıklarım kesinlikle kuruntu değil var ama neden bunu bilemiyorum ama şuanda bunları yaşıyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?