UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

ya belki bana kızacaksınız ama inanın pkoluyum yazanlara imrenmeye başladım en azından sorunun ne olduğu belli ama ortada hiç bir prıblem yokken beklemek ve olumsuz sonuç almak inanın çok zor ilk zamanlar eşimin sayısı biraz düşüktü ama artık oda çok normal seviyede ama hala olmuyor ve bu arada bir de düşük var mayıs ayı yüzümüzü güldürür inşaallah

benim de bu ay ilk klomen ve çatlatma iğnesi denememdi olmadı çok üzgünüm ama kısmet diyorum inşallah mayıs ayında olur bugün doktora gidecem artık adet olup ona göre bir yol izleyecez sabır ve dua ama mayıs ayında ümitlenmeyecem kan ve idrar tahlili için adet günümü bekleyecem yoksa çok üzülüyorum hayal kırıklığı oluyor Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize

kizlar bu ay doktorum yine klomene devam ettirecek sanirim yarin kontrolum var . bende bugun aslanpencesi icmeye basladim gecen aylarda prolaktin icin icmistim faydasini gordum saracoglu diyor ki yumurtaniz gelisiyor catliyorda olabilir ama ici bossa dollenmez bu aslanpencesi bunun icin iyi geliyormus duydunuz mu hic
ElifAhsen ilk defa duydum aslanpencesini. Nasil kullanacagimi da soylermisin

ne güzel bi başlık olmuş umudumuz kırık ama yinede umutla bekliyoruz :KK43: bende mayısta 3. aşılamamı yaptırcam

ya belki bana kızacaksınız ama inanın pkoluyum yazanlara imrenmeye başladım en azından sorunun ne olduğu belli ama ortada hiç bir prıblem yokken beklemek ve olumsuz sonuç almak inanın çok zor ilk zamanlar eşimin sayısı biraz düşüktü ama artık oda çok normal seviyede ama hala olmuyor ve bu arada bir de düşük var mayıs ayı yüzümüzü güldürür inşaallah

nedeni belirsiz kısırlık olaraqk araştırdınız mı internetten böyle başlıklar var,

nedeni belirsiz kısırlık olaraqk araştırdınız mı internetten böyle başlıklar var,
Bu başlıkların kazandıracağı bişey olamazki adı üstünde nedeni belirsiz bekliyoruz adet tarihini ve hamile kalamıyor Değilim ilk Oğluma ilk ay kaldım ikinci için bir sene bekledim sonra yine hamile kaldım sonra düştü şimdide 4 aydır beklemedeyiz

Bu başlıkların kazandıracağı bişey olamazki adı üstünde nedeni belirsiz bekliyoruz adet tarihini ve hamile kalamıyor Değilim ilk Oğluma ilk ay kaldım ikinci için bir sene bekledim sonra yine hamile kaldım sonra düştü şimdide 4 aydır beklemedeyiz

Allah sabır versin :emir_bebek: ne güzel siz tatmışsınız annelik duygusunu Allahım tatmayanlara da yaşatsın inşallah

Allah sabır versin :emir_bebek: ne güzel siz tatmışsınız annelik duygusunu Allahım tatmayanlara da yaşatsın inşallah
Inşaallah ama çocuğun olunca beni daha iyi anlayacaksın hele o her seferinde anne benim ne zaman kardeşim olacak deyince kendimi çok kötü hissediyorum ve bu üç Yıldır böyle arkadaşlarının hepsinin kardeşi oldu hatta üçüncüyü yapanlar bile var ama onun boynunu bükük görmek çok acı ve aslında ikinciler daha çok ilk Çocuğunuz kardeşsiz kalmasın diye Yapılıyor

ElifAhsen ilk defa duydum aslanpencesini. Nasil kullanacagimi da soylermisin
ben daha once prolaktinim yuksek oldugu icin icmistim ve baya faydasini gordum . dunde saracoglunun bu videosunu izledim tekrar icmeye basladim ben soyle yapiyorum bor bucuk su bardagi suyu kaynatiyorum kaynarken icine bi tut testeredisli aslanpencesini atip iki dk daha kaynatip demlenmeye birakiyorum iliyinca iciyorum gunde iki kez yemeklerden once ne bilim belki vesilemiz bu olur

Kızlar merhaba,
Nisan ayinda klomenle hamilik beklemek konulu baslik acmistim ancak olmadı :KK43: Mayis ayi için ins artik. Nisanda ilk defa klomen kullanmistim olmadi. PKO luyum ve 9 aydir bebisimiz olmuyor.Mayis ayında doktorumla yeni bir tedavi icerisinde olacagim ancak ne olacago belli degil. Adetin 2.gunu gidecegim. Bakalim burda dertleselim. Umudumuz kırıldı yorulduk ama herseyin vakti var demekki. Dualarla...
Kızlar merhaba bende pko ve cikolata kisti vardı 2 yıl tedavi gördüm psikolojim bitmis moralim alt üst olmuştu. herkes ustume geliyor birşeyler söyleyip beni daha da kötüye gitmeme sebep oluyordu. çevremdeki herkes hamile ben işe iğneyle kuyu kazıyordum.kasım 2014 de dr kontlolum vardı menogon iğne kullanıyordum (4toz-3su )dr hiç yumurtamin olusmadigini söyledi tabiki ağlamaya başladım. drum böyle stres yapar kafama bu kadar takarsa tüp bebek bile yapsak hamile kalamayacagimi söyledi ve bütün dünya başıma yikildi. eve geldim düşündüm bu böyle olmayacak dedim herşey zamanla düzeleceğine daha da kötüye gidiyordu ve bir karar verdim tedaviye bir süreliğine

Pardon eksik kaldı.bir süreliğine ara verdim kursa başladım ocak ayında günüm geçti ve kan tahlili yaptırdım ve bir şokla kalakaldım hamileydim. sonucu öğrenince öyle bir ağladım öyle bir ağladım ki zor kendime geldim. Şimdi çok şükür 4. ayimiz bitti. RABBİM kimseyi evlat hasretiyle yakmasın isteyen herkese nasip etsin. Çok zor zamanlardı bir daha yaşatmasın. RABBİM yardımcımız olsun. inşallah en kısa ve hayırlı zaman da hepinizin güzel haberlerini aliriz. bende sağlıkla sihhatli evladimi kucağıma alirim. LÜTFEN hanımlar kafanıza takmayin unutun sanki çocuk istemiyor gibi umursamayim. insanın kafasi sakin olunca herşey yoluna giriyor. tabiki önce ALLAH sonra drlar ve dualar ve en son beynimiz psikolojimiz iyi olduktan sonra herşey boş kusuruma bakmayın kafanızı sisirdim.

Pardon eksik kaldı.bir süreliğine ara verdim kursa başladım ocak ayında günüm geçti ve kan tahlili yaptırdım ve bir şokla kalakaldım hamileydim. sonucu öğrenince öyle bir ağladım öyle bir ağladım ki zor kendime geldim. Şimdi çok şükür 4. ayimiz bitti. RABBİM kimseyi evlat hasretiyle yakmasın isteyen herkese nasip etsin. Çok zor zamanlardı bir daha yaşatmasın. RABBİM yardımcımız olsun. inşallah en kısa ve hayırlı zaman da hepinizin güzel haberlerini aliriz. bende sağlıkla sihhatli evladimi kucağıma alirim. LÜTFEN hanımlar kafanıza takmayin unutun sanki çocuk istemiyor gibi umursamayim. insanın kafasi sakin olunca herşey yoluna giriyor. tabiki önce ALLAH sonra drlar ve dualar ve en son beynimiz psikolojimiz iyi olduktan sonra herşey boş kusuruma bakmayın kafanızı sisirdim.

Canim ne guzel yazmisin. Dogru diyosun ya kafaya takinca olmuyor ben oyle dusunyorum. Nasip olunca oluyor

merhaba mayıs haziran farketmez her ay beklemedeyim yeterki bebişim gelsinnnnn bende 3 sene olucak bekliyorum bi kimyasal geçirdim diye düşünülüyor hala bekliyoruz sorun çok inşallah gelir artık meleğim

Aynen tam düşüncemdeki topik olmuş :) iki negatif aşılama sonucu yerle yeksan olmuş ben yinede 3. Yü deneyerek mayıs ayını umutla bekliyorum. 3. Aşılamamın 3. Günündeyim hayırlısı Allahtan :)

X