- 12 Şubat 2015
- 273
- 65
- Konu Sahibi loveispink
Canim bi test yapsana baya zaman gecmis :) pko lumusun?? Adetin duzenli mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bi test yapsana baya zaman gecmis :) pko lumusun?? Adetin duzenli mi?
Canim kimisinde belirti olmuyor. Sen umudunu yitirme :) Rabbim gonlune gore versin ins. Cumlemize hayirli evlat nasip eylesin
canm meraba bende bu ay klomen ve çatlatıcı iğne tedavisi gördüm. iğneden sonraki 4. günüm. inşallah hamilesindir. daha önce kist problemin olmuş muydu? kist adet geciktirmesi yapmıyor bildiğim kadarıyla?acaba kist oluşmuşmudur?? bide iğne bu kadar geçiktirirmi????? offff cok heycanlıyımm...
canm meraba bende bu ay klomen ve çatlatıcı iğne tedavisi gördüm. iğneden sonraki 4. günüm. inşallah hamilesindir. daha önce kist problemin olmuş muydu? kist adet geciktirmesi yapmıyor bildiğim kadarıyla?
merhaba doktora gittin mi canm hamile misinnn?acaba kist oluşmuşmudur?? bide iğne bu kadar geçiktirirmi????? offff cok heycanlıyımm...
adetin 1 hafta filan gecikmş galiba canm. ne yaptın gittin mi doktora inşallah hamilesindir tatlım?iğneden sonra 25.gün hala adet olmadımm..evet pcoluyum..ama bu kadar gecikeceğini düşünmüyoruymm..gecen ayda klomen kullandım 1 gün gecikmeyle adet oldummm...idrar testi 1 kez yaptım negatiff...( bugün kısmetse kan vermeye gideceğim..
kızlarr pregnyl çatlatma iğnesi vurulan var mı aranzda? kaçıncı günde gebelik belli oluyor bilen varmıı?
anladım canm.idrar testleri hafif silik çıkıyor 11. ve 12. günde iğnenin etkisndendir o zmandimi umutlanmak da zorVurulduktan sonra 15. gün belli olanlar oluyormuş..ama yinede belli olmaz..benim pregly den sonra adetim 10 gün gecikmeyle adet oldum..
anladım canm.idrar testleri hafif silik çıkıyor 11. ve 12. günde iğnenin etkisndendir o zmandimi umutlanmak da zor
inşaallahh canmm. Allahım isteyen herkese nasip etsinİnşallah hamilesindir canımm..ama 15. gün tekrarlaa..tekrar silik çizgi çıkarsa kan verdir bence..:)) hadi güzel haberlerini bekliyoruz..
bu arada pregnyl iğne kaç dozluk vuruyolar canm ben ilacı aldım hiç bakmadan gittim vuruldum.1500 veya 5000 lik mi hatrlamıyorum ya doktorsitesinde okumustum doktor yorumunda bu iğnenin etkisi 33 saatte yarıya iniyor yazmışş
anladım canm stresten gecikmiştir belki.. evet dediğin gibi galiba iğne sadece büyütüp çatlatıyor 36 saat bence maximum çatlama süresi. o yüzden daha önce ilişki şart iğneyi vuruldugun gün mesela. sen hsg çekildin mı bu arada canm ya bu ay tutturamazsam hsg mi yaptırsam aşılamaya mı gecsem acaba? hsg çekilenler anlatıyorlar gözüm korktu kararsızım?canımm ben 5000 likten vuruldumm..36 saat sonra ilişki dedi doktorumm...ama tutmadı..10 gün adetim geciktii sonra oldumm..bu seferr iğneden 1 gün önce ve iğneden bir kaç saat sonrada ilişkiye girmeyi düşünüyorum..işimizi sağlama almak adınaa..36 saat sonra yumurtaların çatladığını söylüyorlar ama sanırım benimki daha önce catlıyorr..hatta iğne yapıldığı gün çatladığını hissediyorum.. ve çatlayan yumurtaa bence 12 saatte döllendi döllendii yoksa boşa gidiyor gibi..yani sperm gibi 2 gün yaşamıyor.