UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

canım bu konuyu heyecan ve umutla açmıştım ama eşimde sperm düşük çıktı ve bu ayda olmaz

Eşin için sperm artırıcı ilaç vede bitkisel kürlere başla bu ay..sende istersen 1 ay ilaçsız ara ver ama ilşkiyide bırakma..diger ay dinlenmiş olarak tekrar başlarsın..umudunu asla kırma.

Slm kızlar bugün iğnenin 16. Günü bat 1 gün geçti iğnenin 13. Günü bhcg 0.4 negatifti ve çok ağlamıştım ama şimdi iyiyim çom şükür. progestan kullanıyorum 15 gündür ondan dolayı mı yoksa güzel bir melek mi var içimde onda mı bilmiyorum bat geçti bu akşam tekrar kanda baktırcam inş pozitip çıkar hayırlısı. Bu sefer ya nasip diyorum önüme bakıcam

Hadi kızlar güzel müjdeli haberler verelim birbirimize inş gelsin bebişler

hadi bakalım hayırlısı inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz..benimde igneden sonra 15. günüm..test yapamıyorum..

Sanırım bende olcam. yarın iğneden sonra 14. Günüm vee. Buqun felaket belim ve adet okcakmısım gibi kasıpım ağrıdı akıntmda su gibi gelir ardından kırmızı

merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün iğnenin 14. günü şuana kadar hiç bir şey yapmadım ne idrar ne kan ama hiç bir şey hissetmiyorum sanırım bu ay da olmadı ara ara ağrılarım oluyor ama umutlu değilim olursa da sürpriz olur adet günüm çarşamba o günü de bekleyecem bakalım ne olur bilmiyorum herkes için hayırlısı olsun

mrb kızlar bende klomen kullandım bu ay ve doktorum bana pregnyl iğne verdi çatlatma iğnemi bugün oldum. bu iğne ne kadar sürede çatlatıyor yumurtaları bilem varmı?

Kızlar Mayıs ayında hamile kalanlar yazın bakalım hikayenizi mayıs bitmek üzere :)

Arkadaşlar dua edin bana pazartesi doktora gidiyorum....7 mayısta çatlatma iğnemi olmuştum..iğneden sonra 23. günüm..
26-27 mayıs regl günümdü..şimdilik 3 gün geçti..hala regl olmadım..2 yumurtam oluşmuştu biri 20mm diğeri 18mm di..sol kasık ağrım dışında oda iş yaparken oluyor..hiç bir belirtim yok..inşallahhhhh hamileyimdir...cok heycanlıyımmmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…