- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 36
-
- Konu Sahibi loveispink
hayırlısı canım rabbim bize dayanma gücü versin tez zamanda da bebiş inşallahaynen canım ben çok usandım bıraktım zaten kesinlikle her ay umut vardı artık umut myok ve hiçbişi önemsemiyorum nede olsa olmayacak
canım bu konuyu heyecan ve umutla açmıştım ama eşimde sperm düşük çıktı ve bu ayda olmaz
Sen de durumlar nasıl canım? var mı güzel haberlerin?Arkadaşlar bakalım kimler mayıs annesi olacak...:) umudumuzu kırmayalım lütfennnn...inşallah bu başlıkta toplanan herkes tek tek hamilelik sevincini paylaşır..:)
Test yaptın mı canım? Bebiş var mı ? İnş vardırMerhaba kızlar bugun aşılamamın 11. Günü yarın ilk idrarla bi evde test yapayım diyorum insallah doğru cıkar hayırlısı olsun insallahh
Slm kızlar bugün iğnenin 16. Günü bat 1 gün geçti iğnenin 13. Günü bhcg 0.4 negatifti ve çok ağlamıştım ama şimdi iyiyim çom şükür. progestan kullanıyorum 15 gündür ondan dolayı mı yoksa güzel bir melek mi var içimde onda mı bilmiyorum bat geçti bu akşam tekrar kanda baktırcam inş pozitip çıkar hayırlısı. Bu sefer ya nasip diyorum önüme bakıcam
İnş hamişizdirhadi bakalım hayırlısı inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz..benimde igneden sonra 15. günüm..test yapamıyorum..
Yaptm 3 tane cıkmadı bugunde adetim başladı rabbim en iyisini bilirrTest yaptın mı canım? Bebiş var mı ? İnş vardır
Canim bende dün adet oldum tam zamaninda hem de bir sonraki tedaviye inşallah kismetseHadi kızlar güzel müjdeli haberler verelim birbirimize inş gelsin bebişler
ayy allah bağışlasın yaa darısı başımaaa :)Kızlar ilk klomende sonuç aldım gebeyim :)
Âmin canım inşallah en kısa zamandaayy allah bağışlasın yaa darısı başımaaa :)