- Konu Sahibi loveispink
canım güzel düşün güzel olur inşalah inşallah büyümüştür yumurtaların hayırlısı olsun hakkında :)
canım büyümemişler malaseff kısmet yani artık önüüzdeki aylara bakıcaz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım güzel düşün güzel olur inşalah inşallah büyümüştür yumurtaların hayırlısı olsun hakkında :)
Anladım canım inş gelecek ay bol bol kaliteli yumurtan oluşurmalasef canım oluşmamış önümüzdeki ay tekrardan klomene devam..
canım inş Allah hayırlısını gönlündekini verir en kısa zamandaCanım dediğim gibi oluşmamış, biliyorum günde 2 kez kullandığımda oluşmadığını doktor bile dedi ne kadar dirençli işte kilo ver vs tüp bebek bölümüne git tekrardan dedi bende ramazan geldiği için istemedim 1 ay daha klomen kullanıcam inş günde 3 olarak. Ama üzülmedim çünkü hani bi beklentim yoktu hayırlısı kısmet diyorum inşallah geç de olsa olur yani dicek başka bişey yok.
canım Allah yardımcın olsun O ol der ve olur O olsun dedikten sonra hangi güç karşu gelebilir ki. Yaşadıkların çok zor seni çok iyi anlıyorum ama umudunu kaybetme tatlım inş senin de hepimizin de yüzü gülecek bol bol dua edelimHerkese meraba.bende varım arkadaslar.bende dort yıllık evlıyım ve ıkı yıldan berı cocuk ıstıyoruz ancak doktorlar sebebsız dedıler.sonra tedavı surecıne basladık.uc klomen bır asılama vr ıkı tup bebek denemesı sonucu malesef negatıf.tum umutlarım tukendı derken nısanda dedım kı ı cır havuc kurunu uyhulayayım dwdım herkes olumlu sonuclar yazınca kurle ılgılı.nryse uyguladım bu ay on gun gecıktım tamam oldu dedım ancak bugun o kırmızıyı gorunce dunyam basıma yıkıldı.sımdı de napacagmı bılmıyorum..yardımmm
inşallah canım çok tşkler güzel dileklerin için :) Allah ım hepimize nasip etsin inşallah..Anladım canım inş gelecek ay bol bol kaliteli yumurtan oluşur
canım inş Allah hayırlısını gönlündekini verir en kısa zamanda
Saolasın canım ıms dedıgın gıbı olur.artık bu sene hamiş olmak istiyorum yaa ama tabıkı de Rabbım istemesi önemli O istrdikten sonra hrrşey olur. Hrrseyı denedım bende artık kurleri deniyeyim dıyorum bu incir havuc diyorlar ama bilmiyorum.yoruldum acıkcası.sen neler yaptın canım.canım Allah yardımcın olsun O ol der ve olur O olsun dedikten sonra hangi güç karşu gelebilir ki. Yaşadıkların çok zor seni çok iyi anlıyorum ama umudunu kaybetme tatlım inş senin de hepimizin de yüzü gülecek bol bol dua edelim
Canım benim 5.5 yaşında bir kızım var ona plansız bir şekilde evliliğin 3. Ayında gebe kalmıştım şimdi 2.yi istiyoruz 5-6 aydır olmadı pko düşündüler 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyordum geçen ay olmadı bu ayda şimdilik negatif bata 2 gün var umudum azaldı ama yine de belli olmaz dua et pozitif olsun hepimizin canımSaolasın canım ıms dedıgın gıbı olur.artık bu sene hamiş olmak istiyorum yaa ama tabıkı de Rabbım istemesi önemli O istrdikten sonra hrrşey olur. Hrrseyı denedım bende artık kurleri deniyeyim dıyorum bu incir havuc diyorlar ama bilmiyorum.yoruldum acıkcası.sen neler yaptın canım.
12. gün evde test yapan yok mu sonucu ne olcak acaba
Benim o bile yooook hic bir belirtimm yok yaptm test sabahBenimde bugün igneden sonra 12. günüm ama test felan yapmak içimden gelmiyor..Kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum..( sadece sol kasıkta ara sıra küçük bir agrı oluşuyo hepsi bu..gecen ay sadece klomen kullandıgımda cok kötü sancım olmuştu kahverengi akıntım gelmişti..ama sonuç negatifti...bu ay ilk defa igne+klomen hiç bir belirti yok..bu tedavimin 2 . ayı..bakalım hayırlısı..
benim de olmadı öyle bir çöküntü yaşadım ki güya umutlu değildim..sabahtan beri ruhum daralıyor sanki böyle senelerce çocuğum olmayacakmış gibi geldi ve şu an her yer bana dar..Allah hepimize sabır versincanım bu konuyu heyecan ve umutla açmıştım ama eşimde sperm düşük çıktı ve bu ayda olmaz