UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

Canım dediğim gibi oluşmamış, biliyorum günde 2 kez kullandığımda oluşmadığını doktor bile dedi ne kadar dirençli işte kilo ver vs tüp bebek bölümüne git tekrardan dedi bende ramazan geldiği için istemedim 1 ay daha klomen kullanıcam inş günde 3 olarak. Ama üzülmedim çünkü hani bi beklentim yoktu hayırlısı kısmet diyorum inşallah geç de olsa olur yani dicek başka bişey yok.
canım inş Allah hayırlısını gönlündekini verir en kısa zamanda

Herkese meraba.bende varım arkadaslar.bende dort yıllık evlıyım ve ıkı yıldan berı cocuk ıstıyoruz ancak doktorlar sebebsız dedıler.sonra tedavı surecıne basladık.uc klomen bır asılama vr ıkı tup bebek denemesı sonucu malesef negatıf.tum umutlarım tukendı derken nısanda dedım kı ı cır havuc kurunu uyhulayayım dwdım herkes olumlu sonuclar yazınca kurle ılgılı.nryse uyguladım bu ay on gun gecıktım tamam oldu dedım ancak bugun o kırmızıyı gorunce dunyam basıma yıkıldı.sımdı de napacagmı bılmıyorum..yardımmm
canım Allah yardımcın olsun O ol der ve olur O olsun dedikten sonra hangi güç karşu gelebilir ki. Yaşadıkların çok zor seni çok iyi anlıyorum ama umudunu kaybetme tatlım inş senin de hepimizin de yüzü gülecek bol bol dua edelim

Bugün iğnenin 13. Günü erken gebelik testi negatif bat 20-21 mayıs doktorum iğneden 14-15 gün sonra kanda baktır dedi ama ben bugün kanda baktırıcam adet gelmezse de 2 günde bir baktırayım diyorum hayırlusı inş kızlar dua edin nolur pozitif çıksın

İğnenin 13. Günü bata 2 gün var kanda bhcg 0.4 negatif. Umudum çok azaldı çok üzgünüm inş sonradan pozitifleşir

canım Allah yardımcın olsun O ol der ve olur O olsun dedikten sonra hangi güç karşu gelebilir ki. Yaşadıkların çok zor seni çok iyi anlıyorum ama umudunu kaybetme tatlım inş senin de hepimizin de yüzü gülecek bol bol dua edelim
Saolasın canım ıms dedıgın gıbı olur.artık bu sene hamiş olmak istiyorum yaa ama tabıkı de Rabbım istemesi önemli O istrdikten sonra hrrşey olur. Hrrseyı denedım bende artık kurleri deniyeyim dıyorum bu incir havuc diyorlar ama bilmiyorum.yoruldum acıkcası.sen neler yaptın canım.

Merhaba kızlar bugun aşılamamın 11. Günü yarın ilk idrarla bi evde test yapayım diyorum insallah doğru cıkar hayırlısı olsun insallahh

Saolasın canım ıms dedıgın gıbı olur.artık bu sene hamiş olmak istiyorum yaa ama tabıkı de Rabbım istemesi önemli O istrdikten sonra hrrşey olur. Hrrseyı denedım bende artık kurleri deniyeyim dıyorum bu incir havuc diyorlar ama bilmiyorum.yoruldum acıkcası.sen neler yaptın canım.
Canım benim 5.5 yaşında bir kızım var ona plansız bir şekilde evliliğin 3. Ayında gebe kalmıştım şimdi 2.yi istiyoruz 5-6 aydır olmadı pko düşündüler 2 aydır klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyordum geçen ay olmadı bu ayda şimdilik negatif bata 2 gün var umudum azaldı ama yine de belli olmaz dua et pozitif olsun hepimizin canım

12. gün evde test yapan yok mu sonucu ne olcak acaba

Benimde bugün igneden sonra 12. günüm ama test felan yapmak içimden gelmiyor..Kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum..:KK43:( sadece sol kasıkta ara sıra küçük bir agrı oluşuyo hepsi bu..gecen ay sadece klomen kullandıgımda cok kötü sancım olmuştu kahverengi akıntım gelmişti..ama sonuç negatifti...bu ay ilk defa igne+klomen hiç bir belirti yok..bu tedavimin 2 . ayı..bakalım hayırlısı..

kızlar benim umudum yok yine umudum kırıldı :KK43: artık bebeğim olmayacak asla öyle hissetyorum :KK43:

Benimde bugün igneden sonra 12. günüm ama test felan yapmak içimden gelmiyor..Kendimi hamile gibi hiç hissetmiyorum..:KK43:( sadece sol kasıkta ara sıra küçük bir agrı oluşuyo hepsi bu..gecen ay sadece klomen kullandıgımda cok kötü sancım olmuştu kahverengi akıntım gelmişti..ama sonuç negatifti...bu ay ilk defa igne+klomen hiç bir belirti yok..bu tedavimin 2 . ayı..bakalım hayırlısı..
Benim o bile yooook hic bir belirtimm yok yaptm test sabah

Arkadaşlar bakalım kimler mayıs annesi olacak...:) umudumuzu kırmayalım lütfennnn...inşallah bu başlıkta toplanan herkes tek tek hamilelik sevincini paylaşır..:)

canım bu konuyu heyecan ve umutla açmıştım ama eşimde sperm düşük çıktı ve bu ayda olmaz :KK43:

canım bu konuyu heyecan ve umutla açmıştım ama eşimde sperm düşük çıktı ve bu ayda olmaz :KK43:
benim de olmadı öyle bir çöküntü yaşadım ki güya umutlu değildim..sabahtan beri ruhum daralıyor sanki böyle senelerce çocuğum olmayacakmış gibi geldi ve şu an her yer bana dar..Allah hepimize sabır versin

aynen canım ben çok usandım bıraktım zaten kesinlikle her ay umut vardı artık umut myok ve hiçbişi önemsemiyorum nede olsa olmayacak :KK43:

X