Umudu haziran'a kalanlar..

mamay

Panik yok.. =)
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
143
0
46
İstanbul
Ben tedaviye yeni başladım sayılır.Doktorum yumurtalıklarımın tembel qörünüdüqünü söyledi ve ben den bazı hormon testleri istedi.Şuanda reql..yim. Yani tedavim hemen sonuç verse bile hamileliqim ilk ayı haziran olucak.Her ne sebeple olursa olsun bebek bekleyip umudu haziran ayına kalan arkadaşlarla bir paylaşım alanı oluşturup, birbirimizde tedavimizi,sorunlarımızı,beklentilerimizi,belirtilerimizi vs konuşabiliriz. Hatta belki haziran ayında hamile kalan annelerden biride biz oluruz. =) Ben böyle bir ''dayanışma-paylaşım' alanı oluşmak istedim..Benim qibi düşünen arkadaşları beklerim..

B.Şuanda reql..yim. Yani tedavim hemen sonuç verse bile hamileliqim ilk ayı haziran olucak.Her ne sebeple olursa olsun bebek bekleyip umudu haziran ayına kalan arkadaşlarla bir paylaşım alanı oluşturup, birbirimizde tedavimizi,sorunlarımızı,beklentilerimizi,belirtil erimizi vs konuşabiliriz. Hatta belki haziran ayında hamile kalan annelerden biride biz oluruz. =) Ben böyle bir ''dayanışma-paylaşım' alanı oluşmak istedim..Benim qibi düşünen arkadaşları beklerim..

Son düzenleme:
Ben de sizinle aynı durumdayım ama bu ay da pek umudum yok.Sanırım yine adet olacağım.iNŞALLAH isteyen herkes en kısa zamanda anne olur.Beklemek çok zormuş((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…