umreye gidemiyorum!!!!!!!

mzqnnn

OnLy God Can Judge Me!
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
197
4
26
Diyarbakır
5 ay boyunca yandım tutuştum ve bugün haber geldi umreye gidemiyorum yanımda abdestimin bozulmadığı bi erkek gerekiyormuş...çokta ihtiyacım vardı gitmeye maneviyatımı güçlendirmeye ama hayallerim suya düştü....başka yolu yokmu bileniniz var mı_?

canım bunu kayıt olurken söylüyorlardı zaten . nikah düşmeyen biri olacak diye. zaten beraber kkayıt yapıyorlar. başka yolu da tok arabistan öyle istiyor. ama şu var kayıt olurken gidecek bir adamı dayın olarak da gösterebilirlerdi. yani illa gerçekten nikah düşmeyen birini bulman gerekmiyor. arabistana öyle bildiriyorlar.

canım bunu kayıt olurken söylüyorlardı zaten . nikah düşmeyen biri olacak diye. zaten beraber kkayıt yapıyorlar. başka yolu da tok arabistan öyle istiyor. ama şu var kayıt olurken gidecek bir adamı dayın olarak da gösterebilirlerdi. yani illa gerçekten nikah düşmeyen birini bulman gerekmiyor. arabistana öyle bildiriyorlar.

Aile tablosu istiyorlar ama ben kayda gitmedim sohbet grubumuZ gidiyo onlar kayıt yapacaktı

Canim benim rabbim yollarini acsin en kisa zamanda bizim cemaatimiz bahar ramazan umresi yapar bekar hanimlarimiz cematin erkeklerinden dayi olrak biri eslik eder belgelerin uzerinde.

Canim benim rabbim yollarini acsin en kisa zamanda bizim cemaatimiz bahar ramazan umresi yapar bekar hanimlarimiz cematin erkeklerinden dayi olrak biri eslik eder belgelerin uzerinde.

Umarım benimkide öyle olur yarın soracam inşallah Rabbim gönlüme göre verir de girmeyi nasip eder....Allah razı olsun iyi dileklerin için kardeşim

Back