Umre İçin Adet geciktirici

mutsuz_hayalperest

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
183
100
53
31
Nasip olursa Umreye gitcem..
Adet geciktirici aldım. doktor buna rağmen olma ihtimalin var dedi.(kadın doğum doktoru sadece yüzüme bakarak yazdı ilacı)

aklımda sorular var lütfen içimi ferahlatın

ADET GECİKTİRİCİ KULLANDIĞINIZ HALDE ADET OLDUNUZ MU HİÇ? bunu çok merak ediyorum.

İlacı yaklaşık 30 gün kullancam. adetimi 15 gün geciktirmek niyetim.. tam umre günü adet olabilirim.

ilacı bırakınca hemen o gün mü adet olunuyor?

ilacı bırakınca normal düzeninde devam ediyormu? düzensiz oluyorsa ne kadar sürede normale dönüyor?

Son düzenleme:

Bu tarz ilaç yazarken doktorun bir muayene etmesine gerek yoktur .Bellidir yani yazacağı ilaç .İlaca beklenen adet gününüzden 4 gün kadar önce başlanır .Bıraktıktan sonra 1-2 gün içinde adet olursunuz .Adet süreniz ve miktarı geciktiriciye bağlı olarak artabilir. Yanlız benim bildiğim bu tarz ilaçlarla en fazla 10 gün geciktirebilirsiniz .Daha fazla süreye ihtiyacınız olduğunu doktora belirttiniz mi
Kullanırken adet olmazsınız taki bırakana kadar. Ama bazen lekelenme olabilir. Herkeste olan birşey değil ama yaşayanlar nadirde olsa var.Birde ilaca bağlı şişkinlik,ödem yaşayabilirsiniz.Sonra ki adet döngünüz yeni adet gününüze göre 1-2 ayda normal rutine döner.Bu normale dönme sürecinde hamilelik gibi bir duruma karşı dikkatli olun .
Şimdiden Umreniz hayırlı olsun. Allah kabul etsin

Amin Teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah..

evet doktor uzun süre kullancağımı biliyor. adet ve umre tarihini sorup 2 kutu yazdı. adetten 13 gün önce başla dedi. Bekarım hamilelik ihtimali sıfır. ama teşekkürler ilaca rağmen adet olurmuyum diye doktora sorduğumda doğal birşey olabilir dedi o bozmuştu moralimi. doktor erkekti bi ona randevu bulabildim. ilaca rağmen olan kadın yoksa sıkıntı yok inşaalah :)

Geçen sene tam tatıl zaamanıma denk geldııg ıcın eczaneden almıştım .
3 gun önce kullanmaya başladım .
2 hafta her gun kullandım . Yalnız bazen lekelenme oldu.
Bıraktıgım gunnun akşamı direk geldi .

Geçen yıl ablam umreye görevli olarak gitti canım. İlaç kullanıldığı halde iklimden dolayı hasta olanlar olmuştu kafilesinde.Stres yapma yine de.

Pekı gunde kac kez aldınız?

İlacinizin ismi nedir ve tam olarak nasıl kullanmanız gerektiğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…