S sabremre Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2010 4 0 36 İstanbul 28 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sabremre #1 DAHA ÖNCE BEBEK BAKMIŞ ve REFERANSLAR VEREBİLECEK. 07:00-18:45 ARASI ÇALIŞABİLECEK, TERCİHEN, TAVUKÇUYOLU, ŞERİFALİ, ELALMIŞ, ADLİYE'YE YAKIN CİVARLARDA İKAMET EDEN. SİGARA İÇMEYEN İYİ BİR AİLE YANINDA UZUN SÜRELİ ÇALIŞMAK İSTEYEN. BAKICI ADAYLARININ TEMASA GEÇMESİNİ İSTİYORUZ. FİYAT VE DİĞER KOŞULLAR KONUSUNDA YÜZYÜZE GÖRÜŞMEK İSTERİZ.
DAHA ÖNCE BEBEK BAKMIŞ ve REFERANSLAR VEREBİLECEK. 07:00-18:45 ARASI ÇALIŞABİLECEK, TERCİHEN, TAVUKÇUYOLU, ŞERİFALİ, ELALMIŞ, ADLİYE'YE YAKIN CİVARLARDA İKAMET EDEN. SİGARA İÇMEYEN İYİ BİR AİLE YANINDA UZUN SÜRELİ ÇALIŞMAK İSTEYEN. BAKICI ADAYLARININ TEMASA GEÇMESİNİ İSTİYORUZ. FİYAT VE DİĞER KOŞULLAR KONUSUNDA YÜZYÜZE GÖRÜŞMEK İSTERİZ.
S snmsnmz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2011 10 0 36 İstanbul 15 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi sabremre #2 iyi günler ben şerifalide ikamet ediyorum hala bakıcıya ihtiyacınız varmı acaba ?
R Rabbit11 Guru Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2011 22 0 286 İstanbul 8 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sabremre #3 snmsnmz .!.: iyi günler ben şerifalide ikamet ediyorum hala bakıcıya ihtiyacınız varmı acaba ? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Ben Soyak Yenişehir tarafında oturuyorum ve bebeğime referans verebilecek gunduzlu bir bakıcı arıyorum. Siz daha önce bakıcılik yaptınız mı?
snmsnmz .!.: iyi günler ben şerifalide ikamet ediyorum hala bakıcıya ihtiyacınız varmı acaba ? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Ben Soyak Yenişehir tarafında oturuyorum ve bebeğime referans verebilecek gunduzlu bir bakıcı arıyorum. Siz daha önce bakıcılik yaptınız mı?