- Konu Sahibi cerenayten
-
bende ümranıyedeyım benımde 1bucuk yasında kızım var grusmek ıcın vkıt bulabıırmıyım bılmıorum ama gnderdıgınız anaokulu 2 yas alıyoormu memnunmus
merhabalar;
kreş bölümüne gönderebilirsin ama bence gönderme küçük vakit ayırmak senin elinde ,sevgiler
ben varım ümraniye sondurak bekarım ama çocukları çok seviyorum :)
bende ümranıyedeyım benımde 1bucuk yasında kızım var grusmek ıcın vkıt bulabıırmıyım bılmıorum ama gnderdıgınız anaokulu 2 yas alıyoormu memnunmus
merhabalar;
kreş bölümüne gönderebilirsin ama bence gönderme küçük vakit ayırmak senin elinde ,sevgiler
annem bakıo evıme uzak kalıcak yakında o nedenle gndermeyı dusundum bende ama razı degılım bende
neden olmasın olur tabi
annem bakıo evıme uzak kalıcak yakında o nedenle gndermeyı dusundum bende ama razı degılım bende
tam olarak nerde oturuyorsun
çalışmasaydım ben bakardım çok seviyorum bebişleri yafff ama ben bekarım
neresinde oturuyosunuz ümraniyenin tanıtırmısınız kendinizi böylelikle inş gzl bi arkadaşlıgımız olur
çalışmasaydım ben bakardım çok seviyorum bebişleri yafff ama ben bekarım
evet cnım çalısmasam gerckten cok zevklı ve keyıflı bakımı:)
inş sende evlenır bı evlat sahıbı olursun cnmcım
canım anlattımya konu sahibi benim zaten başta yazıyor hekimbaşında oturuyorum[/QUOTE
ben ümraniye sondurakta oturuyorum gündüzleri nete girebiliyorum sadece işyerinden yaşınızı ögrenebilirmiyim sakıncası yoksa
saolun gzl dilekleriniz için ama benim daha çok zamanım var evlilik yoluna ulaşmam için inş nasip kısmet
canım anlattımya konu sahibi benim zaten başta yazıyor hekimbaşında oturuyorum[/QUOTE
ben ümraniye sondurakta oturuyorum gündüzleri nete girebiliyorum sadece işyerinden yaşınızı ögrenebilirmiyim sakıncası yoksa
ben 31 yaşındayım çalışmıyorum
tek çalışmayan benim sizde çalışıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz sakıncası yoksa
ben 31 yaşındayım çalışmıyorum
o zaman benim size abla demem gerek yanlış anlamazsanız çünkü ben 25 yaşındayım
sen iş yapıyorsun boş vaktin oluyor sanırım
tek çalışmayan benim sizde çalışıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz sakıncası yoksa
özel bi şirkkette asistanlık yapıyorum malesef çalışıyorum keşke hiç çalışmasaydım
sen iş yapıyorsun boş vaktin oluyor sanırım
evet cumartesi ve pazar izinliyim sizin olmuyomu boş vaktiniz gerçi bebişlerle biraz zor sanırım
özel bi şirkkette asistanlık yapıyorum malesef çalışıyorum keşke hiç çalışmasaydım
neden öyle düşünüyorsun inan çalışmak güzel birşey kendi paranı kazanıyorsun ,bende evlenmeden önce çalışıyordum çocuklar olunca devam edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?