Saç Rengi ve Saç Boyama Ümraniye'de önerebileceğiniz kuaför

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilemim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dilemim

Ziyaretçi
merhabalar, a.s.

Ben bu platformda yeni üyeyim ve çok da geçmiş forum konularını inceleyemedim açıkçası. Ümraniye'ye yabancıyım ve önerebileceğiniz kaliteli, temiz ve ilgili bir kuaför arıyorum. çalışanın bay / bayan olması farketmez. Ama paramla rezil olmak istemiyorum birkaç yer denedim ama pek memnun kalmadım. :1no2:

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gidip de beğenmediğiniz kuaförlerin de bilgisini verebilirsiniz, en azından fikrim olur hiç gitmem.

Sİzin öneri ve fikirlerinizi bekliyorum.

cnm ben orda fatih kuaförü duymuştum bi arkdaştan.Çok iyi bir yer demişti.
Ümraniyeye uzağım baya çok bilmem orayı ama birgün tesadüf görmüştüm(orada fazlasıyla simitçi var ama bir simitçinin ara sokağında kalıyor igdaştan aşağı doğru yürürken)Küçük bir yer öle büyük salonlardan değil ama önemli olan çalışanların işin ehli olması.Öyle olduğunu duymuştum ama kendi tecrübelerim değil yinede sen bilirsin tatlım...

belediyenin biraz ilersinde exe var
gerçekten çok kaliteli bi yer tavsiye ederim

evt bende FATİH kuaförü tavsiye ediyorum hem uygunda ama çok kalabalık :))

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. güvenemediğim için saçımla ilgili şekillendirme yada boyama yaptıramıyorum. gidiyorum fön çektirip deniyorum ama yetersiz görüyorum ya çok paraya aynı işi çıkarıyorlar ya da uygun ama titiz yapmıyorlar. yani zorlandım biraz ama önerdiklerinizi de denerim fönle mutlaka.

aslında yeni önerilere de açığım nekadar çok kişi aynı yeri önerirse orası en azından kalitelidir diye düşünebilirim değil mi?

şimdiden teşekkürler...

yaren kuaförü öenerebilrim hem çok titiz hemde hakkıyla yapıyor
tesettür içinde ayrıca öenerebilirim kızlar bilginize

bende şumi kuaförü tavsiye ederim.igdaşın karşısındaki sokakta yeri.
kesim ve boyayı harika yapıyor adam yaa.
ismini hatırlayamadım ama top sakallı biraz yaşlı bi adam.

bn yıLLardır ümr sakını ve bıcogu kuaförü denemiş biri oLarak
kuaför ESTETİK 'i tavsıye ederım işLerinde bayagı iyiLer:icecream:

bende fatih kuaförü duymştm . . . peki kızlar ne yaptırdınız . ben saıya boyatıcam . heryer güsel yapamıo . biraz daha cvp fazla olursa çok sevindirik olucam bende -tatlicadiarzu-

özeldende yazabilrisnz . şimdiden thanks

bende fatih kuaförü duymştm . . . peki kızlar ne yaptırdınız . ben saıya boyatıcam . heryer güsel yapamıo . biraz daha cvp fazla olursa çok sevindirik olucam bende -tatlicadiarzu-

özeldende yazabilrisnz . şimdiden thanks

SLM CANIM BENDE SENELERDIR VAROL KUAFORUN MÜDAVİMİYİM LISEDEN BERİ HİÇ DEGİŞTİRMEDİM DEĞİŞTİRMEYİDE DÜŞÜNMÜYORUM sengözlerimebaksanab

merhaba kızlar...size bir tavsiyede bulunabilirim..belinda kuaför şanal mağazasının çaprazında son durağa doğru türkcell bayisinin üzerinde.yeni açıldı.önceden orada ufuk kuaför vardı....hem kaliteli boyalar kullanıyolar hemde müşteriye servis,hizmet çok ii...saçta ihsanbey tesettürde ve kaşta yeşim hanımı şiddetle tavsiye ederim....demedi demeyin:) bu ikili bence orada çok tutulacak:)))

canım santralda exe kuaför var orayı tavsiye ederim kaliteli hizmet veriyorlar , birde ümr carrefour mehmet tatlıyı öneririm bu günlerde indirimleri vardı.

ben diva kuaförden gül....eğer tanışıyorsak ve benim müşterimseniz yeni adresim:ümraniye son durakta belinda kuaför..divanın 50 metre gerisinde yiğit alış veriş merkezi karşısında turkcell bayinin üstü ..........

Son düzenleyen: Moderatör:
SLM CANIM BENDE SENELERDIR VAROL KUAFORUN MÜDAVİMİYİM LISEDEN BERİ HİÇ DEGİŞTİRMEDİM DEĞİŞTİRMEYİDE DÜŞÜNMÜYORUM sengözlerimebaksanab

benim martta düğünüm var . bu siteyede yeni üye oldum . ümraniyede bi gelinlikçiyle anlaştım onun anlaştığı kuaförde yaşar vural yada vural yaşr sende demişsin vural kuaför diye ya acaba aynı yerdenmi bahsediyoruz

fadyan gelinliğin tam karşısında kalıyor çarşıda. gelin başı için güvenebilirmiyim oraya
normalde ben başka bir semtte yaşıyorum:Saruboceq:

umarım zeynepcim dediğin gibi ben de memnun kalabilirim bir röfle tutkunu olarak sarı saçtan vazgeçmek istemiyorum ama bu seferde olmazsa kendi saçıma döneceğim artık, eskiden ne güzel olurdu saçlarım şimdi niye tutturamıyorlar anlamadım

eet tatlım baktım sitesine yeri de biliorum gidip bi soriim olmadı çnkü bende yapılması gereken cok işlem var açılcak röfle yapılck cila yapılcak falan:) sen ne zaman yaptrdın röfleni bu fiyata

Back
X