Ümraniye’de karla mücadele ekibine otomobil çarptı, üç işçi yaşamını yitirdi
01/01/2016 14:16
PrintPocketPinterestGoogle+TumblrWhatsAppTwitterFacebook28
TEM Otoyolu Ümraniye mevkii Edirne istikametinde emniyet şeridinde bekleyen Karayolları Genel Müdürlüğü’nün karla mücadele ekibine otomobil çarpması sonucu üç işçi hayatını kaybetti.
Fotoğraflar: DHA
DHA’nın aktardığına göre, 34 TA 2103 plakalı otomobilin sürücüsü aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyeni kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil emniyet şeridinde bekleyen Karayolları Genel Müdürlüğü’nün karla mücadele ekibinin arasına daldı.
Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri, işçilerden Alican Gürkan, Selahattin Karaman ve Abdullah Ceylan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenazeler, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. http://www.diken.com.tr/umraniyede-karla-mucadele-ekibine-otomobil-carpti-uc-isci-yasamini-yitirdi/
ya ben bu işçilere çok üzüldüm, iki park halindeki iş aracının arasında durup güvende olduklarını sanıyorlardı, çocukları falan varmış, çarpanda alkollüymüş bence kasıtlı adam öldürmeden ceza almalı, bu kar buzda alkollü yola çıkıp bir de hız yapıyorsan bu cinayettir trafik kazası değil
Zıkkım iç keske o içkiyi içerken kalsaydı boğazında o 3 masum öleceğine sen ölseydin .. yatar bi kaç yıl çıkar hayatına devam eder olan işçilerin ailesine ve işçilere oldu
Sen iç iç .Arabaya bin .Git 3 kisiyi öldur .Kasten adam öldürmeden yargila bunları bak bida içen direksiyona oturuyomu .
İçkili söförü de adam öldurmeye tesebbusten yargila .
Ağzima geleni sayıyorum .