Ümraniye'de Doğum Yapanlar????

Grielma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
87
78
3
Merhaba sayın üyeler. Ümraniye'de doğum yapmış ve hastane veyahut doktor önerebilecek olan var mı? Şu an Afiyet Hastanesinde Dr. F. G. Hanıma gidiyorum. Aslında memnunum kendisinden ama 1. Sadece normal doğuma 1850 lira vermek pek mantıklı gelmiyor, 2. Hastaneyi genel olarak beğenmiyorum. Doktor evet tamam ama onun dışındaki çalışanlar da, temizlik de, tavırlar da hoşuma gitmiyor. Artı bir sürü de eleştiri ve hikaye okudum. İyice soğudum açıkçası. Normal doğum düşünüyorum ama iyi bir yer olsun istiyorum en azından bu kadar para vereceksem bari her açıdan değsin verdiğim paraya.

Doğum yaptın mi canim

Fsm devlet hastanesinde sümeyra okur diye bi Dr vardı sürekli ona gittim sonra Sancaktepe devlet hastanesinde görev yaptı oraya kontrole gittim çok harika bi Dr dur.Şimdi yeni görev yeri Ümraniye özel atlas Hastanesinde görev yapıyor bi git istersen dogum yapmadıysan

Camlik medicana esra rahime cabuk a muayne oldum hep. Normal dogum yaptim . Dr iyi bence yeterli bilgi veriyor. Hastanede guzeldi. Fiyat bilgisi hakkinda bilgim yok. Ozel saglik sigortam vardi , cuzi bir sey odedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…