H hhande_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2011 35 0 46 İstanbul 31 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hhande_ #1 merhabalar ben handan ümranıye tavukcu yolunda oturuyorum 21 yasındayım 4 senedır cocuk bakııyorum ama baktıgım cocucgun annesı ısten ayrılıp kendı bakmaya basladıgı ıcın ısten ayrıldım . sıgara kullanmıyorum . suan acıkdan okuyorum kayıt yenılırken anaokulu ogretmenlıgını sececegım yanı yıne bu meslegı yapacagım egıtımını alacagım . lutfen cıddı olanlar mesaj atsın umutlanıp acıkdA KALMAK ISTEMIYORUM CUNKU GERCEKDEN ISE IHTIYACIM VAR... IYI BAYRAMLAR
merhabalar ben handan ümranıye tavukcu yolunda oturuyorum 21 yasındayım 4 senedır cocuk bakııyorum ama baktıgım cocucgun annesı ısten ayrılıp kendı bakmaya basladıgı ıcın ısten ayrıldım . sıgara kullanmıyorum . suan acıkdan okuyorum kayıt yenılırken anaokulu ogretmenlıgını sececegım yanı yıne bu meslegı yapacagım egıtımını alacagım . lutfen cıddı olanlar mesaj atsın umutlanıp acıkdA KALMAK ISTEMIYORUM CUNKU GERCEKDEN ISE IHTIYACIM VAR... IYI BAYRAMLAR
S sabremre Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2010 4 0 36 İstanbul 17 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hhande_ #2 Bende Tavukçu yoluna yakın oturuyorum. Ekim sonunda doğum yapacağım. İş arayışınız devam ediyorsa, görüşmek isterim.
Bende Tavukçu yoluna yakın oturuyorum. Ekim sonunda doğum yapacağım. İş arayışınız devam ediyorsa, görüşmek isterim.
M minerva01 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2011 1 0 36 İstanbul 21 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hhande_ #3 İş buldunuz mu ? Ben de 3 yaşında oğlum için haftada 2-3 gün saat 16:30-20:00 arası gelebilecek bakıcı abla arıyorum.
İş buldunuz mu ? Ben de 3 yaşında oğlum için haftada 2-3 gün saat 16:30-20:00 arası gelebilecek bakıcı abla arıyorum.