• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ümraniye veya Üsküdar da bebek bakıcısı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
kadıköy göztepede oturuyorum, 2 aylık bebeğime bakıcı arıyorum.
tel ---------------
e mail --------------------------

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul Anadolu yakasında bakıcı arayan var mı ya da ev işlerine yardımcı arayan varsa iletişime geçebilir misiniz ? Anneme iş arıyorum.

Merhabalar biz Çekmeköy'de oturuyoruz.Annem 42 yaşında.Pazartesi bir de Cuma günleri dolu.Onun haricinde ne zaman isterseniz gelebilir.
Bakıcı olarak beim şartlarıma uygun değil. çünkü haftanın 5 günü bana lazım. Ama ayda 2 gün ev işleri için arıyorum. Fiyat yazarsanız uygun olursa görüşürüz.

Bakıcı olarak beim şartlarıma uygun değil. çünkü haftanın 5 günü bana lazım. Ama ayda 2 gün ev işleri için arıyorum. Fiyat yazarsanız uygun olursa görüşürüz.

Sağlık olsun.Umarım bakıcı için aradığınız gibi birini bulursunuz.Annem gündeliği 80 tl ye gidiyor.Görüşmek üzere.

sağlık olsun.umarım bakıcı için aradığınız gibi birini bulursunuz.annem gündeliği 80 tl ye gidiyor.görüşmek üzere.

merhaba,

bana uygun anneniz. Ayda 2 gün almak isterim. Cumaları sanırım dolu. Ayda 2 perşembe olabilir. Evim üsküdar- zeynepkamilde. Siz nerde oturuyorsunuz. Aralıkda alabilirim.

Merhaba yeniden :) Biz çekmeköy'deyiz.Tamam sizin için uygunsa ne zaman isterseniz haber verebilirsiniz.Ben size özelden annemin telefon numarasını yazıyorum.Ararsanız görüşebilirsiniz.Görüşmek üzere.Sağolun.

Back