Ümraniye montessori oyun grubu olan kreş veya anaokulu tavsiye ve fiyat

sltnslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
274
34
118
34
Arkadaşlar 3,5yaş oğlum için ümraniye Merkez e yakın montessori egitimi veren haftada iki üç günlük oyun grubu olan kreş arıyorum ve fiyatlarında merak diyorum.lütfen fikir verirmisiniz

Canım ben inci yıldız anaokuluna veriyorum oğlumu, yıldız hanım ve tuncay bey çok ilgililer, okulun bünyesinde hemşirenin olması ayrı bir güven verici tavsiye ederim

Merhaba, Bir de Site mahallesinin orda montessori Inci yıldız okulu var acaba siz oğlunuzu hangi okula verdiniz? serapakincii serapakincii biz de ikbal caddesindeyiz ve güvenilir okul arıyoruz da.. sltnslm sltnslm siz ne karar verdiniz, inci yıldız'a verdiniz mi memnun kaldınız mı acaba?

Teşekkürler,

Merhaba, Bir de Site mahallesinin orda montessori Inci yıldız okulu var acaba siz oğlunuzu hangi okula verdiniz? serapakincii serapakincii biz de ikbal caddesindeyiz ve güvenilir okul arıyoruz da.. sltnslm sltnslm siz ne karar verdiniz, inci yıldız'a verdiniz mi memnun kaldınız mı acaba?

Teşekkürler,
Mesajınızı şimdi gördüm fiyat 1200tl camlıca inci yıldız şubesinde okulu cok begendim ama bütçe olarak aşıyo bizi onun yerine bide şirinköşk anaokuluna baktık orayıda begendim bütçemi orasıda zorluyo ama oluru var yine de

Canım ben inci yıldız anaokuluna veriyorum oğlumu, yıldız hanım ve tuncay bey çok ilgililer, okulun bünyesinde hemşirenin olması ayrı bir güven verici tavsiye ederim

Merhaba, ben de bebeğim için arayıştayım. Evime yakın inci yıldızı buldum. Siz devam ettiniz mi bir memnuniyetsizlik yaşadınız mı? Hangi şubeye gittiniz?

Back