Doğuma Hazırlık Ümraniye Hisar Hastanesi Doğum Ücretleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gmzylcn

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
46
5
286
İstanbul
Selamlar,

Doğumuma daha 2 ay var ama hastane araştırıyorum. Doktorum dışarıdan gelecek yakın zamanda Ümraniye Hisar Hastanesi'nde doğum yapan var mı? Aradım ama telefonda fiyat vermiyorlar. Doktor dışarıdan geleceği için ona ayrıca ödeyeceğim özel sağlık sigortam var. Sezeryan ve epidural sezeryan fiyatları nedir doktor hariç? Yakın zaman bu şekilde doğum yapan var mı?

1750 tl ydi arkadaşım ocak ayında 2.sezeryan olduğu için ..Ilk sezeryanda daha uygun sanırım ikinci kez doğumlarda sezeryan farkı var.

Ama bu camlica hisar.. büyük hisar sanırım 9 bin civarı

Ama bu camlica hisar.. büyük hisar sanırım 9 bin civarı
Yok Çamlıca değil büyük hisar ama doktor ücreti ile birlikte 9 bin sanırım değilim mı? Ben doktora ayrıca ödeyeceğim sadece hastane ne kadar alıyor onu merak ediyorum ama bu hafta Dr ile konuşup netlestireceğim. Bilgi için çok teşekkürler

Merhabalar, bende sancaktepe/Ümraniye traflar da hastane araştırıyorum ama ben doğumum da eşime yanimda istiyorum destekçi olsun diye. Acaba hastane de eşlere alıyorlar mu?

Merhabalar, bende sancaktepe/Ümraniye traflar da hastane araştırıyorum ama ben doğumum da eşime yanimda istiyorum destekçi olsun diye. Acaba hastane de eşlere alıyorlar mu?
Eğer sezeryansa epidural olursa alıyorlar sanırım ama normal olacaksa hiç bilmiyorum birde şu covid döneminde farklılaşma varmı bilgim yok. Ben epidural sezeryan olucam inşallah alırlar

Anladim teşekkür ederim. Benim şimdilik normal gözüküyor ki normal istiyorum hayırlısı

Merhaba dogumunuzu hisarda mi yaptiniz birde doktorunuz kimdi acaba memnun kaldınız mi

Afiyet hastanesi fazilet görgülü öneririm, muaynesi diğer doktorlardan daha pahalı ama değer. Ama eş doğuma giremiyor.

Ümraniye Hisar dediğiniz, Hisar Intercontinental yani lüks olan, SGK geçmiyor. Kendi doktorlarıyla normal doğum 11 bin lira, sezaryen 13 bin lira civarı, epidural, suit oda vs ek ücrete tabi.

Merhaba dogumunuzu hisarda mi yaptiniz birde doktorunuz kimdi acaba memnun kaldınız mi
Baya zaman geçmiş ama evet hisarda yaptım çok çok memnun kaldım doktorum dışarıdan geldi hastanenin kendi doktoru değil, özel sağlık sigortam olduğu için hiç Ödeme yapmadım hem hastane hem doktoru sigorta karşıladı

Zeynep hanım mıydı doktorunuz memnun kaldınız mı hem doktordan hem de hastaneden

Yeni gördüm kusura bakmayın, ben hastanenin doktorlarına gitmedim benim doktorumun muaynehanesi var doğuma hisar hastanesine geliyordu kendi doktorları nasıldır hiç fikrim yok.
Teşekkür ederim yanıtınız için, zeynep ulusal gibi düşündüm bir an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…